Provar mobilblogga...

0-6e1056717826ec0f76211d306b6d70be.png

Provar mobilblogga för första gången:)Har varit duktig och satt upp en adventsstjärna i mitt rum idag:)


Zip it up



Värd att kolla in. Gina tricot för 199 kr.


Gårdagskvällens outfit 21/11



Tröja, H&M
Armband, Lindex
Ringar, present och Indiska
Jeansleggins, Lindex barn
Skor, Din sko


Stressigt..or not

Mamma väckte mig vid 5 över 11 idag. Jag fick panik och rusade upp ur sängen eftersom jag skulle börja jobba med Ottilia vid halv 12. Trodde jag. Duktig som man är så kommer man på att det är nästa söndag jag ska jobba då. Haha, jag är glad att jag kom på det i tid iaf så jag slapp stressa.;) Kunde därför sitta och äta min frukost i lugn och ro, skönt det!

Igår var det kalas hos kusinerna. Var länge sen jag träffade släkten, så det var kul att träffa dom samlade allihopa:) Sen att kusinbarnen är så otroligt gulliga gör ju inte saken sämre;)

Ha en bra söndag!


Gårdagens outfit 20/11



Cardigan, Gina Tricot
Klänning, Gina
Leggins, Lindex barn
Armband, Lindex och presenter
Ringar, Indiska och present
Skor, H&M


Möt våren i Paris

Nu är datum bestämt för vår Parisresa. Iiiihh!:D Den 18 april drar vi iväg. Det är ännu bättre än att åka i mars som var tänkt först. Då kommer det ju typ vara vår/sommar där. Åhh så härligt!! Vi kommer åka tidigt på söndagsmorgonen och så åker vi hem sent på torsdagskvällen. Lite kortare tid än vad jag trodde det skulle bli, men vad tusan;) Ska bli så kul! Längtar!


Dagens outfit 18/11



Minijacka, H&M
Klänning, H&M
Strumpbyxor, Lindex
Armband, Glitter
Skor, Novita


"Nya influensan är GRATIS för alla"

... Så stod det på en anslagstavla hos läkaren idag. 
Wow, snällt att jag slipper betala ifall jag får svininfluensan.;) 


Dagens outfit 17/11



Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina Tricot
Sjal, Lindex barn
Jeansleggins, Lindex barn (nya)
Armband, Lindex, presenter
Ringar, Indiska, present
Skor, Din sko


Kolla andning = lämna blodprov

Idag var jag då hos läkaren för att kolla vad det är för fel på min andning. Troligtvis så är det ansträngnings astma, men läkaren var inte helt säker så jag var tvungen att lämna några rör med blod. Uuuäh. Det gillas inte! Fast gick ju bra, men är ju lite obehagligt när det där lilla röret trycks allt längre in i armen.;) Förhoppningsvis hittar de inget som är fel.

Efter läkarbesöket gick jag och mamma in en sväng på Lindex (fan vad tid jag har börjat spendera i den butiken:P). Iaf så fick jag ett par trosor ut av mamma.:) Snällt!


091116

Uäh, sov riktigt dåligt inatt. Så har gått på sparlåga hela dagen känns det som.:P
På kropp & själ började vi idag med Tai Chi, vilket var väldigt roligt!:) Känns som något som passar mig:)
Efter det spelade vi badminton. Carin, Julia och jag lyckades ha väääldigt roligt åt något som säkert inte egentligen var speciellt kul. Men när klockan är 4 en måndagseftermiddag kan det mesta bli roligt;)

Trots min trötthet var jag och tränade på Friskis idag. Själv, eftersom Carin och Julia dissade dagens pass. Jobbigt var det, och jag fick som vanligt ont i lungorna efteråt. Men bra är att imorgon ska jag till läkaren och kolla vad det är som är fel!:) Och förhoppningsvis få något som kan göra så det blir bra igen;)


Duktigt värre

Jag har varit duktig idag:) Först rensade jag på min nedre hylla i garderoben. Det vill säga bland underkläder och stumpor m.m. En massa trasiga strumpbyxor och annat som bara har legat och dragit ligger numera i papperskorgen. Efter det har jag tillbringat resten av eftermiddagen med att plugga körkortsteori. Har ju knappt något att göra i skolan nu för tiden så man får väl passa på då.;) Så nu känner jag mig liite påläst iaf. Bra det eftersom jag ska ut och övningsköra med pappa ikväll när han kommer hem från hockeyn:P


