Gårdagskvällens "jobb"outfit 30/5

196670-643

Blus, mammas otroligt gamla men en gång i tiden kom den från Vero Moda
Jeans, Crocker
Jeansjacka, JC kanske? mammas väldigt gamla den med:P
Mina ridskor fick det bli för jag hittade inte mina cowboyboots
Allt det andra är från min utklädningslåda så jag har ingen aning om varifrån det kommer

Cowboyaktigt?
Jag tyckte det iaf;)

Springbreak!

Vaknade vid klockan 9 idag, fast somnade sen om och gick inte upp förrän halv 11 typ. Käkade frukost framför tvn och tittade på Gossip girl samtidigt. Vid halv 12 ungefär gick jag ut och la mig i solen. Gör allt för att försöka jämna ut min solbränna nu:P Klarade bara av att ligga en kvart och sola framsidan iaf men solade baksidan i 40 minuter typ.

Jag ska träna idag med, orkade ju inte göra det i torsdags och igår hann jag inte. Så idag måste jag. Men då kanske man ska ta och äta lite innan..Det blir nog pizza idag igen, morfar var ju så snäll igår att han kunde köra mig till pizzerian så jag kunde hämta en mexicana. Har halva kvar så det blir väl dagens lunch skulle jag tro.

Ikväll, när vet jag inte, så ska jag på Springbreak i Kalmar tillsammans med Lisa, Lisa, Matilda och Tina. Det kommer nog bli megakul och jag hoppas på en lyckad kväll.


// Alicia

Freeeedag!

Äntligen fredag. Har varit trött hela dagen, säkert värmen som gör det.:P Och isåfall så ska jag inte klaga. Ikväll ska jag vara bartender och lindedanceinstruktör på mammas och hennes kompisars fest. Kul va?
Jo det kan det nog bli. Tjänar ju 200 spänn på det så;) Det är vila västern tema så ska försöka klä mig med inspiration från det. Det är vid sånna här tillfällen det är så himla bra att ha utklädningslådor!:P
Hur det blir får ni se när jag kommer hem sen ikväll.

// Alicia

Dagens outfit 30/5

196670-641
196670-642

Klasströja
Skärp, Lindex
Armband, Glitter
Solglasögon, mammas gamla
3/4-jeans, Only
Skor, H&M





Gårdagens utklädnad!

196670-640


196670-639

Så här såg jag alltså ut i skolan igår!
Inspirationen? Japanskt streetmode.;)

Linnen, Only
Kjol, Vero Moda
Armband och halsband, Glitter
Små hårspännen med blommor, H&M
Stor blomma, Glitter
Knästrumpor, mammas gamla
Benvärmare, Stadium tror jag?
Skor, Kappahl

Vill ha!!

196670-638

Hur snygga är inte dessa två skorna!! Älskar de högklackade, och de andra är ett par riktigt snygga gladiatorsandaler. Finns på Din sko för 349 kronor vardera. Det är så typiskt att Din sko inte finns här i närheten någonstans...

Golfat

Idg hade vi friluftsdag i skolan. Alttså tillbringade jag dagen ute på golfbanan. Har faktiskt spelat golf en gång i tiden, för typ 3 år sedan.^^ Har i princip bara rört en golfklubba en gång sen den tiden. Men igårkväll tvingade jag upp pappa för att hämta min golfbag, såklart man måste ha med den om man har en och ska ut på golfbanan.
Det var jag, Carin, Malin och Emelie som var tjejer och resten var ett par killar från parallellklasserna. Vi hade två väldigt roliga och snälla elevassistenter som höll koll på oss, och som hade ordnat med lite tävlingar under dagen. Vem som vann vet vi inte än men kul var det!
Om jag skulle ta mig tiden och träna så skulle jagsäkert tycka det var kul att börja spela igen. Mycket av det jag störde mig på när jag spelade (och som var anledningen till att jag slutade) var att jag inte kunde skjuta ordentligt. Eller jo, men inte så långt.:P Och slår man nästan inte varenda slag längre idag än vad man gjorde för 3 år sedan när man var ute och spelade någon gång i veckan!:P Haha det är ju typiskt^^
Så övade jag bara in min puttning och shippningen och allt det så skulle det säkert gå väldigt mycket bättre nu! Men det får bli en senare fråga, i år är det försent eftersom säsongen redan har hållit på så länge, men vem vet till nästa år kanske?

När jag kom hem la jag mig och solade för att jämna ut den jag fick på golfbanan efter mitt linne. Så smörjde in de brända områdena och la mig sedan på altanen i 1½ timme ungefär.Så nu är det inte riktigt lika stor skillnad men en altför tydlig gräns iaf:P Och det svider lite också...


Så här ser jag ut nu, och på hela armarna...

// Alicia

Det var bra

Nu har jag varit på stan. Hittade en bh men genomskinliga bh-band, det får funka lika bra som en utan band.;) På Lindex hittade jag den, hade ju en 30%-rabattkupong också att använda så det blev inte så farligt.
På JC har de nu två linnen/toppar för 199 kr (ordinarie pris 129kr/st ). Så jag köpte ett rosa åt mig och ett vitt åt mamma.:)
Var även inne på Torgett och lämnade mina personliga uppgifter så min chef kan sätta in min lön på mitt konto.:P
Allt detta hann jag med på ungefär en halvtimme. Tycker jag var duktigt eftersom det var sådana jobbiga köer också!
Till på köpet hittade jag en fin bikini på Lindex, men underdelen fanns inte i min storlek så åker kanske inte till Kalmar snart och kollar om det finns en i rätt storlek där. För i så fall köper jag nog den:P Måste ju ha något nytt till Kreta!


// Alicia

Onsdag

Hade ju utklädningsdag idagför alla niorna. Japp bara vi, så småglinen hade något att stirra på som vi har fått göra i två år innan.
Blev defintivt inget 60-tals liknande för mig, inte hller någon disneyfigur. Utan något helt annat. Vad får ni förhoppningsvis få se idag. Men jag skulle inte hoppas för mycket eftersom jag ska iväg om en kvart ungefär  jag måste ut på stan och shoppa lite, och sen skaffa lite proviant tills imorgon. Och vid halv 8 ska jag till ridningen för näst sista gången - guuud vad skönt!
Blir det så att ni inte får se bilderna idag får ni istället vänta tils imorgon. Ja så kan det vara ibland.

