Never back down

Jag och Emma tittade på Never back down igår. Riktigt bra film tyckte vi båda!:) Inte särskilt lik de filmer jag brukar se. Det var mycket slagsmålscener. Men jag hade läst om att en annan bloggerska tipsade om den så det kunde ju vara värt ett försök, särskilt när huvudrollsinnehavaren var så snygg;)

Betyg: 4/5


Nya armband



Igår pysslade jag och Emma lite på kvällen. Resultatet? Jo, för min del tre nya armband. Emma gjorde hela fyra stycken. När Emma var i Stockholm och köpte materialen så fanns det inte allt i de färgerna vi ville ha så då får man komprimissa och gör adet bäta ut av det istället. Det går det också;)
Jag är himla glag för mitt armband med peacemärke måste jag säga. De andra är sånna där som man använder typ hela tiden:P Jag har fortfarande en massa lås och sådanat kvar, snöra också men inga smycken så kanske ska försöka skaffa mig något sådant så jag kan göra ännu ett smycke.

Mac någon?



Pappa kom och frågade mig idag om jag var sugen på att köpa en bärbar dator tillsammans med min storebror. Ja, sa jag, för det är något jag själv har gått och tänkt på ett tag. Nu visade det sig att en av pappas kompisar säljer en Mac någonting för 4000. Och det låter väl inte så farligt?
Jag vet ingeting om hur Mac funkar och så, så kom gärna med kommentarer ni som använder det om ifall det är bra eller dåligt!


// Alicia

Just another workingday

Sitter just nu och väntar på middagen. Blir någon sallad typ.:P
Har tidigare varit och städat med Ottilia på vårt jobb. Gick bra som vanligt, inga konstigheter.
Emma och jag har även jobbat på lite ute i lekrummet. Vi har plockat undan en massa lösa saker som låg i lådor och slängt runt om i rummet. Sedan har vi slipat sängen. Duktigt va?:P
Om vi hinner imorgon innan jag ska iväg på festival så ska vi måla den också.

Just de! Nu har verkligen blåbären börjat komma, vi plockade säkert 2-3 liter idag jag och Emma. Det är ju sååå gott!=)


// Alicia

Göteborgsshoppingen

Hde nästan glömt bort att jag inte hade visat de. Men nu när jag la in lite bilder till datorn så såg jag att jag fortfarande hade kvar bilderna på kameran. So here we go.



En klocka (!) från Q&Q (köpt på Ur&Penn). Rea, så den kostade ynka 200 kronor. Men det stod 250 på prislappen, men vad tusan - jag klagar inte om jag får den 50 kronor billigare!:P



Vitt halsband från Glitter. köpt på rean det också så 45 kronor. De andra två är från Indiska, det var reapris + "tag 2 betala för 1", så de båda kostade inte mer än 59 kronor.



Vit t-shirt från BikBok. 149 kronor, inte så farligt.



"Skinnleggins" eller vad man ska säga. Från Gina Tricot för 149 kronor, så ni fattar ju att det inte är äkta skinn.:P

Morgondopp

Sov som sagt över i Emmas och deras stuga på Möllstorp i natt. När man vaknade var det hur varmt som helst. Kändes som att ligga i en bastu. Så jag och Emma hoppade i badkläderna och cyklade ner till stranden och tog oss ett dopp klockan halv 10 på morgonen. Det var riktigt härligt, om än något kallt.:P Sedan blev det frukost och hemresa hit till Nybro. I bilen fick vi lite körlektion av hennes pappa. Så nu vet jag vad en massa skyltar och sånt betyder, det kan ju vara bra att kunna!:P

// Alicia

Dagens låt

Arctic Monkeys - Dancing Shoes



Öland

Idag blev det Köpingsvik med Emma och hennes familj. Första gången för mig i år. Just nu sitter jag vid Emmas bärbara dator i deras stuga och skriver. Jättemysigt. Det är första gången jag är här också. Ska sova över här ikväll och så ska Emmas pappa köra över oss till nybban imorgon. Härligt!=) Imorgon blir det kanske målning för oss båda eller så ska vi pyssla med nya armband eller så gör vi både och. Tappade mitt andra armband igår, så himla surt. Jag gillade det ju!

