ESC 2010

Kul att se att Lena vann ESC!:)
Hade nog ändå Turkiet som favorit men Tyskland var precis efter så jag är inte besviken;)
Synd bara att man inte fick se Anna i finalen ikväll, så typiskt att hamna på en 11e plats i semin med bara 5 poäng efter 10an!


Förreten, var och såg SATC 2 i torsdags. Mycket bra film!:)
Mycket bättre än 1an enligt mig, så tycker den var klart värd att se på bio:)


Drive

Idag har större delen av eftermiddagen bestått av övningskörning. Jag körde in till Kalmar tillsammans med pappa. Övade att köra dels inne i stan men också motorväg. Stannade även till ute vid Hansa för pappa skulle in på Ikea så jag drog mig in på modehuset. Slutade med att jag kom ut med två kassar:P
Körde sen hem och nu är jag heeelt slut. Skulle egentligen ha tränat, men det får bli imorgon istället för som det är nu så kommer träningen ändå inte göra någon nytta. Istället blir det film med Carin och Malin.:) Vi ska se "Fame" som var en av två filmer som jag och Carin hyrde igår.
Hoppas den är bra;)


Sunshine

Solen har skinit idag. Mycket. Det har varit så härligt!
Och på grund av det hade vi vår idrottslektion ute för första gången i år. Jag spelade tennis. Gick fruktansvärt dåligt om jag ska vara ärlig;) Färdigheter man helt enkelt får öva upp under sommaren;)

Helgen var extremt rolig:)
Fredagen bestod av lite kalas för Julia och sedan utgång i Kalmar. Vi dansade tills fötterna gjorde ont och sen fortsatte vi att dansa lite till;)
Lördagen kunde man knappt gå, men det var bara att bita ihop för på kvällen var det 18/20-års fest för mig och Henry. Vädligt rolig kväll som avslutades kvart över 5 ungefär då man drog sig hemåt med fågelkvitter i öronen.


Dagens outfit 11/5T-shirt, Vero Moda
Klänning, Gina Tricot
Armband, Lindex
Ringar, Indiska, Glitter, present, Paris
Skor, H&M


Idrottslektion=röntgen

Okej, det är inte så allvarligt som det låter. Det enda som har blivit skadat är mitt lillfinger:P Fick en spark på det så det böjdes bakåt och gör förbaskat ont. Gick till skolsköterskan som skickade mig till husläkaren som tyckte att jag borde åka in till sjukhuset imorgon för att röntga fingret.:P Han sa att inget är brutet men bara för att kolla så att det inte är någon spricka i benet. Hoppas det inte är det, det betyder ju bara att det tar längre tid för det att läka;)

Hade ju tänkt träna idag, men det går inte med fingret:P Kan ju inte greppa vikter ordentligt och det gör ont om jag svänger för fort på armen. Så istället blev det en trevlig långpromenad med hunden och Carin istället=) Det är ju inte helt fel det heller. Men hoppas på att fingret är så pass bra att jag kan träna imorgon istället. Man kan ju iaf hoppas;)

Ser ni vilket lillfinger som är skadat?;)
  


Spygröna naglar

Provade det nya nagellacket från Lumene idag.
Vädligt gulgrön färg, den heter "Go crazy" om jag minns rätt. Den såg mycket snyggare ut i flaskan än vad den gjorde på naglarna.
Men det duger väl;)
Målade dit två blommor på ringfingrarna, det piffade till det lite;)


Lite shopping

Lite som jag har handlat på Lindex sedan jag kom hem från Paris.

 

Blus som det var extrapris på:) Nedsatt till 99 kronor från 249.

Hudfärgade knästrumpor ord. pris 40 kr(?).
Små genomskinliga tofsarför 20-lappen.
Nagellack från Lumene. 45 kronor
Ansiktsmask. Vet inte priset:P

Hade 25 % rabatt på allt också (inte blusen dock) så blev inte så farligt:)


Parisshoppingen=)

Detta lilla handlade jag i Paris;)


  

 


Paris 2010 Del 1

Nu äntligen kommer det lite bilder!;)

Dag 1Dag 2
- Framme i Paris