Film

Om man tänker på vad jag la in för låt som "dagens låt" innan så är det kanske inte så svårt att gissa vilken film jag har sett precis? Haha, just precis! Herkules! Var åratal sen jag såg den sist så det var verkligen på tiden nu.
Och visst, det är en gullig film, jag gillar Skrik och Panik. ;) Haha.
Sevärd Disney-film. .:)



Nyheter från Vero Moda

196670-435196670-434
196670-433196670-432
klänningar för 300 respektive 400 kronor.
Topparna kostar 160 kronor och 200 kronor.

Den första klänningen tycker jag är helt underbar. Den andra kanske är ett förslag som skolavslutningsklänning? Om man gillar att vara ute i god tid. ;)

Vilka?!

Klicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstret


Vilka är snyggast? Helsvarta eller svarta med blommor?
Jag är så sugen på att köpa ett par gummistövlar. Är mycket i festivaltankar (redan) och då är ju gummistövlar ett måste att ha med sig!
Båda paren kostar 498 kronor på have2have

Dagens låt

Hercules - A star is born



Tjollahopp!

Hejsan svejsan! Mår mycket bättre idag. Hlasen gör inte alls lika ont som igår och det är färre vita proppar i halsen. De ringde även från minikliniken och sa att ena delen på provresultatet hade kommit. Och det visade negativt, både för körtelfeber och bakterier. Så antagligen har jag bara något irriterande virus. Men hellre det än körtelfeber säger jag!
Febern har även sjunkit sen igår, så antagligen kan Nils komma hit i kväll. Jag längtar!



// Alicia

Dagens önskeoutfit

196670-431

Blus från Lindex, skor från Chloé, jeans från Topshop och armband från Fendi.

Yes please!

196670-430

Något sånt här vill jag ha. En lös t-shirt. Jag kan bara inte bestämma mig för om jag vill ha en i vitt, grått eller svart!
Den här kommer från
Acne och kostar 80 euro. Lite mycket tycker jag, så är det någon som vet var man kan hitta en billigare variant?

Torsdag

Idg känns det som att jag har gjort rätt mycket. Let's see, jag har läst typ 90 sidor i "populärmusik från Vittula", en riktig skitbok men den måste läsas eftersom det är en skoluppgift. När jag inte orkade läsa mer så letade jag upp ett par gamla jeans och sandpapprade dem lite snyggt.
Sen så har jag pratat i nästan en timme med Carin som kom över med lite skolböcker, efter det så lockade jag håret, det var länge sen! After that satte jag mig framför tvn med en tallrik med spagetti och köttfärssås och filmen "Material girls". Inte någon speciellt bra film. :P
Japp det är ungefär det jag har hunnit med. :) Okej, det kanske inte var så mycket, men det känns som att det är mycket.
Idag hade jag feber igen, 38.3 typ. Åhhh jobbigt! Känner mig som en jäkla slemboll i halsen, och så gör det ont när jag sväljer.


Hoppas ni har det bättre!

// Alicia

Aj!

Har tittat på Top model, tyckte det var helt fel person som åkte ut. Jag gillar inte alls Bianca, så jag vill ha bort henne, men självklart ska hon få vara kvar! Man bara, bläää...

Annars har jag jätteont i armen efter blodprovet. Är helt blå i armbågen efter sticket. Ser ut som ett stort fett blåmärke. Ao..


Sova snart!!
God natt!

// Alicia

Brittan!

Britney Spears, Flytta på er där borta!

Kolla in Britney Spears!
Hon ser ju faktiskt normal ut för en gångs skull.
Att få träffa sina barn igen måste ha gjort henne gott.

Dagens bild

196670-429

Dagens bild är tagen av mig. Bilden förestället rosen jag fick i present av Nils.

Lika som bär

 

Visst är Linda Cardellini från Cityakuten och Ellen Page från Juno lika?!
Det enda som skiljer dem åt är ju åldersskillnaden typ ju...

Lämnat prover

Uscha jaa, kom nyss hem från läkaren där jag var och lämnade lite tester. Blodprov och näs- och munprov. Det minst hemskaste var ju blodprovet. Är ju sjukt äckligt att få en tops nertryckt i halsen eller upptryckt i näsan! Blä! Det vill jag inte göra om. Så nu är det bara att vänta på resultaten och hoppas på att det inte är körtelfeber.
Jag håller tummarna!