Oväntat

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Men igår kväll blev det överraskande nog fest hemma hos Matilda efter det att jag hade tränat. Det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga, en av de bästa på hela sommaren faktiskt. =) Det var väldigt kul att träffa alla som jag inte har sett röken av sedan skolavslutningen.

// Alicia

I'm back again

Vi kom hem redan i gårkväll från Göteborg. Henry tjatade sig nästan hes på att han tyckte vi skulle åka hem på söndagen istället för på måndagen. Jag hade gärna haft en dag till på mig att shoppa eftersom vi i går bara var i nordstan och shoppade. Hade velat göra ett besök på bl.a Zara och Topshop också. Men aja det får väl bli en annan gång!

På lördagen kom vi fram vid 2 tiden. Jag och Sofie släpptes av utanför Liseberg direkt, medan mamma, pappa och Henry fortsatte till lägenheten. Inne på Liseberg träffade vi Hedda, Albin, Ottilia och Herman. Blev Balder först, såklart. Så jävla kul den är!!! Det jobbigaste under dagen var värmen. Deet var verkligen en plåga när man stod och köade. Fast desto härligare att åka kållorado och flumride. Haha. Hedda blev fullkomligt dyngsur båda gångerna vi åkte kålloradon. Vi andra blev lika blöta på flumriden. Gasten var lika otäck som vanligt. Skitskraj är man verkligen. Jag var helt hes i halsen när jag kom ut därifrån, så mycket hade jag skrikit:P
Vi stannade kvar på Liseberg enda tills det stängde, sen var det på onda fötter man gick hem till lägenheten.
På söndagen blev det shopping sen då. Blev inte så mycket shoppat, är bara halvnöjd men det är bättre än inget iaf;) Vad som handlades visar jag senare eftersom jag har lite bråttom nu när pappa snart ska ha datorn.


// Alicia

Dagens outfit 26/7



Solglasögon, mammas gamla
Cardigan, Gina Tricot
Linne, JC
Shorts, Only
Väska, H&M
Armband, Glitter
Sandaler, Lindex

Vi hör på måndag!
// Alicia

Göteborg here I come!

Snart åker vi!=) Wiho! Haha
Vädret är underbart och jag tror det kommer bli en toppendag.
Har varit vaken sedan klockan halv 7. Duchat packat och gjort mig i ordning. Så fort vi är klara och har packat in oss i bilen ska vi åka och hämta Sofie sen bär det av med destination Göteborg!


// Alicia


Hey let me buy you a drink



Har de senate dagarna suttit och glott i massa drinkböcker. Idag passade det jättebra med att prova någon av alla drinkar jag har läst om. Men på grund av en viss lag så får ju inte jag dricka de flesta drinkarna, tyvärr:P Men hittade några alkoholfria iaf!


Till att börja med gjorde jag en egen så den döper vi till:
Alicias mumsiga


För 2 pers

Ingredienser


1 sockerdricka (33 cl)
3-4 stänk apelsinsaft (koncentrerad)
2-3 stänk lime juice
4-5 isbitar

Dessutom:
socker

Gör så här
Släng i alla ingredienser i  en mixer och kör runt i några sekunder. Efter det tar du en tallrik och häller upp en liten skvätt apelsinsaft på det. Doppa glasets kant i saften. Häll sedan upp lite socker på en tallrik och "frosta" glaskanten i det. Häll upp drickan, pynta med ett sugrör och du har en enkel och smarrig drink framför dig!

Princess Margareta


För 3 pers

Ingredienser

13 jordgubbar
saft från en apesin
saft från en citron
2-3 stänk jordgubbssaft
2 skivor ananas
10 isbitar

Dessutom:
socker

Gör så här
Ta 10 av jordgubbarna och resten av ingredienserna och blanda i en mixer till drycken är jämn och slät.
Frosta glasens kant likadant som på förra drinken, enda skillnaden nu är att du tar jordgubbssaft istället för apelsinsaft. Häll upp drickan, garnera med en jorgubbe på glaskanten, stick i ett sugrör och vips så har du en underbart kall och god drink för varma sommardagar!

Dagens fjant



Ja, jag låter bilden tala för sig själv:P
Min storebror kom och stödre lite igår när jag skulle fota min outfit.
Vilken humor^^ Haha

Gårdagskvällens outfit 24/7



Cardigan, Gina tricot
Klänning, Gina tricot
Väska, Lindex
Armband, Glitter
Armband, gjort själv
Skor, Scorett (älskar dom!)