En rolig dag har det varit iaf, och med otroligt bra väder som tur var!:) Det bär mot sommarväder igen, det är jag glad för.^^


// Alicia

Sneak peak

196670-636

Eftersom jag inte har fått bilderna från idag skickade till mig än så får ni nöja er med denna bilden än så länge.
Kan någon kanske gissa vad det är jag är utklädd till?
Det var det ingen i skolan som kunde förutom min bildlärare så:P
Hoppas på att få bilderna snart, Malin skynda dig! Eller Carín eller vem det nu är som har dom^^

Gå och leta

Nu ska jag ta en sväng ut emd Molly,
och sedan ska jag rota igenom utklädningslådorna
för att se om jag hittar något tills i morgon.
Önska mig lycka till!:)

// Alicia

Dagens outfit 27/5

196670-635

Bolero, Lindex barn
T-shirt, JC
3/4-jeans, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Skor, Sko Dej

Förslag på utklädnad?

Sitter här nu och mumsar på bildäck och evighetsmint eller vad dom heter. Ja det är godis alltså.:P En tisdag, ajabaja..men..jag kunde helt enkelt inte låta bli!:P

Har haft prov i teknik idag. Fast det var bara sant och falskt frågor, så jag behövde inte plugga så mycket, skönt det. På eftermiddagen har vädret varit strålande! Och det ska tydligen bli ännu bättre under resten av veckan. Så härligt^^

Imorgon ska vi ta klassfoto, och då brukar det vara så att man klär ut sig till något på kortet. Frågan är, vad ska jag klä ut mig till? Kan inte komma på något roligt, min backup är magdansös, men känner för att ha något annat.:P Någon som har något förslag?


// Alicia

Måndag

Är supertrött idag. Men jag får väl skylla mig själv eftersom jag satt vid tvn och tittade på Stolthet och fördom igår till klockan halv 12.
Som sista lektion idag har jag matte. Matteprov hade vi idag, och det var på ett ungefär det svårtaste matteprovet jag någonsin har gjort. Blä, lämnade två uppgifter helt ogjorda, det har jag nog aldrig gjort någonsin innan.
Men iaf, nu ska jag iväg och träna med Malin på Friskis-gymmet. Måste ju börja använda det igen...:P

Ha det bra!
// Alicia

Dagens outfit 26/5

196670-634

Skjorta och linne, Vero Moda
Jeans,  Only
Läderarmband, H&M Herr
Silverarmband, Glitter
Ring, Glitter
Skor, H&M

Veckans outfits



Vilken är finast tycker ni?:)
Jag gillar tisdagens och lördagens väldigt mycket!:)

Grattis!

Grattis säger jag till världens bästa mamma idag.
Min mamma alttså.
Hon fyller hela 46 år,
grattis grattis!


Dagens låt

Amanda Jenssen - Do you love me



Dagens låt blir en av Amandas låtar eftersom mamma
fick hennes nya skiva av oss i familjen i
mors dag-present.

Mors dag




Har ni grattat era mammor idag? Eller har ni kanske blivit grattade?
Jag sa iaf grattis på Mors dag till min mamma i morse.:)

Hoppas alla har haft en bra dag!

//Alicia

Nå vad tyckte ni?

Tyckte ni det var rätt låt som vann i gårdagens tävling?
Det tyckte inte jag! Av de som låg i toppen tyckte jag Grekland skulle ha vunnit. Inte Ryssland för guds skull! Han kunde ju inte sjunga! Snälla säg att det finns någon som håller med mig?!

Ska snart åka och jobba också, kul va? Not..Men det måste ju göras så,

// Alicia

Gårdagens outfit 24/5

196670-633

Hårspänne, H&M
Klänning, Gina Tricot
Strumpbyxor, Lindex kanske?
Halsband och ring, H&M

Channing Tatum



Åhh vad snygg han är! Eller hur?:P
Det är precis så man vill att en kille ska se ut,
iaf enligt mig.;) någon som håller med mig?
Åh vad snygg han är!

Kalas

Hej,
Har inte pallat uppdatera något idag, ber om ursäkt. Men vaknade inte förrän halv 12 och då satte jag mig och tittade på She's the man, tränade sen lite Aerobic striptease Fit to strip. Jobbigt. Innan jag hoppade in i duschen var jag tvungen att göra tzatsiki och plocka ögonbrynen:P Det var verkligen nödvändigt!:P Sen blev det en skön dusch, efter det var det bara att börja göra sig iordning. Smink och håret och allt.
Vid klockan 6 kom släkten. Mamma fyller år på måndag så vi firar henne idag istället. I två timmar nu har vi suttit framför tvn och tittat på ESC. Gör ni också det?
Meja ( mitt 1-åriga kusinbarn) har varit med och hon har varit så trött. Hon ville verkligen inte somna, men tillslut gjorde hon det den lilla tösen.

Nu vet jag inte riktgit vad jag ska skriva mer...väntar på att poängen ska komma på ESC, det ä ju alltid så himla långdraget, men det hör väl till..

// Alicia

Vernissage

Hejsan,
Vanlig skoldag idag, fick storstryk i pingis av en lärare. Men är ändå ganska nöjd - jag har ju inte spelat på typ 2 år!:P Nr jag kom hem blev det några timmar framför tvn mer Henry, vi spelade Mariokart såklart!:D
Har kännt mig lite så där halvt idag, magen är inte 100& bra än, och fy vad trött man är! Bara för det gäspar jag just nu.:P Det var ju tänkt så att jag skulle ut på fest med Therése ikväll, men det blev inte så för jag kände att jag inte orkade. Till på köpet hade mamma och en kompis vernissage idag. Så hon behövde lit stöd, så som den underbara *tss* dottern jag är åkte jag såklart det och var där en stund. Mamma som inte trodde att hon skulle sälja en enda tavla hade sålt alla utom tre stycken på mindre än en timme. Inte illa va?;) Och tavlorna ska hänga kvar hela helgen, så de andra blir säkert också sålda.:P
Jag är lite stolt över henne, haha fast jag viste ju att hon skulle sälja, det är bara hon själv som är så pessimistisk. Det var fortfarande fullt med folk när jag åkte där ifrån. Kul för henne!:)



Resten av kvällen blir det slapp. Skööönt. Ska väl kanske se klart Step up som jag började titta på igår, har redan sett den en gång men iaf,;) Ja, vi får se hur det blir!