// Alicia

Gossip och Gynning



Har precis ägnat kvällen åt att titta på Gossip girl och I huvudet på Gynning. Första gången jag såg Carolina Gynnings program, och jag måste ju säga att det var riktigt bra. Roligt att hon är så rak på sak och ärlig. Jag kommer nog fortsätta titta!


Gone, gone, gone

Ägnat mig ett tag nu åt att radera 356 bilder.
Jobbigt, men mycket lättare att hitta bilder nu.

Resten

Fick ju lite fler presenter också. Men de hade inget med rummet att göra så de får ett eget inlägg. :P

 Presentkort på Linneaskolan. Jag ska nog använda det till en ansiktsbehandling!


 Ett par utsvängda jeans från Vila. De är lite långa, så jag måste nog sy upp dem. Men när jag har dem till högklackat så är de precis lagom.


Av min underbara pojkvän Nils så fick jag en jättevacker ros och en cd med en massa bra låtar. Första låten på skivan är redan en av mina absoluta favoritlåtar. Och nu blev jag väldigt medveten om att jag tror att jag redan har skrivit det en gång tidigare. :P

My new room

Med hjälp av presenterna jag fick när jag fyllde år så ser mitt rum rättså annorlunda ut. Använda söndagseftermiddagen och kvällen till att ordna till det.

För att visa skillnaden så kommer lite före-bilder här först.

196670-418
196670-417


Och så här ser det ut nu!:


196670-409
 196670-407
En lite dålig bild, men så här ser mönstret på kuddarna och överkastet ut:

De rosa blommiga lamporna, överkastet, gardinen, kuddfodralen till de runda kuddarna och den stora kudden i sängen, krukorna, orkideén och trälådan på skrivbordet fick jag i present av mamma, pappa och Henry. Allt kommer från IKEA.

Jag är mycket nöjd med resultatet!

Lördagen & söndagens outfit 23-24/2

196670-404

Kofta, Only
T.shirt, H&M
Jeans, Only
Armband, H&M
Ring, present av mamma för länge sen

Fredagens outfit 22/2

196670-403

Blus, Vila
Jeans, Only
Örhängen, Lindex
Ring, H&M
Skor, H&M

Jippi!

Nu funkade det att lägga in bilderna från kameran till datorn.
Så nu har jag något att roa mig med i ett tag i alla fall.
Bilder kommer snart!

What are you going to do?

Sitter här uttråkad till tusen, Vad ska man göra när man är sjuk? Oftast om man är sjuk brukar man ju känna sig så hängig att man inte orkar göra något. Men om man är lika pigg som man brukar vara och inte känner sig sjuk då? Är ju bara lite vitproppig i halsen och har jättelite ont när jag sväljer, typ. Men läkaren sa att jag inte fick gå till skolan, så jag är fast här hemma. Det jag vill göra är att åka och shoppa, second hand, skokällarn, lindex och torgett är det som lockar. Nu, jag vill köpa något! :) Men det får väl vänta då...




// Alicia

Angelina Jolie

Angelina Jolie, Brad Pitt, Cate Blanchett, Ellen Page, Emmanuelle Seigner, Eva Mendes, Felicity Huffman, Jada Pinkett, Keri Russell, Sienna Miller, Angelina Jolies mage växer så det knakar!
 

På Independent Spirit Awards i Santa Monica befann sig bland annat Angelina Jolie och Brad Pitt. Angelina har fått en riktig gravidmage. Hon och Brad har tidigare förnekat gravidryktena, men nu går det ju inte längre. Det kan ju inte vara annat än en bebis, eller som ryktet säger - två stycken. Stämmer det kommer paret snart ha 6 barn. Sedan tidigare har de barnen Maddox, 6, Pax, 4, Zahara, 3, och minstingen Shiloh, som fyller 2 i maj.

Oscarsgalan 2008

Oscarsgalan gick av stapeln i natt och det var en ypperlig chans för alla kändisar att klä upp sig ordentligt.
Här kommer några bilder från galan.


Fr. v: Heidi Klum och Seal, Renée Zellweger, Kelly Preston, Jessica Alba, Jennifer Garner, Cameron Diaz och Anne Hathaway.

Fast vackrast tycker jag ändå att Katherine Heigl var i sin enkla röda klänning från Escada.