1 av 10 klar



Har tillbringat kvällen med att se klart första säsongen av Vänner. Har sett en hel skiva nu ikväll, det vill säga 8 avsnitt. Och imorse blev det några då också...och igår:P Hehe Det är en sån sjukt bra serie! Var så länge sen jag tittade på den, så jag fick ett ryck för någon dag sedan att börja titta om från start. Så det gjorde jag;) Nu måste jag bara be Christoffer lämna tillbaka säsong 2 som han har lånat av oss;)


Nu får det räcka:)

Jaha, kan ni se någon skillnad?:P
Var så himla trött på min design så behövde lite förändring. Är inte tänkt att jag ska ha den här speciellt länge och vet inte om jag är speciellt nöjd med den heller:P Menmen, var som sagt tvungen att ha något nytt.;)


Dagens låt

Hawaiian Roller Coaster Ride


Rena rama barnshoppingen!

Ja, hehe självklart blev det en tur in på Lindex igår(a). Och självklart kom jag ut med en påse i handen;) Är numera ägare till ett par loepardleggins. Fast jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla dem eller inte. Måste prova lite olika plagg till dem för att se om de är värda att behålla. Men det är de nog, om inte annat så för att de bara kostade 99 kronor. Ytterligare trevlig överraskning jag gjorde på barnavdelningen var ett par stentvättade (stämmer det?) jeansleggins. Har varit väldigt sugen på att köpa ett sådant par men de har alltid varit så dyra. Dessa kostade dock bara 199 kronor + att om jag handlade barnkläder för minst 150 kronor så fick jag 50 kronor rabatt. Klart man slår till då!:) Se, det har sina fördelar med att vara liten:D Hittade även ett par gulliga strumpor på barnavdelningen. De kostade bara 10 kronor, så vad tusan;) Snygga i pumps kommer de iaf att bli!




En bild på halsduken och skärpet som jag köpte i torsdags på Lindex.


Fläckiga ben?

En sak jag inte riktigt kan bestämma mig för är om jag tycker det är snyggt med leopardleggins eller inte?
Från början var jag väldigt anti, men nu har jag allt mer och mer börjat tycka att det är rätt coolt.
Vad säger ni om saken?
Anledningen till att det kom upp var en av alla de saker jag hittade på Lindex var ett par grå leopardleggins på barnavdelningen. För ynka 99 kronor...

 


Där satt den!

På tal om gårdagens inlägg så är nu shoppingförbudet brutet på alla sätt och vis.:)
Var inne en sväng på Lindex för en stund sedan eftersom jag endast hade en lektion idag, så jag tog mig en tur ut på stan. Det är ju reatider på Lindex + att jag hade min rabattkupong på 50 kr också. Så hur lätt är det att motstå att köpa något då? En halsduk och ett skärp fick därför följa med i påsen hem. Höll på att bli väldigt mycket mer - jag fick hålla ordentligt i pengarna;) Speciellt en väska höll på att åka med, kanske gör den det imorgon. Jag menar, den kostade ju faktiskt bara 37 kronor!;)


Där sprack det!

Jaha, so long med det shoppingförbudet. Hur länge varade det? En vecka..typ. Eller ja än så länge gäller det fortfarande, utom i min hjärna. Jag har nämligen hittat lite stuff på internet som jag vill köpa och då kan förbudet flyga all världens väg!;) Nu ska jag bara ta mig in till Kalmar också så jag kan köpa dessa saker.;)


Dagens outfit 10/11



Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, JC
Jeans, Only
Armband, Lindex, present, gjort själv
Skor, Din sko


Förra veckans outfits

  

Favorit?
Blev ju inte så himla många som hamnade på bild, men några iaf!:)


New week

Nu är massageprovet gjort!:)
Gick väl lite si så där. Själva masserandet kändes helt ok (bortsett från att jag masserade helt fel muskel vid ett tillfälle:D ) annars var det när jag (muntligt) skulle svara på ursprung, fäste och funktion om några muskler. Då kom en mindre blackout tyvärr. Men jag hoppas det blev bra iaf:)