// Alicia

Dagens outfit 23/5

196670-631

Klänning, Vero Moda
Jeans, Only
Armband, Ur&Penn
skor, Converse

Lyssnar ni?

Tittar ni på ESC nu?
Jag har tittat fram tills nu, lyssnar fortfarande men tittar inte på tvn eftersom jag sitter här;)
Vilken låt är bäst tycker ni?
Snacka om att Ukrainas sångerska och Charlotte har väldigt lika klänningar. Kom på något eget Ukraina liksom!:P
Vad tyckte ni om Charlotte Perrelli?
Hon är väl helt okej enligt mig, ser bara väldigt skrämmande ut...:P


// Alicia

Allt möjligt och ingenting

Första dagen på veckan som jag mår bra. Känner mig bra i magen och jag är inte särskilt trött heller:) Bra eller hur? Och så är det ju skönt att man inte har några fler prov till att plugga på denna veckan. Hade förresten svenskaprov idag, gick sisådär.

Nåja, idag är det ingen träning utan en vilodag. Skönt det med! Glömde säga att jag provade en ny träningsdvd i tisdags. Billy Blank's Tae bo cardio. Så sjuuukt jobbigt! Har knappt kört något så jobbigt, nästan. Anledningen till att jag laddade hem den var att jag såg en artikel om Jessica Alba och hur hon kommer i form inför en film. Tae bo alltså. Och jag kan verkligen förstå hur de kan komma i form så bra! Det var verkligen makalöst effektivt. Så prova!

Om mamma och pappa kunde ta och åka ut och handla nu, för då skulle de kunna släppa av mig på stan så jag kan gå in på Lindex och kolla efter en axelbandslös bh som jag letar efter. Jag behöver en.

Och vet ni vad , nu ska vi åka!:P

Så jag bloggar igen lite senare!

// Alicia

Dagens outfit 22/5

196670-630

Tunika, Gina Tricot
Väst, Lindex barn
Jeans, Only
Armband och örhängen, H&M
Skärp, mormors gamla
Skor, H&M

Eurovision

Var det någon som tittade på Eurovision Song Contest semifinal 1 igår?
Jag gjorde det iaf, en stund. (Fast mamma spelade in det så jag kan titta när jag vill:P) Not the point, men iaf!^^Hehe
Vad tyckte ni om låtarna som gick vidare?
Jag tyckte alla bra låtar gick vidare, sen var det ju vissa man kunde ha sluppit, t.ex Polens - Hemsk!!
Fast Norges var bra, och Greklands, och Isreals (han sjöng ju sjukt bra) Ja,många bra låtarvar med igår fakitskt!



Norges bidrag i ESC 2008
Maria Haukaas Storeng: Hold on Be Strong



Refrängen är riktigt skön.^^

Oh herregud...

Är så trött! Vad är det för fel?:P
Sov en liten stund innan också, i en kvart eller något. Jag tycker jag borde sova bättre än någonsin eftersom jag inte har blivit störd under hela veckan när jag ska gå och lägga mig. Hmmm...

Har mått lite halvt idag..min mage är inte på sitt bästa humör om man säger så. Fast det är lite bättre än vad det var igår. Hoppas det ger med sig snart!

Har prov i hemkunskap idag då. Jag hade, alla andra ska ha imorgon. Jag ville inte ha det imorgon för då ska vi ha svenskaprov. Och jag är glad att jag gjorde som jag gjorde, för i nuläget har jag inte ens öppnat svenskaboken och jag hade verkligen inte orkat plugga till två prov. Men iaf, provet gick bra kändes det som. Hade även uppspelning på gitarr, det gick bra!:D Och så gjorde jag min låtredovisning på musiken också. Allt det avklartat på mindre än en timme, det är duktigt eller hur?;)

Ikväll ska jag rida. Åh är så trött på det nu! Vill bara att det ska ta slut. Ikväll är det också start för Pussycat dolls: Girlylicious på tv3 vid 21.00. Eftersom jag ska rida ska jag spela in det, men jag ska definitivt inte missa det!

pc_article.jpg


See ya!
// Alicia

Dagens outfit 21/5

196670-629

Blus, Vila
Halsband, mamma gjorde när hon var liten
Armband, H&M
Jeans, Vila
Skor, Sko Dej

Tisdag

*Gäääsp*
Oj, jag är visst trött! Vädligt trött faktiskt, har legat och vilat i en halvtimme men känner mest för att lägga mig och sova igen. Idag var jag i skolan, mådde bra igen så, och efter skolan åkte jag till mitt nya (snart iaf) jobb och fick en genomgång vad det är jag ska göra när jag börjar jobba där.

Ikväll ska jag plugga, träna och kolla på semifinalen i Eurovision song contest kanske..Får se.


// Alicia

Dagens outfit 20/5

196670-628

Tröja med tryck, JC
Linne, Zara
Armband, Glitter
Pärlarmband, Lindex
Shorts, H&M
Strumpbyxor, ingen aning
Skor, Converse

Prova 60-tal!

Nu ska jag sticka över en stund till min snett-mittimot-granne Carin
för att prova lite kjolar och klännngar som hon
hittade uppe på sin mormors vind i helgen!
Hoppas man hittar något!:)


Bye!

Gossip girl news

För er som inte visste det så startar Gossip girl imorgon!
Alltid kul eller hur?:)

Och för den andra så kommer säsong 1 släppas på DVD den 19 augusti.

Ja nu vet ni det!


Dagens outfit 19/5

196670-627

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Zara
Jeans, Only
Halsband, Lindex
Silverarmband, julklapp för några år sedan
Pärlarmband, Lindex

Och så svarta Converse!

Ny!

Jahopp, det blev visst ett impulsköp på Kvantum!:P
Haha, en hårfön! Där ser man;)
Anledningen var att den hade en sån där tratt till som jag vill ha. Fatta bra volym man får med en sån!;)
Och så kostade den ju bara 199 kronor...



Strömavbrott

Hejsan,
Jag hade tänkt skriva tidigare, för jag hade satt mig vid datorn och allt och sen tjoff! Så bara stängs allt av. Datorn, tvapparaterna, lamporna och allt. Då är det något j*vla strömavbrott! Grrr...
All ström var väl borta i kanske 40 minuter eller så, sen så;)
tog en match mot Henry i Mariokart (som jag förlorade supermega stort:P) innan jag satte mig här. Och nu sitter jag här igen. Får hoppas att strömmen vill vara kvar lite längre den här gången.