196670-399


Shit

Jahopp, som ni märker är jag fortfarande hemma från skolan. Surt, faktiskt. Känner mig inte särskilt sjuk förutom lite ont i halsen. Men läkaren trodde att det var körtelfeber, så minst 2 dagar till ska jag vara hemma. Fast på onsdag ska jag tillbaka till läkaren och ta lite prover. Usch, jag vill inte!
Helgen tillbringade jag som ni vet hemma hos Nils.
Utav min älskling fick jag en jättefin ros (som nu tillbringar sina dagar på mitt skrivbord), och en skiva med jättebra låtar. Speciellt en låt är jättebra, en riktig feel good-låt. Tack älskling!!
Jag fick tårta hemma hos honom på söndagsmorgonen. Snällt!! Det har knappt hänt mig att jag har fått tårta, kanske beror på att jag inte tycker det är så gott, men det är ändå gesten som räknas.
När jag kom hem fick jag lite presenter från mamma, pappa och Henry. Jag fotograferade allt igår, men nu vägrar kameran att funka igen, så jag får se hur länge det dröjer innan jag kan lägga in dem. Och då kommer det även dagens outfit från fredag och lördag.



// Alicia

Bloggen 1 år



Och som ni vet så firar vi även att bloggen fyller 1 år idag!
Wow, tänka sig att jag har haft den så länge...
Fast jag började ju inte skriva särskilt mycket förrän i somras.
Så det känns som att jag bara har haft bloggen i ett halvår.
Men ett helt år är det!:D

Grattis!!:D

Födelsedagen so far

Har varit uppe och tagit mih medicin. Nils ligger fortfarande och sover och jag tycker han kan få sova lite till.
Mamma och pappa ringde och sjöng för mig precis, sa att jag var tvungen att skynda mig hem nu eftersom att alla paketen ligger hemma och väntar på mig.
Det dummaste är att jag tror min halsfluss är tillbaka, jag har nämligen prickar i halsen och det gör ont när jag sväljer. Så det blir inget jobb för mig idag och antagligen doktorn imorgon..



// Alicia

Grattis till mig!!

Wooooohoooo!! Söndagen är här, och vet ni vad det betyder?! :D
Jag fyller 16!!!!
YES!:D
Fast egentligen så är det inte förrän 20 över 1 på eftermiddagen, men strunt samma.
Hihi.
Wow, 16 år....jag känner ingen skillnad. Haha
Men jag är här hemma hos min älskling, så allt är jättebra.

Ha en trevlig dag på min födelsedag! :)

// Alicia

Promenix

Har varit ute och gått en stund nu vid lunchtid.
Knallde runt i skogen i 40 minuter med handledsvikter och stegmätare.
4200 steg blev det idag.
Och jobbigt var det! Så hopp in i duschen nu!


// Alicia

Godnatt



Nu ska jag bara ta min medicin och sen krypa ner i sängen!

Godnatt! 

Mary-Kate och Ashley

Mary-Kate And Ashley Olsen In New York, February 19, 2008

Som alla vet är Mary-Kate och Ashley Olsen kända för att bära äkta päls. Ajabaja tjejer! Inte bra alls, så man får ju hoppas att de har tagit sitt förnuft till fånga och bär fejk, eller hur?...Inte för att chansen är särskilt stor...
Men hur som helst så måste man ju säga att de ser väldigt snygga ut även om det är äkta päls de bär..

Blä!

Neej, den var inte särskilt god milkshaken..tyckte jag i alla fall. Fast Sofie och mamma gillade den. Banan och kakao är inget för mig, jag är mer drinkar eller vad man ska säga. Med typ sockerdricka och sånt i. Det är mumma! :)

Men för er om ändå gillar milkshake å sånt så kommer här receptet:

2 glas

2 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
1 banan
2 tsk socker
1 tsk kakao

Mixa allt till en skummig dryck eller vad man ska kalla det. Häll upp i ett glas och drick!

Bananmilkshake

Nu är jag sugen på någon fruktdrink,
så jag har letat upp ett recept på en bananmilkshake
som jag ska mixa ihop till mig själv nu.
Receptet får ni se senare.

Hasta la vista baby!

// Alicia

Handla!

Nu ska jag med pappa och handla mat!!

Ha det bra!:)

// Alicia

Dagens önskeoutfit

196670-393

Skjorta, Lindex
Jeans och skor (snacka om snygga skor asså!), Topshop
Brills, Ray Ban
Väska, Balenciaga
Halsbandsklocka, Cocoo.se
Armband, Kyssjohanna.se







Oh tjena!