Strul

Ursäkta att jag inte har uppdaterat bloggen något idag, men jag har inte lyckats komma in på den så det har inte varit med mening.  Har ite ens lyckats komma in på blogg.se för det har bara kommit upp den mest irriterande rutan "Den här sidan kan inte visas". Hur arg blir man inte på det liksom?! Men nu sitter jag här tillslut=)

Har legat vid poolen idag och solat som vanligt, det är verkligen livet när det är sådant underbart väder.^^ Har även orkat med att måla byrån en gång till, när den är torr sen så ska mamma bara sandpappra den så den får en sådan där sliten look. Kommer bli jättesnyggt tror jag!

Om en timme ungefär ska jag åka och städa för jag ska iväg i helgen. Nämligen till Göterborg!! Woho!!:D Liseberg blir det imorgon för hela slanten så fort vi kommer upp, sen på söndagen hoppas jag på en massa shopping!=)
Ska bli så kul! Längtar verkligen^^

// Alicia

Åh vad snygg!

Nicole var söt i sin lösa topp och flätor i håret!

Alltså titta hennes väska.
Den är ju helt underbar.
Jag vill verkligen ha en sådan!!
Så himla typiskt att de ska vara så dyra.=(

Kvällens roliga

Sitter hemma hos mormor och morfar nu.:) Har ätit gott grillat och är jättemätt nu. Anledningen till att vi är här är att mormor fyller år idag=) Grattis!:D
Meja har sprungit runt och tiggt vindruvor hela tiden, hon är ju för gullig. Sitter här och tittar på Moa och Meja som busar med varandra, ni ska se vad gulliga de är!

Snart blir det efterrätt, jordgubbar och glass. Mums!!=)

// Alicia

Nej vet du vad

Det här går inte. Nu  ska jag ut och lägga mig i solen!
Jag får ju inte vara så dum att jag slösar
bort bästa soltiden på att sitta vid datorn;)


Grattis!

Jag ville bara säga att idag har jag, mamma, Emma och hennes mamma namnsdag!=)
Dagens namn är Christina om ni inte visste det.
Mamma heter det i första namn och jag heter det i mellannamn. Så det brukar aldrig vara någon som kommer ihåg att gratta mig utan bara mamma. Men idag när jag kom in i köket så låg det ett kuvert till mig på köksbordet. I det låg en liten slant från mamma. Så himla snällt!!=)


// Alicia

Godmorgon!

Vaken?:)
Jag verkar visst gå upp vid klockan 9 varenda dag nu för tiden. Vet inte vad som är fel:P Fast jag vaknar alltid en runda vid klockan 6-7 någon gång, jättestörande. När jag vaknade idag hade mina underarmar somnat, sånt är läskigt när man fortfarnande är lite halvsovande!:P haha
Men jag hoppas ni alla får en fantastisk dag idag!!=)

// Alicia

Beställt

Sådärja, nu har jag beställt hem höst/vinter kataloger
från Josefsson, Ellos och Halens.
Kul då har man något att läsa om ett tag när de kommer hem!=)

Who are you people?

Nu är jag lite nyfiken.
De senaste dagarna har mitt antal unika besökare skjutit i höjden ganska så mycket.
Så nu undrar jag såklart, vilka är ni?
Lämna gärna en kommentar!=)

// Alicia


Onsdag

Se där, en vacker onsdag är det idag. Solen strålar och det är inte ett moln på himlen. Jag har legat ute i ungefär 2 timmar och solat, och badat såklart=) Helt underbart härligt.
Ska väl få i mig något att äta snart tror jag sen ska jag be pappa hjälpa mig bära ut byrån så jag kan slipa den och sedan måla den. Jaa, sedan ikväll ska jag iväg och jobba. Det blir bara jag idag för Ottilia är på öland och latar sig:P
Hörde alldeles nyss också att vi ska äta tacos ikväll. Mumsigt!!