Knallade hem lite tidigare från skolan idag. Mådde pyton, spyfärdig, vilket jag aldrig brukar vara annars. Tvingade i mig en banan och lite cola, så efter det mådde jag lite bättre. La mig och vilade ett tag innan jag åt en Mozzarella-pizza (supergod). Efter det mår jag mycket bättre (och efter en ipren, men iaf:P)

hmm...ska man åka med pappa och handla nu kanske? Då kan man ju försöka få pappa att ge mig nya Elle-tidningen. Hehe, lurig man kan va!:P Och kanske lite snål...^^Menmen:P Den är ju så dyr, för att vara en tidning.

Ska åka nu då!!:P

Tjollahopp!
// Alicia

Good to go

Now i'm out of here for a while. I'm going to do some striptease aerobics!
I have to write my book review later so I don't know if I will write some here later.
If I do, you will notice it.;)

Bye
//Alicia

P.S. För de som undrar så blev det ett inlägg på engelska för att en som jag har snackat lite från USA ska förstå något av allt det som står:P


Veckans outfits



Favorit?

Hmm, min är nog den andra:)

Shopping!

Var som sagt i Kalmar idag då. Ingen jag frågade var sugen på att hänga med så jag åkte in själv. Det går det också;) Lite shopping blev det, måste ju hålla i slantarna nu när Kreta närmar sig.:)

Från Gina Tricot:



Randig axelbandslös klänning för 149 krnor. Så skön!:)
Vitt linne med knappar framtill. 99 kronor.
Vita stringtrosor. Är inte mycket för string, men va fan;) Kan ju komma till användning. 49 kronor

Från H&M:



Rosa linne. Likadant som mitt blåa. 98 kronor.
Hårklämmor, fina att ha i håret till sommaren. 19,50 kronor.
Berlockhalsband i guld för 29,50 kronor.
Mascara från Maybelline, var extrapris så;) 98 kronor.

Dagens outfit 18/5

196670-620

Skinnjacka, Only
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Only
Skor, Sko Dej
Väska, H&M
Armband, Glitter

Gamla filmer

Hahaa, har suttit nu i någon timme och tittat på gamla filmer när jag och Henry var små. Det är så kul!:)
det bästa är när jag somnar i matstolen. alltid gjorde jag det, med huvudet i maten och allt.^^^Hihi

Blev inte lika länge på jobbet idag för det var inte så skitigt. Härligt, det är varmt att städa nu när det börjar bli sommar. Åt en god middag när jag kom hem, grillad oxfilé och kroketter. Mmm...

Nu ska jag kolla busstider in till Kalmar imorgon!

// Alicia

Lördaaaag

Hej hopp,

Idag har jag läst klart en bok, ska skriva en bokresencion om den som ska lämnas in på måndag så det blev lite streckläsning. Satte mig och tittade på två avsnitt av The new Pussycat doll. Se om man kanske kan snappa upp lite nya danssteg.;)
ska bara äta lite smått nu sen ska jag åka och städa. Har ju tänkt åka in till Kalmar imorgon, så då vill jag ha städningen klar då så ag slipper göra den när jag kommer hem. Antagligen åker jag in själv till Kalmar för jag har inte hittat någon som vill följa med...:p

Men nu ska jag gå och äta.

Vi hörs!
Ha en bra dag!
// Alicia

Klubbad?

196670-619
Crazy lady

Tråkigt man har. Sitter här med pappas domarklubba i handen och slår på allt i min närhet. Kan göra ganska ont har jag upptäckt.^^ Nej nu ska jag väl lägga ifrån mig klubban och hitta på något annat att göra!

Finally Friday

Fyy vad trött jag är idag. Somnade inte förrän vid halv 1 ungefär igår..:( tur att det är helg nu då så man kan sova ut lite.

någon gubbe var här och kopplade in vår nya parabol igår. Och nu ska jag vara lite barnslig, men det skiter jag i:P, men vi har DISNEY CHANNEL nu!!!!:D Hahahaha, vet inte hur många gånger jag har sagt till pappa att jag vill ha den, grejen är ju att innan har den kostat extra pengar. Men nu så:D *Svävar bland moln* Haha, nej inte riktigt men nästan.;) Och så är det många fler filmkanaler, Canal+Comedy, TCM, Silver m.m...Ja, mitt liv kommer se helt annorluna ut:P hehe nej då, men mer tid framför tvn är nog att räkna med;)

Ikväll, eller typ om en timme ska jag åka och rida. Endast 4 gånger kvar på terminen, sen tror jag jag ska lägga ner ridningen, iaf för ett tag. Senare blir det väl antingen tvn, datorn eller kanske lite fotvård. Får se vad man orkar med!

Dagens frisyr hittade jag förresten beskrivning till på seventeen magazine' hemsida.


Ciao!
// Alicia

Dagens outfit 16/5

196670-618

Cardigan, Gian Tricot
T.shirt, H&M
Jeans, Vero Moda
Armban, H&M Herr
Armband, Glitter
Hårband 2-pack, H&M

Även svarta Converse!:)

Efterlyses!

En kompis som vill med in till Kalmar i helgen och shoppa?:D
Jag har snokat runt lite på Gina Tricot's hemsida nu och hittat en massa som jag vill ha!
Så det jag behöver nu är någon trevlig person som vill shoppa med lilla mig!;)


// Alicia

Seventeen

Har varit inne och kollat lite på Seventeen Magazine's hemsida. Månste säga att det finns flera bra tips på frisyrer, make up och träningsrörelser. Det finns videoklipp så man verkligen ser hur man ska göra. Det är mycket bättre än när det bara står skrivet. Så kolla in om du behöver lite förnyelse, hjälp eller bara är nyfiken!:)


Torsdag

Fick reda på resultatet på so provet idag.:) Gick strålande!:D Så nu hoppas jag verkligen på ett högre betyg i historia i slutbetyget.;)
Annars var det inte mycket mer speciellt med skoldagen. Förutom att på idrotten spelade vi fotboll och det fick mig att längta tillbaka lite till tiden då jag spelade.:) Och så var det såklart vissa killar från klassen, och speciellt en av som betedde sig väldigt dumt i skolan idag. Fast inte mer om det nu.