Både jobbet och träningen gick bra idag. Förutom att jag efter sista syretoppen på jympapasset fick svårt med andningen igen. Så nu har jag bestämt att jag ska till läkaren på torsdag och få det uppkollat vad det är jag har! Duktigt av mig va?;)
Annars var det lite läskigt ett tag på passet då en tjej svimmade! Jag tittade på henne precis innan hon föll ihop så jag såg när det hände. Det var lite otäckt att se hur hon bara föll ihop!:S


Fars dag

Jag har inte gjort något särskilt för pappa idag, inte mer än att säga grattis till honom.;) Men jag gillar honom iaf:D Hehe

Har inte gjort speciellt mycket idag, sov ända till klockan 12, ajaj. Men så blir det när man är uppe länge om kvällarna. Jag har läst igenom mitt massagehäfte, som jag senare ska plugga mer på eftersom jag har prov på det imorgon. Jag har även läst ut en bok och hjälpt mamma att laga mat.

Lyckat var det ju igårkväll när jag skulle låsa upp mitt cykellås. Istället för att låsa upp det så går nyckeln av!! Härligt! Det är precis sådana saker man vill råka ut för mitt i natten:P Det är tur att man har en snäll storebror (med körkort och som har för vana att vara uppe länge) som kan komma och hämta en.


// Alicia


Dagens låt

Fall Out Boy - Alpha dog


Lite pyssel blev det!

Jag orkade inte vänta så jag satte mig ner och gjorde handsmycket redan igårkväll. Och inte nog med det så gjorde jag även om ett par av mina jeans också!;) Här ligger man inte på latsidan;) Eftersom jag gjorde byxorna vid klockan 1 inatt ungefär så har jag inte hunnit prova dem än eftersom limmet skulle torka, men jag känner mig väldigt nöjd med det jag gjorde igår.


Materialet. Det redan färdiga armbandet har jag köpt på Glitter för 30 kronor.
Det andra kommer från Pärlverkstan och gick på sammanlagt (inkl. frakt) 62 kronor.


Eftersom armbandet var liite för stort för mig började jag att korta av det några länkar.
Sedan var det bara att börja pilla med själva smycket.:) Enklaste är om man använder sig av två tänger
med platta sidor när man öppna och stänga länkarna.


I varje ände sitter det en liten motring som fäster ihop. De jag använde var 4 mm i diameter.
Vilket var alldeles lagom.:)


Slutresultatet!:) Nöjd!

Och så här blev byxorna. Det började med att jag skulle lappa för ett litet hål i grenen typ, men tyckte inte att jag bara kunde ha en liten skinnbit där. Så jag lappade knäna också!;) Lite billigare variant än att köpa ett par nya i någon affär.
Jag har använt mig av någon skinntyg mamma köpt i en textilbutik, textillim, linjal, sax och en penna. Väldigt enkelt gjort , och kanske inte världens nogaste:P Men skit samma, bra blev det iaf!



Fredag!

Försov mig imorse(Y). Lyckat:P Hade som tur var fortfarande tillräckligt med tid för att hinna göra mig klar för skolan - jag fick bara stressa en aning mer än vanligt.;) Det positiva var ju att jag fick en timmes extra sömn;)
På svenskalektionen gjorde vi klart vårt spel. Det blev riktigt bra! Vi känner oss mycket nöjda (och hoppas på ett högt betyg).

Under eftermiddagen har det blivit lite mat, jobb, lite sittande vid datorn och ett yogapass:) Fick syn på för en liten stund sen att materialet jag beställde från Pärlverkstan till ett handsmycke hade kommit idag!:) Så ska försöka hinna sätta ihop det ikväll eller imorgon;) Lovar att ni ska få se hur det blir;)


Ha en bra fredagskväll!
// Alicia


Dagens outfit 5/11



Cardigan, Gina Tricot
T-shirt,Cubus (ny)
Armband, Lindex, presenter och gjort själv
Jeans, Vero Moda

Hade även svarta Converse till.:)


Dagens outfit 4/11



Skjorta, Bikbok
Jeans, Vero Moda
Armband, Lindex
Skor, Din sko


Första körlektionen avklarad!