Har suttit med matteläxor hela dagen idag. Eller i alla fall i 2-3 timmar, och det räcker gott och väl kan jag säga er! Särskilt när dom är så pass svåra som våra är..
Men nu är jag i alla fall klar, typ...

Fast jag ar hunnit med att läsa en bok om massage också, har blivit så sugen på att börja massera. Så är det någon som vll vara min försökskanin? :D

"Mat, mat, mat" är det som flyger runt i mitt huvud nu. Har inte ätit något sen frukosten för flera timmar sen, fast jag är ju för lat för att laga mat själv så jag väntar tills mamma kommer hem och lagar till något. ;)
På tal om mat, så ska jag se "Du är vad du äter" idag, jag har missat vartenda avsnitt av det hittills, men nu har jag satt det på inspelning så.

Kanske blir det gymmet senare med Carin, får se. Jag kanske tränar något imorgon istället innan Nils kommer hit.
Återstår att se hur det blir!


Japp, det var min dag det! :)

                                    // Alicia

Paris Hiltons nya




Paris Hiltons nya parfym har varit ute ett tag, men strunt samma, jag skriver lite om den i alla fall. :)
Först måste jag säga att reklambilden för doften är väldigt snygg, jag gillar det Moulin Rouge-inspirerande temat. Fast flaskan tycker jag ser ovanligt tråkig ut för att komma från Paris Hilton. Den nya doften heter Can Can och innehar en doft av clementin, svarta vinbär, vild orkidé, apelsinblomma och bärnsten.

Nedräkningen började för länge sen...

Vet ni vad, det är bara 4 dagar kvar tills jag fyller 16...
Och 4 dagar kvar tills bloggen fyller 1 år.


Nedräkningen fortsätter....

Dagens önskeoutfit

196670-391
Klänning och skor från Topshop
Kofta och strumpbyxor från Lindex
Armband från Kenneth Jay Lane
Väska från Marc by Marc Jacobs
Solglasögon från Chloé






Städat bilen

Japp, det är vad jag har gjort idag, och frusit händerna och fötterna av mig på köpet också. Dumma jag hade inga riktiga skor på mig utan bara tofflor, vilket inte var så smart. Men bilen blev väldigt mycket renare och jag 100 kronor rikare, så det var det värt.




Vad gör man inte för pengar? :P

Före och efter bilder

Nu funkar kameran igen.(!) Så här kommer före och efter bilderna från slingningen på håret. Jag vet att jag är helt osminkad och att håret verkligen inte ser riktigt klokt ut. Men strunt i det för det enda ni ska bry er om är färgen på håret.

FÖRE:

        

EFTER:

 

// Alicia

Gladiator 2

Min pojkvän har en viss påverkan på mig. Hehe, man kan kalla honom en anings dataspelsnörd, för han håller på och spelar en massa olika dataspel. Ett av dom är ett online-spel, Gladiator 2, på Arenan. Det går ut på att man är en gladiator och så ska man stiga i grader genom att utmana andras gladiatorer, å så... Jag har skaffat mig en liten gubbe, men det går inte särskilt bra måste jag säga...haha, jag förlorar typ hela tiden!


Ahhh

Nu har jag varit duktig. Besökte gymmet i över 1 ½ timme.
Efter duschen gjorde jag mig lite kvällsmat.
För ovanlighetens skull så stekte jag två ägg.
Plus två äggmackor och aprikoskräm med mjölk.
Mättande och gott!

Tisdag

Så, nu ska jag gå ut med hunden, sen blir det mat och efter det gymmet med Carin (äntligen).
Till kvällen blir det sen Gossip girl.

Virrig hårslingning

I lördags skulle mamma även slinga mitt överhår innan jag åkte in till Kalmar. Kan börja med att säga att det får hon aldrig göra om igen. Halv 1 kom vi hem från stan där vi hade köpt hårfärg. Vi satte igång direkt eftersom klockan tickade på, jag skulle in till Kalmar vid halv 3 och hade fortfaranade inte duschat eller sminkat mig.
Trots att mamma bara skulle slinga överhåret tog det över en halvtimme för henne. Och medans hon höll på så var det ju helt kalabalik. Hon vet ju knappt hur man gör. Fast resultatet blev ändå ganska bra. Bättre än vad det var innan vi började i alla fall. :) Håret ser mycket fräschare ut nu när man har fått bort den grådassiga tonen som fanns i luggen. Ni skulle ha fått se bilder om det inte vore för att kameran cpade. Men så fort den funkar igen så ska i få se!