När jag kom hem åt jag och tittade på Top Model som jag inte hann se igår. Kan bara säga att jag tyckte det var rätt som vann!
Färgade mina ögonbryn och ögonfransar också. Brynen blev inte så himla bra..typ grå, tyckte jag iaf, men inte mamma. Fransarna blev väl helt ok, fast önskar de kunde bli ännu mörkare...
Har även pluggat till no provet imorgon, fast somnade medans..:P Man blir trött av att plugga! Men som tur är så är det fredag imorgon och helg efter det! Då ska jag ta det lugnt, pyssla om mig själv lite tror jag...:) Det behövs sånna dagar också!

Saleisha Photo 12


// Alicia

Dagens outfit 15/5

196670-617

Cardigan, Gina TRicot
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Ring, Ur&Penn
Skor, Kappahl

Från H&M

196670-616

Idag kom ett brev från H&M. Det var mitt medlemskort. Äntligen säger jag! Fyllde i en sån där blankett att jag ville bli medlem i januari, och inte förrän idag kom det. Det är dåligt eller hur?
I Brevet låg också två rabattkuponger på 50 kr vardera.

Tusen tack!

Måste bara säga det att häromdagen frågade en kille mig om han fick lägga in en bild på mig från sin blogg och sen länka till min blogg. Jag lät honom göra det och dagen efter var jag ju säklart nyfiken på vad han hade skrivit, och jag kan bara säga så här: Tack så hemskt mycket för de orden!:) Det gör att men verkligen får en liten knuff som gör en mer inspirerad att skriva mer på bloggen och att försöka hitta nya snygga outfits. Så tack Robin!:)

// Alicia

Från en till en annan

Från en bild till en annan.

Här har vi orginalet, inte så jättesnyggt..



Sen blev det så här, genast mycket snyggare eller hur?:)

Igår sa mamma åt mig att bara ha kvar spegelbilden, och jag gillar verkligen resultatet!:D Visst är den snygg? Jag tycker det ialla fall...;)

196670-614

Onsdaaaaag!

Kort dag idag. Slapp också för den delen. Resurstid på morgonen, sydde på mina byxor i slöjden då, sen var det idrott, matte, bild och musik. Haha på bilden har vi börjat göra figurer i hönsnät. Alltså riktigt stora figurer som blir i 3D dårå. Min grupp gör en gris.:D En riktigt tjock en,haha:P

Var snäll mot mamma idag och plockade ur diskmaskinen medan hon log och vilade, vet hur mycket hon inte gillar det så^^ Har även ätit och spelat lite game cube som Henry köpte i helgen. Sjukt kul Mariokart är!)

Ikväll blir det ridning, måste säga att jag längtar faktiskt till det att terminen tar slut.

Aja, kanske att man gör lite fotvård idag, får man väl se om man hinner och orkar!


// Alicia

Dagens outfit 14/5

196670-612

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina Tricot
Byxor, Second hand (klart som tusan man tog dom idag:P)
Skärp, Lindex
Skor, Vagabond
Armband, Glitter
Armband, H&M Herr

Min kompis symaskinen

Dagens kompis idag blir min symaskin. Har tillbringat några timmar framför den nu. Och det bästa var att den tjabbade bara lite grann 2 ynka gånger! :D Då blir man glad.
Nyfikna kanske på vad jag gjorde för något då?

Jo, kommer ni ihåg sakerna jag köpte förra veckan på Ria? Det var ju ett par byxor och 2 kjolar.

Byxorna sydde jag upp och in lite för att få lite bättre passform.

Före:
 (Jag vet att det är en dålig före-bild, men tog ingen annan)

Efter:

Jag gillar dom! Speciellt som dom bara kostade 25 kronor, de är ju toppmoderna nu också!:)

Sen hittade jag ju en blå långkjol med vita blommor. Längden var riktigt ful så nu har jag klippt av ungefär hälften av längden. Mycket bättre!

Före:

Efter:

Slutligen lagade jag mina favoritjeans som hade fått ett stort hål där man inte precis vill ha något. Så nu kan jag använda dem igen!:)

Jag är nöjd med dagens arbete, vad tyckte du om det?

Sy?

Vad ska jag göra?
Har verkligen inget att hitta på typ..
Det känns det som iaf. Kanske ska man plocka fram symaskinen och sy in
byxorna jag köpte för en vecka sedan..Eller? Det är så jobbigt,
man måste ju hålla på att mätta och allt,
för att inte tala om hur jobbigt det är att ta
fram symaskinen som står under skrivbordet!:P

Dagens låt

The Pussycat Dolls - Flirt


En kortare tisdag

Har precis mumsat i mig mat. Spagetti och köttfärsås stod på dagens meny.
Hade so prov idag. Gick bra, det känns det som iaf..det lär ju visa sig om mina känsla är rätt.
På franskan blev det en taggad pictionary, på franska såklart. Julia imitation av en apa var ändå bäst^^:)
Slutade vid halv 3 idag istället för vid 4 som vi gör normalt på tisdagar. Härligt va? Hade det varit varmare hade jag gått ut och lagt mig för att sola, men av någon anledning har vädret slagit över till det kallare. Gillas inte! Jag behöver jämna ut min solbränna på benen jämfört med armarna.:P


Ha en bra dag!

// Alicia


Dagens oufit 13/5 En vanlig dag

196670-604

Palestinasjal, JC
T-shirt, H&M
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Skor, Converse

Veckans outfits



Favorit?
Min är solklart torsdagens.:)

Förresten blev det ingen dagens idag för jag råkade visst spilla lite på mig när jag åt mat, och då hade jag inte hunnit fotografera än.^^(A)

Måndag!

Hejsan, min uppdatering blir visst allt sämre, men hinner knappt sitta vid datorn nu. Har precis tränat och ska alldeles strax in i duschen, tänkte bara att ni ville att jag skulle höra av mig.;)
Kört ännu ett pass av Carmen Electras striptease aerobics.
Före det så pluggade jag inför so-provet om andra världskriget och efterkrigstiden som jag ska ha imorgon. Och så har jag varit och kollat in min nya arbetsplats lite snabbt tillsammans med Ottilia!:)
Kommer bli sköna stålar som jag ska tjäna där.

Ja det var väl allt jag hade att säga just nu!
Ska in i duschen nu så jag blir lite fräsch.;)

// Alicia

Röd eller?