Ha en bra dag!
// Alicia


Det bästa på länge

Gårdagens mål för "utflykten" var Falköping. Eller ja en kennel i Falköping. Vi var och tittade på valpar!!
Hur himla underbart är inte det? Så nu är vi ägare till en liten cairnterriervalp. Ja vi har inte fått hem den än för de var bara 5-6 veckor gamla och man får inte ta hem dem förrän de är 8 veckor gamla. Längtar hur mycket som helst.
Men alltså, 10 valpar var det allt som allt. 5 flickor och 5 pojkar. Vi hade redan bestämt oss från början att vi skulle ha en tik, så i början hade vi bara tikarna hos oss för att lättare kunna plocka ut en vi ville ha. Alla valparna var helt underbara (såklart:P)! Jag hade lätt kunnat ta med mig dem allihopa hem. Alla såg jättefina ut i ansiktena och så och var supersöta. Fast vi valde tillslut en liten tös som heter Greta Garbo, haha. Hon var solklart sötast i ansiktet, och såg ut som en liten kanelbulle tyckte mamma:P
Så nu återstår det bara att komma på något bra namn till henne. Jag gillar Betty Boop bäst ut av alla de förslagen som har kommit upp hittills. Mamma och Henry gillar King Kong, men det ska den bara inte heta. Inte om jag får vara med och bestämma i alla fall:P
Men kom gärna med namnförslag!!=)


Lilla trötta och söta Greta.

// Alicia

Rätt ner i brevlådan



Hittade nya H&M tidningen i brevlådan idag när jag kom hem.
Full med en massa fina höstkläder.
Har redan hunnit titta igenom den och ringa in det jag skulle vilja ha.

Dagens outfit 22/7



Solglasögon, Glitter
Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, Gina Tricot
Väska, H&M
Shorts, Only
Armband, H&M Herr
Armband, gjort själv
Skor, Sko Dej

Hur kunde jag glömma?

Hade helt glömt bort detta halsbandet som jag köpte inne i Kalmar förra fredagen när jag var inne där med Emma. Nåja, bättre sent än aldrig=) Det kommer från Glitter och kostade 60 kronor. Tycker det är jättecoolt:P Haha
Här får ni även en liten sneakpeak på dagens outfit!.


I will tell you

Godmorgon på er=)
Klockan är inte 10 än men jag har varit uppe och skuttat länge. Det är nämligen så att mamma, pappa och jag ska på utflykt alldeles strax. En rikigt rolig en. Vad målet är säger jag inte, det får bli en överraskning.
Men jag räknar med att inte vara hemma förrän ganska sent, så det blir nog inte mycket mer skrivande förrän till kvällen iså fall.

Ha en bra dag!
// Alicia


Sex and the city




Nu kom Sofie, Henrys snälla flickvän, med Sex and the city säsong 2 till mig.
Ska få låna den ett tag. Snällt.=)
Då har jag något att göra när jag inte jobbar ute i lekrummet,
solar, läser eller sitter här. Nice!

I like



Såg att H&M hade fått in en massa nytt på sin hemsida.
Måste säga att det var inte mycket som kändes så där jätteroligt. Väldigt lamt.
Men dessa skor väckte ha-begäret en del. 298 kronor.
Måste åtminstone kolla in dem när de kommer i butik.=)


Gult är fult

Nej kanske inte alltid, men i detta fallet är det det. Har slipat och målat lådorna från min byrå som står ute i lekrummet. Citrongula var de innan, nu är de i alla fall lite vita. Lite gult lyser ju igenom fortfarande eftersom jag bara har grundmålat dem än så länge. Mer än så kan jag inte göra just nu:P

     Ful gul byrå.               Vita fina lådor=)


Måndag är en jobbdag

Steg upp klockan 9 idag. Fast vaknade redan vid klockan 6 och hade svårt att somna om efter det. Kändes som att jag sov de sista tre timmarna i någon slags halvdvala. Urk.
Åkte och jobbade vid klockan 10 (!). Tidigt! Kom hem sen vid klockan 2, åt resterna av min pizza som jag köpte igår och sedan satte jag mig här.=) Mer än så har jag inte hunnit med.
Ska ta och slappa nu i någon timme, sen ska jag nog iaf börja slipa byrån som står ute i lekrummet. Jobbigt kan jag tänka mig, men kul att ha något att göra.