It feels so..new

Igår var jag och köpte schampo, balsam och hårinpackning från Goldwell för 199 kronor. Ett erbjudande som håller på just nu, annars kostar ett schampo typ 150 spänn, så man får ju passa på! :)
I alla fall, på kvällen provade jag såklart alla produkterna. Och oh man! Mitt hår känns helt nytt. Jätte slätt och glansigt. Plus att det luktar gott också. Håret känns lika fräscht som när man kommer hem från frisören.
You should try it!




Dagens låt

Yael Naim - New soul



Denna låten är faktiskt veckans hitvarning på ztv, hörde den där för första gången för en stund sen.Och jag tycker den är rätt skön.

Enjoy

Grr

Åh, vad arg jag blir!
Det funkar ju inte att lägga in bilder från kameran till datorn.
Inte från mobilen till datorn heller för den delen...
Jag hade ju en massa bilder jag skulle ha in på datorn.
Hoppas verkligen det börjar funka snart igen!!

Shoes

196670-386

Titta vad söta! De skulle jag verkligen kunna tänka mig att skutta runt i till våren och sommaren...fast det är väl antagligen inte så lätt att skutta runt i dom. :P
I alla fall så kommer de från Bianco och kostar 800 kronor.

Dagens klipp

När man är sjuk så finns det ju inte mycket mer att göra än att titta på tv. Och det var vad jag gjorde i går. Jag tittade på Rachel Ray (?) eller vad det nu heter, och då handlade det lite bl.a. om youtube. Det här klippet visade dom, och snacka om coolt! Han målar med bara händerna liksom, i programmet berättade han att händerna hade blivit helt blå av att slå på väggen hela tiden. :P Men snyggt blev det!



Fredag

Idag har jag varit hos doktorn. Han sa att jag hade en rejäl halsfluss (nähä, you don't say..). Fast öronen var det inget fel på. Var lite orolig att jag hade öroninflammation också för det har sprängt i öronen också. Men det hände antagligen bara ihop med det ona i halsen. Jag fick pencillin som jag ska äta i 10 dagar framöver, 3 gånger om dagen. Redan nu känns det lite bättre, fast det kanske beror på att jag har tagit en panodil..hehe.
Menmen, imorgon hoppas jag att jag mår så pass bra att jag kan träffa Nils, i allafall en stund. :)



// Alicia

Factory girl

Tittade på Factory girl tidigare. En helt klart sevärd film. Sienna Miller har huvudrollen, 
och Mary-Kate Olsen har även en liiiten biroll i början.
Mitt råd: Se den!


Less is more

Less is verkligen more i detta fallet. Väldigt snyggt!


196670-385

Bild:
Stockholmstreetstyle

Torsdag

Jag är fortfarande sjuk. Förvånande och jätte, jätte, jätttedumt.
Jag hade räknat med att gå till skolan idag ju!
Steg upp 20 i 7, tvingade ner maten i min onda hals sen tog jag febern. 37.5 tänkte jag att det var lugnt, jag går till skolan. Jag borstade tänderna och sminkade mig och allt, ringde till Carin och sa att jag skulle komma till skolan idag. Sen när jag var helt klar tog jag febern igen, 38.3.Yees..eller nooo. F*n snarare. Så det var bara att ringa till Carin igen och säga att jag skulle stanna hemma ännu en dag.
Fast det värsta med dagen är att jag inte får åka och titta på Nils när han skulle vara med i en pjäs. Åh, jag som hade sett fram emot det enda sedan han frågade mig för veckor sen. Typiskt, alltså, och på alla hjärtans dag också. :(

Och imorgon ska jag åka till doktorn med mamma. Hon tror att jag har halsfluss, så jag hoppas jag får pencillin i såfall så jag kan bli frisk snabbt!


// Alicia


Happy Valentine's day

196670-384


Glad alla hjärtans dag till er allesammans! :)
Hoppas er dag är bättre än vad min är.


// Alicia

Dagens låt

Ana Johnsson - We are


20-årig bröllopsdag!

Wow, idag firar min mamma och pappa 20-årig bröllopsdag.
Det är något att fira!
Jag kan bara säga grattis och att jag är väldigt glad över att ni har hållt ihop så länge! :)



Hur dan vårjacka?

Ja, hur dan ska man välja egentligen?
Vilken längd - lång eller kort, vilken färg osv..
Det är ett svårt val, fast jag kan ju i allafall räkna bort skinnjackan och kavajen eftersom jag redan har dem.
Nu är jag istället sugen på antingen en parkas, kappa eller en trenchcoat.
Vi får se vad det blir!


