Lite nytt bland sminket

Eller en del är inte speciellt nytt, men tänkte visa det ändå för jag tycker det är så bra;)

Har blivit ett riktigt Ebay-freak på sista tiden, och då främst när det kommer till smink eftersom det är så otroligt mycket billigare att handla det där än att köpa det i Sverige.
(Handlar på
Ebay.co.uk och alla grejerna är såklart helt nya)

 
120 olika färger. Extremt bra! Väldigt pigmentrika och de sitter jättebra och länge.
Köpte den för ca 200 inkl frakt och då fick jag även 12 stycken eyedust medskickade också:)

  
18 borstar gjorda av pony- och gethår. Helt underbart mjuka! Har inte provat dem än eftersom jag fick hem dem i onsdags. De kostade ca 90 kronor inkl frakt.Palett med 28 ögonskuggor. Skulle egentligen ha fått en likadan fast med olika rouge istället, så blev fel. Men jag orkar inte hålla på att skicka tillbaka.:P + att färgerna är riktigt snygga. Finns en ljus skugga som kommer vara perfekt som highlighter (något som kan vara rätt svårt att hitta!) Kostade iaf också runt 90 kr inkl frakt.Det här är inget jag har köpt på Ebay. Mascaran köpte jag på Eleven.se och läppglanset köpte jag på Heathrow och kommer från Victoria Secret.
 


Mascaran kostade 99 kronor och ska vara väldigt bra har jag hört, har inte provat den än, den kom inte förrän igår så.;)

Läppglanset smakar helt underbart! Verkligen hög risk för att man går och slickar av allt läppglans från läpparna:P
Kostade ca 55 kronor.


Lite besök:)

Har haft rätt många sånna här besök de senaste dagarna.
Och den här gången lyckades jag få det på bild också;)

Söt eller hur!

Idol lash

Köpte mig en Idol lash serum förra veckan på Ebay. Fick hem den i måndags. Den är meningen att den ska göra fransarna längre, tjockare och starkare. Får se om det funkar!:) Kommer ta en 4-5 veckor innan man kan se något resultat.
Köpte den för ca 380 kr inkl frakt.
Lite före-bilder då;)
Utan smink och allt!
Dagens smink

Var lite modell idag:) Två kompisar som har som projektarbete med modevisning och då ställde jag upp och jälpte dem. Fixade även ögonsminkningen på mig själv och 4 av de andra "modellerna". De sa att de blev nöjda i alla fall;) 2 såg ut som jag och de andra 2 fick svart/grå sotning. Kul dag var det!:) Men trött är man nu efteråt!