Så här såg min axlar ut igår när jag kom hem från stan på eftermiddagen. Röda va?
För att spilla svedan som kommer när man har blivit bränd så smörjde jag in mig med Aleo gel från Sasco. Fungerar jättebra, mina axlar sved ingenting! Och i morse hade det röda lagt sig rejält, så nu är jag mer brun, fast ansiktet är fortfarnade jätterött.:P


Möte på gatan

Kommer snart tillbaka,
ska bara ut och lämna tillbaka
ett par skor och pengar till Therése!


// Alicia

Fullspäckad lördag och trött söndag

Skrev inte något igår för jag hade fullt upp. Gick upp klockan 6 igår. Carin och jag åkte ut på stan halv 8 och började sätta upp våra bord med loppisgrejerna. Vi hade nämlien sedan länge bestämt att vi skulle ha loppmarknad. Vi hade tur med vädret, kanske lite för mycket tur. För solen låg på från klockan 8 till klockan 2 och stekte hela tiden. Ni skulle se min axlar, tack vare Lotta så är det inte så farligt som det skulle ha kunnat vara för hon sa till mig att skaffa solkräm. Men när den kom med pappa hade jag redan bränt mig rättså mycket. Hur som helst så tjänade jag inte så mycket, runt 300-400 kronor bara.
Åt, tog det lite lugnt och spelade lite tv-spel när jag kom hem. Sen åkte jag och Henry hem till Lisa och hälsade på Amos igen. Gullig han är, men han har lärt sig bitas nu. När jag kom hem var mina underarmar helt sönderrivna.
Duschade och gjorde mig i ordning innan jag, Therése och Erika gick ner till parken. Kvällen började dåligt men slutade väldigt lyckat.:)

Idag är man väldigt trött som ni kan förstå. Har bara varit uppe i två timmar och ska alldeles strax åka och jobba. Kul! Verklign inte...
Om jag orkar (vilket jag antagligen inte gö) så ska jag träna när jag kommer hem, annas gör jag det imorgon. Måste ju börja se till att komma i form inför Kreta!;)


// Alicia

Dagens outfit 9/5

196670-601

Jeansjacka, Lindex
Blus, H&M
Skärp, mormors gamla
Shorts, Vero Moda
Gladiatorsandaler, Lindex
Solglasögon, I me my
Armband, H&M

Gårdagskvällens outfit 8/5

196670-600

Skinnjacka, H&M Barn
Klänning, Secod hand
Solglasögon, Glitter
Skärp, Lindex
Skor, Vagabond
Armband och ring, Glitter

Trodde faktiskt inte det skulle bli någon outfit igår, eftersom jag inte var i skolan. Men sen på kvällen så var jag, mamma och pappa och tittade på när Åkrahällskolans musikprofil hade en liten "konsert" eller vad man ska kalla det. Henry och Sofie var ju med båda två så vi var ju såklart tvungna att gå och titta! Och de var jätteduktiga.:D

Kreta, here we come!

Bea sms:ade innan och sa att resan till Kreta är bokad,
iaf preliminärt. 28 juni åker vi och är borta till den 5 juli.
Fan va härligt! (Ursäkta mitt språk^^)
Men woohooo!:D Nice ju!

Jag längtar!

Gulligare valp får man ju leta efter!

196670-596
Lille Amos attackerade de stackars blommorna.:)

Kom hem för kanske en halvtimme sen. Var och hälsade på mammas kompis som hämtade hem sin hundvalp igår. Sjukt söt!!! Amos heter han, jättegullig. Busig var han, skulle bita mig i hakan och i näsan, haha.
Tog lite bilder och filmade lite, men jag vet inte hur man får in videoklipp på bloggen.









Jag vill h en valp igen!<3
//Alicia


Valp!

Skriver om en stund.
Mamma ringde precis så jag ska
åka och hälsa på en hundvalp nu!!
   Hejdå!:D
// Alicia


Second hand shopping

"Storshoppade" igår då va;) Haha för 94 kronor. Fick två kjolar, ett par byxor och fyra böcker. Det är duktigt gjort eller hur?



Blå kjol med vita blommor som absolut ska läggas upp till en mycket kortare längd. 25 kronor på Ria.



hittade mig ett par chinos(i storlek 40:O) som jag ska sy in en del, hehe. Men för 25 kronor är det värt de;)



Kjol med frukter på som jag först hade tänkt lägga upp till en kortare modell, men sen kom på att den kan man ju ha som klänning, och visst var det snyggt? Så den får vara som den är. 25 kronor den med;)

Onsdag och torsdag

Alltså ursäkta mig. Jag suger ju på det där med att uppdatera bloggen. Hehe, nej det kanske jag inte gör riktigt, men jag missade ju totalt att blogga igår! Ajabaja! Anledningen var attjag inte hann helt enkelt. Vi flyttade vår sista lektion tills på torsdag så framöver slutar vi typ en timme tidigare på tisdagar. Härligt!:) Direkt efter det att jag kom hem sprang jag på toa och haffade sen handväskan och begav jag och min cykel ut på en tur till Ria tillsammans med Carin och Malin, och ja, deras cyklar också.;) På Ria blev det värsta storshoppingen haha!:D Vad får ni se snart. Efter någon timme där cyklade vi vidare till stan. Blev oväntat nog fotograferade av en kille som åkte förbi i en bil. Han bara stack ut huvudet med en kamera i handen och ett leende på läpparna och tog kort på oss!:D 2 sekunder senare var han borta. Chockade vi blev, men jag tror jag hann klämma fram ett leende;) Haha
På stan skulle jag bara prata lite jobb så vi var inte där så länge. De hade ringt från Torgett under dagen och frågat om jag kunde jobba idag, vilket jag såklart kunde. Så jag var inne och tackade ja till det.
Hem ige, käkade och begav mig sedan till Carin. Jag och Malin skulle prova på att göra en beehive på henne eftersom att hon kanske ska ha det en särskild dag i skolan.
Vi stack hem hit en liten stund också, jag visade dem en sida med 50- och 60-tals kläder m.m och så passade jag på att visa dem lite från min nya träningsfilm. Carin satt mest och gapade.:P Eftersom jag inte kände för att börja träna när klockan var 8 så lurade jag ut dem på en otroligt snabb promenad rund Maden. Tror inte de har gått så snabbt som de gjorde igår. För att vara så liten så kan jag få upp ett fasligt tempo med mina små ben.
När jag kom hem igen helt svettig var det duschen som gällde, och sedan kvällsmat. Efter det var klockan 10 ungefär och alltså ingen idé att sitta vid datorn.