196670-383

Bomberjacka från Topshop, parkas från Vero Moda, kappa från Lindex, mc-jacka och trenchcoat från H&M och kavaj från Ellos.

Klass 9A

Var det någon som såg programmet "Klass 9A" alldeles nyss på 1:an?
Ett väldigt bra program. Det handlar om klass 9A på en skola i Malmö. Det är en av Sveriges sämsta skolor och under en termin så ska klass 9A få ha några av landets bästa lärare i varje ämne. Målet är att klassen ska sluta i Sveriges topp tre bästa klass i matte,svenska och engelska. Serien är i nio delar och visas klockan 21.30 - 22.30 på svt1.

Dagens låt

Jojo - How to touch a girl



Tisdag

Fortfarande sjuk, fast mycket bättre, så det bli skola imorgon. Tisdagen har bestått av att sova, läst, fixa klart i garderoben, rensat ut gamla tidningar och tittat på cityakuten. Sen ska jag väl också hinna med att göra lite på so:n också. Vi håller på med hinduism och det tycker jag är intressant. Den roligaste religionen att jobba med av judendomen, kristendomen och islam.

Wellwell...



Ha det bra!! // Alicia

Trevligt

Se här vad man fick från Vila! Sånt är alltid trevligt. Ett läppglans som mamma kommer lägga beslag på, var så säker, en lite doftpåse eller vad man ska kalla det att ha liggande i garderoben, passar ju utmärkt nu i min nystädade garderob. Och allt låg i en väska.

 

Lördagens shopping

196670-378


En gullig blus med små blommer från Vila, en kjol i skinnimitation för hör och häpna, 29 kronor , inte illa! Normala priset var 199 kronor. Och nu har jag köpt ett par sådana skor som jag bloggade om tidigare. Från H&M för 98 kronor. Det blev även ett par jeans från Vila, men de får ni inte se nu för jag ska få de i födelsedagspresent, så om 2 veckor får ni se dem.
Jag lämnade äver tillbaka den vita bodyn som jag köpte för ngon vecka sedan på Gina Tricot. Ångrade att jag köpte den så då är det bra med tillgodokvitto.

Helgen

På lördagen åkte mamma, pappa och jag in till Kalmar. Först blev det stan där jag gjorde lite fynd. Sen blev det IKEA, där handlades det mycket till mig. Fast vad får ni inte se nu, utan det får ni vänta med i 2 veckor, för jag ska få grejerna i födelsedagspresent.
Efter storshoppingen på ikea skjutsade mamma och pappa mig hem till Nils. Det var härligt att äntligen få träffa honom igen efter en hel vecka. Efter någon timme träffade jag han kompis Lisette för första gången. En härlig tjej, vi kommer nog att ha mycket kul ihop!
Vid halv 9-tiden stack vi till en fest hos en av Lisettes kompisar. Det var inte så mycket folk men det var kul i allafall. Eftersom jag inte mådde sådär jättebra gick jag och Nils hem redan vid halv 12 ungefär. Hemma hos Nils tittade vi på Hitman, eller han gjorde, jag sov nästan så jag orkade inte titta.
På söndagen åkte jag hem vid halv 3 sen åkte jag och städade.

Om jag bara kan bli frisk så får jag träffa älsklingen redan på torsdag, då han ska vara med i en pjäs..

                
                                                                                                                // Alicia

Måndag

Ussch, jag blev sjuk tillslut..Det var väl egentligen väntat, jag har inte varit sjuk på över ett halvår så...
Men att ha en rinnande näsa, hosta och kli i halsen är inte roligare för det!
Så efter att ha gått upp vid halv 7 och ätit frukost ångrade jag mig och stannade hemma. När jag hade ringt Carin kröp jag åter igen ner i sängen och sov till halv 12 ungefär. Sen åt jag frukost igen, och för att roa mig började jag rensa i min garderob. Fick ut ungefär 15 tröjor, byxor och en kofta  och en massa strumpor med hål i:P Hehe
Och en massa skräp som har legat och tagit plats på hyllorna.
Tyvärr tog jag inga före-bilder men efter-bilder kommer!


// Alicia

Grattis!

Grattis Henry! :)
Myndig..wow det känns det inte som. Hehe, men grattis i allafall.