Ha en bra dag!
//Alicia

Gårdagskvällens outfit 19/7



Klänning, Gina Tricot
Armband, Glitter
Armband, gjort själv

Sunday

Trött. Sov till klockan 11 idag, var länge sedan jag sov så länge. Fast var ju uppe längre igår så. Ja det var en kul kväll igår. Idag får jag se vad det blir. Kanske att jag åker och gör i alla fall lite av städningen. Men jag vet inte än, om det regnar hela dagen så vill jag nog inte ge mig ut:P

Ha en bra dag!
// Alicia

Roligaste kvällen på länge

Har kusinerna här nu. Iaf nybrokusinerna:P Och Cecilia, inte att förglömma.
Kvällen började med bad i poolen för alla. Vattennivån har sjunkit kan jag tala om efter alla bomber som har gjorts. Dock ej av mig.:P Grillat blev det sedan, mat som knappt aldrig kan gå fel, inte som jag har varit med om i alla fall. Jordgubbar till efterrätt, sådant är alltid gott!=) Har suttit med de vuxna resten av kvällen, killarna har tittat på Jackass 2 och spelat tv-spel. Vi andra har suttit ute på altanen. Lotta har kört sin fjortisfylla eller vad man ska kalla det, himla rolig blir hon iaf:P Haha, ja jag måste säga att jag har skrattat väldigt mycket. Det roligaste är nog att hon kör sitt race 30-40 år efter alla andra.:P
Den senaste halvtimmen typ har vi kört en musiktävling. De andra håller på fortfarande men jag drog mig ur efter 50 låtar, kunde ändå ingen typ.:P
Nej nu ska jag väl ut och göra dom sällskap igen, skulle bara lämna en lägesrapport tänkte jag!

// Alicia

Första blåbäret!



Idag har jag ätit mitt första blåbär!=)
Herregud vad jag har gått och väntat på att de ska mogna,
och nu äntligen har de börjat komma.
Fast det var bara ett blått än så länge vad jag kunde se.
Men när väl första har kommit brukar det inte dröja länmge innan de andra hänger på:=)

Börjat så smått

Eftersom det var en impulsgrej igår att jag ska få göra om inne i lekrummet så har vi ju ingen färg eller något sånt hemma till det än. Men jag har iaf börjat lite smått med det idag. Jag har slipat en liten röd stol som jag snart ska måla om. Vit ska den bli. Hoppas kunna måla det snart, men jag vet inte om vi har någon sådan färg hemma. Jag ska ha matt färg tror jag, och sedn sa jag slipa den lite med sandpapper så den kommer att se så där sliten ut.
Men det är himla kul att ha något att jobba med!=) Älskar att hålla på att pyssla.


// Alicia

Det blev två av rummen!

När jag väl hade börjat fixa med kläderna i klädkammaren gick det visst inte att få stopp på mig.
Lyckades först rensa ut flera galgar från klädstången, duktigt va? Mamma har haft lite ont om sånna så där gjorde jag henne en tjänst;) Sen har det varit så att det har varit i stort sett omöjligt att kunna röra sig inne i klädkammaren för det har legat fullt med saker på golvet. Så då rensade jag upp så mycket jag kunde och drog även lite snabbt med dammsugaren där inne. När jag väl hade kommit upp i varv satte jag igång med lekrummet efter det. Tog bort 2-3 kassar med saker som har stått och skräpat där inne. De har varit fulla med sådant som  jag har försökt sälja på loppmarknader, men nu ska jag inte ha någon mer sådan så de får åka till tippen. Tog även här inne en välbehövd runda med dammsugaren. Piskade även lite kuddar och mattor, lika välbehövt det. Det roligaste att fixa med inne i lekrummet är "sänghörnan"  eller vad man ska säga. Det hörnet ser så mysigt ut. Så jag bytte överkat på sängen ( det var ett rosa innan), hämtade lite kuddar, lite ljus att ha på fönsterbrädan och sen var det typ klart.
Sen kom mamma och sa att jag ska få måla om där inne! JIPPI!! Något jag har velat göra i flera år faktiskt!=)
Väggarna där inne ser verkligen hemska ut. Färg som har flagnat, hål i väggarna och fullt med spikar. Så de, och taket ska jag spakla och sedan måla, antagligen vita. Sängen och den gula byrån ska målas vita. Nytt golv ska läggas in. Vi har nämligen en del kvar efter att vi la in nytt i gillestugan. Sen ska vi göra oss av med hörnskåpet och jag ska leta efter en fåtölj som ska stå där istället. Det ska bli min lilla läshörna. Tror det kan bli jättemysigt:)
När det är klart finns det möjlighet att jag kanske ska flytta ut dit. Är så jobbigt när folk springer igenom mitt rum hela tiden. Ifall så är fallet ska även Henrys trummor få hitta ett nytt rum att bo i. För jag tänker inte ha dem stående där.