Idag hade vi orientering med skolan i Svartbäcksmåla. Sprang med Carin, och det gick ju sååå bra. De första 5 kontrollerna gick strålande, sen. Vi tyckte det var onödigt att ta stigen eftersom det var en himla omväg, så varför inte gena genom skogen? Ja varför inte? Vad sägs om att man kommer vilse?:P Riktigt vilse var vi inte, men efter kaske en kvart, 20 minuter var vi tillbaka vid femman utan att ha hittat sexan.Vi gjorde samma misstag 1 eller 2 gånger till efter det smarta som vi är. Alltså blev resultatet av en 3.4 km lång runda lite över 1 timme. Jag tror att jag och Carin kan glömma våra förhoppningar om mvg i idrott.:P

Vid lunchtid fick jag åka hem eftersom jag skulle jobba. Så vid 12-halv 1 knallade jag iväg i riktiga sommarkläder. På vår solsida var det för tusan 38.5 grader klockan 12 mitt på dagen!:O Packade upp och larmade och håll på i 3 timmar ungefär. Stack hem vid halv 4 tiden för jag var så trött. Tog bara en kort sväng in till min moster och hennes syster. De har precis öppnat en butik på stn där de säljer tyger och garn m.m. Jättefint har de fått de tycker jag, och jag hoppas det går bra för dom!:)

Ikväll blir det ridning, alltså om typ lite mer än en timme.:P Kommer knappt orka, är sjukt trött.

// Alicia

Dagens outfit 7/5

196670-589


Jeansjacka, Lindex
Gul cardigan med lite kortare ärm, Vero Moda
Vit långt linne, Vero Moda
Grönt linne, Only
Shorts, Vero Moda
Skor, Sko Dej
Solglasögon, Ur&Penn
Armband, Glitter



Gårdagens outfit 6/5

196670-586

Tunika, GinaTricot
Jeans, Vero Moda
Båda armbanden, Glitter
Ring och örhängen, H&M

Måndag

På klasstiden i morse. Markus vår lärare skulle säga "Idag är det absolut den sista dagen om man vill ändra sina val inför gymnasiet". Istället blev det "Idag är aboslut sista dagen att deklarera". Ja så kan det också gå ibland!:) Haha, kul var det iaf,;) Men han har ju rätt, fast kanske inte något vi behöver bry oss om precis^^
Var riktigt glad i skolan idag. Inte berodde det precis på att jag var tillbaka i skolan igen, utan mycket till stor del tror jag på att jag har fått ett jobb. För det betyder att jag kommer kunna hänga med Bea och hennes familj till Kreta i sommar! Hur härligt är inte det?! Bara yes, yes yes!!:D Jag ska äntligen få åka utomlands igen.^^
Efter skolan och någon timme hemma åkt jag till biblan. Har laddat upp med några, förhoppningsvis bra, böcker. Så nu har jag något att läsa en tid framöver.:) Härligt!
Ikväll, eller snart snarare är det Cashmere mafia på tv. Får inte missa det denna gången som jag gjorde förra gången. Grrr. Inspelningen fungerade inte så det var verkligen inte mitt fel.:P

196670-585

Dagens outfit 5/5

196670-583

Bolero, Lindex barn
Klänning, Only
Jeans, Only
Skor, Sko Dej
Ring, H&M

Lördagens shopping

NU äntligen kommer bilderna:)



Svart tubklänning med rynk framtill. Kommer från Gina Tricot,
199 kronor. Fast denna ska lämnas tillbaka har jag bestämt mig för.



Blommig klänning i rak modell. Väligt skön och jättesnygg!:D
Från Gina den också, 199 kronor,
Ska definitivt behålla.



Klänning med små svarta stjärnor från Daily Express, 199 kronor. Mitt förslag på skolavslutningsklänning, men det tyckte verkligen inte mamma. Hon sa att jag inte får någon fin figur i den, tack för den^^haha. Men den går även att ha som top, så ska behålla den i alla fall!:P Tycker ni att jag kan ha denna som avslutningsklänning eller ska jag fortsätta jakten?



Blått linne från H&M för endast 98 kronor.
Kommer nog användas mycket som partylinne men även i vardagen.;)



Nu kommer jag hemdragandes med ännu ett par svarta shorts, haha! Denna gången kommer de från H&M och kostar 198 kronor. Och vet ni vad? Jag tror banne mig att jag ska behålla dessa!:D Eller vad tycker ni?

Striptease aerobics

Oh yeah, that's right! Det var vad jag tränade igår Haha, jag vet inte vad det var som fick mig att vilja ladda hem Carmen Electra's Aerobics striptease 1och 2, men något var det i allafall. Så igår väll provade jag på det, jag brjade med numer 2 eftersom det var en vanlig träningsdvd, så jag tänkte att jag tar den om uppvärmning. Tyvärr kom jag igår lite försent så jag hann inteprova på hela steg 1 där an får lära sig grunderna i striptease aerobics. Nu kan jag tänka mig att det är många som tänker "Va?! Håller hon på och kastar av sig kläderna å så när tänar då?" Svaret är nej, såklart inte!:P Stegen man får lära sig är till stor del vanliga danssteg med en kanske lite sexigare tutch. Det var riktgt kul faktiskt! Och jobbigt, jag har en otrolig träningsvärk i lår, rumpa och rygg idag, det ni!:P Haha
Väldigt kul med lite ny och annorlunda träning, behöver lite variation.
Carmen Electra har gett ut i alla fall 5 dvd:er i denna serien. Kommer nog ladda hem de andra också så småningom..:P




// Alicia

JAAA!!:D

Yes, fick just reda på att jag har fått ett jobb till!:D Ännu ett städjobb men skit samma:D 3 dagar i veckan, kommer ta ungefär 2 timmar per gång. Plus att det är nästan dubbelt så bra betalt som mitt andra jobb. Skitbra. Kommer ha det året runt, och jag börjar med det direkt efter skolan. Otte, färsökte få tag på dig innan, men du var visst upptagen. Men ifall du läser detta så är det meningen att du också får vara med och dela på jobbet;) Hör gärna av dig om du vill det för vi ska dit på onsdag och checka läget ville Unni.
EFtersom blogg.se cpade riktigt mycket alldeles nyss så det tog ungefär en halvtimme att lägga in några få bilder så får ni inte se det jag handlade igår förrän imorgon.
För nu ska jag träna!:D
Du kan aldrig gissa vad det är jag ska träna:P Haha

// Alicia

Söndag

Hejsan:)

Sov till halv 11 i dag, sen blev jag väckt av mamma. Lika bra ddet annars kommer jag inte kunna somna ikväll. Det har blivit frukost och lite allmänt slapp. Telefoner har ringt stup i kvarten, dock aldrig för att någon ville prata med mig.:( Haha, men lika bra det för jag ska iväg och jobba nu typ. Om jag orkar ska jag träna när jag kommer hem. Då blir det en lite annorlunda träning mot vad jag brukar köra! :P Mer om det senare^^
Bilder av shoppingfynden kommer också senare om inte datorn visar sig vara upptagen hela kvällen.