196670-382

Detta är den klockrenaste bilden att lägga ut på Henry när han fyller år. Eftersom han aldrig dricker så gav ju mamma honom självklart en starköl i födelsedagspresent! :)

Dagens önskeoutfit

196670-374

Jeans och skor från Topshop, väska från Fendi och T-shirt från Sass & Bide




Dagens outfit 8/2

196670-373

Sjal, Indiska
Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, H&M
Jeans, Wear it company
Pärlarmband, Lindex
Armband, H&M Herr

Neej!

Åhh neej! Nu sitter jag här med rinnade näsa, li i halsen och en sprängande huvudvärk. Jag har visserligen tagit en huvudvärkstablett, men den har inte börjat hjälpa än. Jag vill inte bli sjuk, inte nu när det äntligen är helg också...
Fast jag blir gärna sjuk på tisdag, för då har jag ett no-prov..hehe:P Man kan väl ändå få bli sjuk då man har någon nytta av det?
Till på köpet måste jag gå och städa mitt rum snart, för ikväll ska vi ha gäster, nämligen mormor och morfar och våra kusiner för min storebror Henry fyller 18 på måndag!
Grattis i förskott! :)


// Alicia

Dagens önskeoutfit

196670-372
Yes, I want some summer!!
Kofta och väskan från Topshop, kjol från Delias, blus från H&M, skor från ASOS och armband från Cocoo.

From the street

196670-371



                                               Från gatorna i New York. Här är mina favoriter.

                                                                          Bilder:
Style


Torsdag

Nationella prov direkt på morgonen idag igen då. Den skriftliga delen denna gången. Jag skrev en krönika om varför man lider av stress och vad man kan göra för att undvika det. Det kändes som att jag fick ihop något rättså bra faktiskt. :)

Efter skolan såg jag tre avsnitt av cityakuten, så nu är jag äntligen ifatt efter att ha legat typ 7-8 avsnitt efter.
Ska snart träna också..Får se vad det blir, något ska det bli i allafall. Hade hoppats på att Carin ville följa med till gymmet, men hon mådde visst inte riktigt bra. Så det får bli något här hemma istället, kanske yoga..det var ett tag sen. Aja, det blir väl det eller något mer konditionsaktigt.


Have a good night! // Alicia

Dagens outfit 7/2

196670-370

Vit långärmad, Only
T-shirt, JC
Jeans, Wear it company
Armband, Lindex

Me like!

[BlkW.jpg] 

Yes, I like it! Easy and simple..

Do you like it?

Shoes!

Lace Up Pump 


Ett par sånna här vanliga vita skor ska jag köpa i år.
Om jag nu kan hitta några bra billiga någonstans.

Just dessa är från Topshop.

Dagens låt

Natasha Bedingfield - Unwritten


Dagens outfit 6/2

196670-369

Tunika, Gina Tricot
Jeans, Wear it company (sydde in dem igår i benen)
Ring, H&M
Örhängen, H&M

Dagens låt

The Ukulele Orchestra of Great Britain - Smells like teen spirit



Man, that's cool...

Elle-Galan

För er som inte hade den turen att bli bjudna (jag) på Elle-galan, så har vi nu ändå chansen att få se den!
Nämligen på söndag klockan 19.00 på kanal 5.
Klart den ska ses!

Förrsten så är byxorna insydda och så nu, blev hyfsat bra, tycker jag i alla fall. De blev tajtare vilket jag ville, det enda är att de är lite för långa, men jag orkade inte sy upp dem..Det får bli en annan dag.


// Alicia

Help, please!

Jag behöver lite hjälp.
För någon vecka sen när jag var i Kalmar med min kusin och moster så köpte jag en vit body med djup urringning både fram och bak. I affären kändes det helt rätt att köpa den, men nu vet jag verkligen inte vad jag ska ha till den. Någon som kan hjälpa mig?
Snälla ge lite förslag!

196670-354

Happy birthday!

Idag fyller min kusin Matilda 24 år!
Grattis till dig, vi hälsar hela familjen.


Tuesday

Så..läsförståelsen i svenska gick väl bra, jag hoppas den gjorde det i allafall!
Ikväll är det Gossip girl på tv, och denna gången ska jag inte missa det.
Jag har en del par byxor som jag ska sy in också, ska försöka orka med det idag. Musikläxa tills imorgon också, man ska skriva om en låt vad den betyder för en och så...


// Alicia

Hejsan!

Ohh, tisdag idag. Jag har nationella prov
i svenska nu direkt på morgonen!
Läsförståelse, blä..