Hej hopp!:)

Min tumme mår lite bättre idag(Y), det tackar jag mycket för. Dagen började med att engelskalektionen var inställd pga att läraren var sjuk, sånt är typiskt. Man hade gärna haft sovmorgon;) Menmen, jag, Lotta och Carin fick iaf mycket gjort på svenskaarbetet vilket var nödvändigt! Annars har jag tillbringat hela skoldagen med att vara lite nervös och förväntansfull. Hade nämligen min första körlektion nu i eftermiddags.;) Gick rätt bra måste jag säga:) Lite nervös i början, så då gick det ju lite så där. Men efter ett tag så började det gå riktigt bra!:) Men måste säga att det känns väldigt skönt att ha första lektionen gjord;) Hehe, nu vet man ju liksom vad det handlar om. Efteråt så bokade jag tid för ytterligare en lektion i början av december. Nu börjar det verkligen!:O;)

// Alicia


Nytt i badrumsskåpet!

Var på apoteket en snabbis idag. Skulle ha nytt ansiktsvatten och en ny rengöringsgel till kroppen. Ansiktsvattnet hittade jag men inte gelen. Så istället köpte jag en tub med Basiron Ac wash, som är ett lite starkare medel mot finnar som tydligen ska vara väldigt bra.:) Har inte provat det tidigare men hoppas att det funkar!


Dagens outfit 3/11



Kavaj, Vero Moda (ny)
Brosch, farmors gamla
Tunika, Gian Tricot
Skärp, Lindex (nytt)
Armband, Lindex, gjort själv och presenter
Leggins, Gina Tricot
Skor, Din sko (nya)


091103

Började skoldagen med att bli skadad. Hur roligt är det?! Vi spelade nämligen volleyboll. En muskel i underarmen kändes som att den sträcktes ut för mycket vid ett tillfälle och sedan krympte ihop alldeles för mycket så att armen nästan krampade efteråt så fort man gjorde något med den. Inte speciellt skönt kan jag meddela! Lotta råkade ut för samma sak och när vår lärare skulle hjälpa oss att sträcka ut muskeln så funkade det inte för någon av oss. Han sa att vi hade "överrörliga underarmar". Känn på den.;) Den andra skadan är en stukad tumme. Något som inte heller är speciellt skönt. Särskilt inte när det är just tummen. Hur ofta använder man inte den liksom?!

På eftermiddagen åkte jag tillbaka till skolan för utvecklingssamtal tillsammans med mamma. Fanns ju inte direkt jättemycket att säga annat än det som har sagts på alla mina andra utvecklingssamtal typ:P Så det var ju skönt:) På radion i bilen på hemvägen hörde jag på nyheterna att Darin ska vara med i melodifestivalen. Och liksom? Vem bryr sig? Har inte nyheterna något viktigare att ta upp än så?

Nae, me annars så har det väl varit en rätt bra dag måste jag säga:) Hoppas du också har haft en bra dag!!

                                                                                   // Alicia

Ajabaja!

Sov inte speciellt bra inatt - något som bäddar för en vädligt seg dag. Lyckades ändå ta mig igenom större delen av skoldagen utan större problem, tills vi kom till sista lektionen - massage. Idag gick vi på bland annat deltamuskeln och biceps. Och fy fan, inte hade jag en aning om att jag var så stel där!! Jag låg i princip och jämrade mig på bordet när Julia tryckte på min arm.:P Var ju skönt på ett sätt eftersom det har släppt lite, men nu efteråt är jag helt öm i armen och jag stoltserar även med ett ganska ordentligt blåmärke på baksidan av armen;)

Efter denna plågsamma massage bar det av till jobbet. När jag kom hem och hade ätit var jag otroligt trött, men nej inte sova! Istället åkte man iväg till Friskis för ett intensivpass med Julia och Carin. Fyyy vad jobbigt det var. Hade ordentliga problem med att andas efter nästan varje låt. Jag har fortfarande problem med att andas nu två timmar senare. Jag måste verkligen se till att gå till läkaren och kolla upp vad det beror på. För inte är det första gången det händer, ånej. Det är bara min lathet som har fått mig att inte kolla upp det tidigare. Ajabaja!

Nu hoppas jag att jag får sova bättre inatt, annars kommer morgondagen bli jobbig!

                 
                                                                                    // Alicia


På bild

Efter mycket tjafs med kamerasladden och kameran
så fick jag tllslut in bilderna på köpen från igår i datorn.:)



Ottilia berättade på jobbet att hon och Hedda har köpt en likadan kavaj, hehe. Så kan det va!
Känner mig väldigt nöjd med de två köpen:)
Innan jobbet var jag och tog ut pengar. Ska ju nämligen på körlektion på onsdag så måste ju ha något att betala med. Börjar känna mig lite smått nervös...:P