Ha en bra dag!
// Alicia

Lejonkungen 2 - Simbas skatt

Precis tittat på Lejonkungen 2. Den handlar om Simbas dotter Kiara, och Kovu, från de utstöttas flock, uppfostrad att bli den nye Scar. Lejonkungen 1 är sååå mycket bättre, såklart det brukar ju vara så. Menmen, inte helt dålig är den ju inte.

Betyg: 2.5/5


Vill ha!

196670-563

Titta, titta vilken fin kjol jag har hittat på Gina Tricots hemsida.
Perfekt med en instoppad vit eller svart tröja ju! :)
Kostar 349 kronor.


Film ikväll

Det blev lite ändrade planer för kvällen. Meningen var att jag skulle ha följt med Therése på lite partaj, men jag kände mig så sjukt trött. Har ju varit full rulle nu i 5 dagar typ, så jag kände att jag behövde en lugn stun ikväll. Därför stannar jag hemma och käkar tacos och så ska jag kolla på Lejonkungen 2, vilken jag håller på och fixar hem just nu. Var jättelänge sen jag såg den så det är hög tid!:)

Lördagsshopping!

Idag var jag med Carin i Kalmar. Gick upp vid 8 ungefät för vi fick åka med mamma in vid halv 10 typ för hon skulle göra något inne i Kalmar. Så ännu en tidig dag. Hittade faktiskt ganska mycket, fast vet inte hur mycket som ska tillbaka, om det nu är något som ska det..Det regnade större delen av tiden så vädret var inte det bästa för en dag på stan. Den sista affären vi var inne i var Kicks. Carin lyckades spruta någon väldigt illaluktande och stark parfym på sin jacka så i bilen hem luktade om man säger så!:P

Bilder kommer!:)

// Alicia

Fredag kväll och Kreta?

Har ätit en supergod middag, grillad oxfilé och pommes! Muma alltså!:)
Cecilia har även kollat med mig om jag är sugen på att åka med till Kreta i sommar, men det är ju så dyrt, det är ju det...
Det skulle verkligen vara jättekul! :) Absolut, men att betala 5500 kronor för en vecka i solen? Njaa jag vet inte riktigt...


Hittar vi något billigare så kanske!:)

// Alicia

Shit vad jobbigt!

Har jobbat hela dagen idag då. Det var ju Nybro marknad idag, så det var mycket folk ute! Packade upp lite varor, gjort hela deras inventeringslista eller vad det kallas, vilket de blev glada över och gått runt och fixat lite med kläderna i butikken. Så jag är riktigt trött nu. jobbade från 10 tll klockan 6. Men pengarna det ger är ju inte helt fel, så det är bara att bita ihop.! ::) Plus att det är så mycket roligare än mitt städjobb som ni kanske fattar!:P

Men nu ropar mamma om att jag måste passa pommesen i ugnen! :)


Vi hörs senare!!
//Alicia

1 maj

När jag sa att jag skulle träna innan så trodde jag inte att jag skulle orka träna så hårt!:O Haha. Blev ett riktigt ordentligt pass ska jag säga er. Först cykling med lite intervaller (jobbigt!), sen en massa träning med hantlar för bröst och armar även lite boxning. Sedan lite ben, rumpa och mage. Avslutningsvis blev det magdans och streching. Nu känns det lite bättre i kroppen måste jag säga.
Har även ätit en väldigt god middag bestående av klyftpotatis och entrecôte (?) Mums!

Är väldigt trött nu, men ska va uppe i några timmar till i alla fall. Fast måste nog gå och lägga migsenst 12 om jag ska orka med morgondagen!


// Alicia

Var tog motivationen vägen?

Det här är ju dåligt..
Min träning har inte aldrig varit så här dålig sedan sexan typ.
Måste göra något åt det! Genast!
Ska bara pigga upp mig lite först,
så ska jag köra ett träningspass sen. ;)



//Alicia

Eye makeup och håruppsättning

Innan jag började göra mig i ordning för festen igår så trixade jag lite med sminket och håret. Så här blev det ganska slarviga resultatet.



Jag provade att göra en liten beehive. Det är ganska svårt faktiskt! :O I allfall för mig, för jag är inte särskilt duktig på det där med hår...Så det tog ett tag:P

Provade då även en ögon-make som jag tyckte kändes väldigt sextiotal. Lite enklare än håret, förutom att om man är lika dålig som jag på att sätta dit lösögonfransar så blir det genast mycket svårare! Men det är väl bra övning som krävs. Det enda som behövs är en eyeliner (skulle rekommendera en flytande) som du drar en tjock båge med längs ögongloben,(som på bilden) och en tunn längs övre fransraden. Jag hade ingen flytande eyeliner så jag blötte en smal pensel och tog svart ögonskugga istället, det går med blir antagligen inte lika bra.  På med lösögonfransarna och mascaran! Ett lite annorlunda och coolt sätt att makera ögonen på! :)

Retro makeup

196670-555


 


The day after

Hoppas alla hade det trevligt igår!:) Jag hade det i alla fall. Jag var med Therése och Erika. Vi åkte först på fest och sedan bar det av ner till parken. Mycket roligt. Vid 1-tiden drog jag mig hemåt, och det var tur att jag gjorde det då, för en kvart, 20 minuter senare ösregnade det ute.:P

Idag blir det bara slapp skulle jag tro. Vi har gäster här hemma från Stockholm som kom igår, så dom och mamma och pappa åkte precis till Öland. Fast jag stannade hemma, palla liksom!^^:P Man orkar ju inte mycket efter en hel dag av arbete och sedan en kväll full av partaj. Noo...det blir en slappdag, vilar upp mig till imorgon!


Gud vilket osammanhängande inlägg det kändes som att det blev^^ Haha
Ha en bra dag!
// Alicia