Wish me luck!

// Alicia

Something simple - Dagens outfit 5/2

196670-368

Kofta, JC
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vero Moda
Armband, H&M Herr
Örhängen, julklapp från storebror

Nu är gym-oskulden tagen! ;)

Japp, det stämmer. Klockan halv 6 åkte jag och Carin till gymmet på Friskis och Svettis.
Första gången, så det gick väl sådär...Vi har ju inte gått igenom något med en instruktör än så vi körde lite eget. Men det var kul - och jobbigt!
I allafall en del av det, tog väl inte precis i så mycket jag kunde.(a)
Well well, kanske blir det träningsvärk imorgon, det återstår att se...


// Alicia

Dagens outfit 4/2

196670-367

Kofta, Only
Sjal, Indiska
Klänning, H&M
Jeans, Vero Moda
Armband, H&M

Mornin'

God morgon allesamman!
Sovit gott?
Det har jag gjort, i alla fall hyfsat, måste säga att det är tusen gånger skönare att sova själv i sin säng igen, borde skaffa mig en bredare säng...Aja, det får bli ett senare problem!


Ha en bra dag!!

// Alicia

Dagens låt

Kelly Clarkson - Breakaway


Veckans outfits


Here I am again

Ursäkta att det har tagit sådan tid sen jag skrev sist. Men jag har varit upptagen hela helgen.
Fredagskvällen blev det Happy Feet med Nils. Helt okej Disneyfilm, gullig!
Lördagen blev det först sovmorgon och till frukosten såg vi Den lilla sjöjungfrun, alltid en bra film;)
Lite Vänner-avsnitt och en promenad innan vi lagade middag tillsammans - potatisklyftor och stekt biff. Smakade bra! :)
Sen blev det Harry Potter och den flammande bägaren.
Vid elva-tiden på kvällen såg vi en skräckfilm tillsammans med Henry och Sofie. Det var inte min idé, jag ville titta på Dirty Dancing, men det gick inte hem hos någon av killarna. Så vi såg The Breed, inte den läskigaste filmen som finns precis, men tillräckligt äcklig för min smak!




Jag säger då de!

Vissa killar är ju bara helt..omöjliga, barnsliga, dumma , yeah you name it!
Det finns en kille, Alexander, i min klass som är särskilt jobbig. Egentligen borde jag inte ens nämna honom här, för han är inte ens värd det. Men jag är så arg på han så jag gör det i allafall.
Idag var han extra jobbig, på dagens friskvårdslektion (vi var ute och gick) så till att börja med så rappar han till mig väääldigt hårt med en gren, ni vet en sån där som riktigt svider om man blir slagen med? I allafall, en sådan smällde han till mig med på rumpan, så nu har jag ett mindre synligt märke efter det på ena skinkan :P Ont,ont.
Bara någon minut efter kommer vi fram till en stoor brun vattenpöl blandat med jord som tar upp hela stigen (vi gick en vända i skogen). Så jag gick ju såklart vid sidan om den. Såklart så kommer Alexander och springer precis där jag går, i vattenpölen så ungefär 1000 liter geggamoja flyger upp över mina byxor. Hur jäkla kul är det, nytvättade byxor och allt?! Plus att skoldagen var inte riktigt slut då eller så man var ju tvungen att gå runt med leriga byxor. Och inte sa läraren till honom heller. Jag gillar inte sånna lärare som inte gör någonting. Jag ska banne mig se till att dom ringer hem till Alexander eller något, för jag har typ fått nog utav honom nu. Det är inte precis första gången han gör något sånt här mot mig.
Helst av allt skulle jag vilja säga honom ett par sanningens ord och sen bara klå upp honom, tyvärr är jag för feg för det.

Ja det var ungfär det som har hänt hittills under min dag, hoppas på att kvällen mblir mycket roligare, och det har den alla utsikter för att bli också...


// Alicia

Dagens outfit 1/2

196670-366

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Aima
Jeans, Only
Armband, Lindex
Ring, H&M

Good morning

Hejsan! :)
Äntligen är det fredag!
Och februari månad..inte länge kvar till min födelsedag (24:e feb), alla hjärtans dag, min sorebrors födelsedag och lov! Februari är en bra månad. ;)
Sista dagen i skolan för denna veckan, sen blir det Nils hela kvällen. :)
Alltså blir det inte så mycket uppdatering. ;)

Bye!!

// Alicia