Kos here we come!Igår bokades den idag betalades den. Den 13e augusti drar jag, Carin, Julia och Matilda till Kos!!!:D
Då minsann ska det solas, badas och festas! Vi ska till Kos stad och bo på hotellet Astron.
Gud kan knapp fatta att det äntligen ska bli av!
Vill att tiden ska gå väääldigt fort nu!:D


Even more

Gud vad död jag känner mig. Sov inte mycket mer än 5 timmar inatt och har varit uppe sedan halv 5. Har jobbat och sedan blev det en tur in till Kalmar med mamma och pappa direkt efter jobbet (jag körde;) ). Blev ytterligare några inköp för min del. Bland annat en kjol från H&M som jag ångrade att jag inte köpte i fredags.:)
Jag och mamma köpte även varsin likadan klänning. Jag bryr mig inte om det, och tror inte hon gör det heller. Det är inte direkt första plagget vi har som är likadant.
Blev ännu mer jobb när jag kom hem från Kalmar sen var det väldigt skönt att komma hem och kunna slänga sig i poolen.=)

Imorgon börjar jag jobba i kassan också. Ska bli spännande och lite nervöst! Hoppas det går bra=)


Supernöjd

I fredags åkte jag och Julia in till Kalmar för en shoppingtur i det underbart fina vädret. Blev en del inköp, det allra bästa var att jag äntligen hittade en bikini som jag ville ha. Från Stadium. Var tag 3 betala för 2. Så blev två överdelar och en underdel i samma mönster. Nu efteråt när jag har provat den kan jag säga att jag har aldrig haft en bättre bikini. Överdelen sitter som en smäck, alltså verkligen. Man behöver inte ens ha bandet runt halsen på när man badar för att den ska sitta på plats. Hoppa å skutta - den sitter. Ett bekymmer mindre alltså;)
Blev en mysig kofta, trosor, ett hårspänne och ett linne också som fick följa med hem.
Och i magen låg en macka från Subway. Fan vad goda de är.

Kvällen spenderades på en kompis 20-års fest. Var en trevlig kväll, tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag skulle jobba vid halv 6 på morgonen på lördagen.

Har spenderat dagen med att sola, bada och glo på fotboll ungefär. En del sovande har det väl blivit också. Man blir trött av att gå upp och jobba så tidigt. Speciellt om man är lite bakis;)