Jag är så himla dålig på att ta före-bilder för jag tror aldrig att det kommer bli någon skillnad, men här är i alla fall efter-bilder av lekrummet:






Dessa två saker ska bort!:P


// Alicia

Ett av tre

Nu är frågan vad man ska göra.
Pyssla till det ute i lekrummet. köra ett yoga-pass eller fixa till i klädkammaren?
Hmm...tror faktiskt det blir klädkammaren, ska se om det inte går att trycka ihop kläderna som hänger där lite mer så jag kanske kan få plats med lite kläder där också. Hehe:P


// Alicia

Vem kan låta bli att shoppa? Inte jag iaf!:P

Slank ut en stund på stan med mamma alldeles nyss. Blev lite inköp faktiskt.


En ny tröja (superskön!) från Lindex.
Normalpris 149 kronor med jag hade en 50 kronors rabattkupong
så det blev bara 199 kronor för den;)



Ett torrshampoo eller vad det heter. Aja man har i det när håret är torrt iaf:P
T.ex om man har bråttom och man inte hinner duscha men håret är lite skitigt.
Då funkar det prima!:)
Har läst på Elin Klings blogg att hon tycker det är jättebra.
Så vi får hoppas att det är värt de 120 kronorna jag pungade ut för det:P
Finna bland annat på Lindex.


En valig vit v-ringad t-shirt från Jc.
Har gått och provat den här innan, men 249 kronor har kännts för mycket.
Så nu när den kostade 99 kronor på rean kände jag att det var dax att slå till.
Den är så där härligt slapp, kanske lite för mycket urringning men, den kommer passa perfekt med ett skärp i midjan!:)

Ja det var det för denna gången!:)

// Alicia

Dagens outfit 18/7



Basker, Gina Tricot
Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, Gina Tricot
Väska, H&M
Shorts, Only
Armband, H&M Herr
Armband, gjort själv
Skor, Euro sko

Dagens låt

Amy Macdonald - Mr Rock & Roll


Perfekt läsväder

Vädret har inte varit på topp idag, vilket inte gjorde mig något, kände inte alls för att ligga och sola idag. Istället har jag tillbringat eftermiddagen/kvällen med att läsa en ny bok av Nora Roberts som jag lånade på bibblan igår. Läste första delen i triologin för ett tag sedan, gillade boken jättemycket. Då visste jag inte om att det var första delen av tre så jag blev glatt överraskad när jag hittade del två och tre stående i hyllan igår.
Har endast gjort några små uppehåll från läsandet. Bland annat när jag följde med pappa och handlade. Köpte vindruvor. Då har jag något att gå runt och mumsa på som iaf är nyttigt. Godis funkar inte i längden.
Blev tyvärr ingen tjejkväll ikväll. Julia kunde inte av någon anledning som jag inte vet. Tråkigt värre, får se om det blir av innan skolan börjar, alla är så upptagna på olika håll nu de närmsta veckorna tyvärr.


// Alicia

Snabblagad mat är gott

Okej det blev något enkelt som jag lagade. Men vem har sagt att det inte kan vara gott?
Makaroner och falukorv, det säger inte jag nej till vill jag lova!
Piffa upp (och gör det lite nyttigare) med lite grönt och rött vid sidan om, and you have a perfectly fine meal.


Vet ni vad?

Nu ska jag gå ut i köket och rota runt i kyl och frys
för att se vad som ska lagas till lunch.
See you guys later!

 // Alicia

Kul torsdag?

Hoppas kan man ju göra. Sitter här och smått planerar en kanske-kväll med Carin, Malin och Julia. Hoppas kan man ju alltid göra, tror det skulle kunna bli megaskoj:) Fast då måste jag säga det att då blir det inte grillat som det var tänkt utan då får det bli pizza istället. Har längtat som en galning efter en mexicana i flera dagar! Just so you know:P
Vet ni vad? Klockan är bara 10 över 12 och jag är redan trött! Har visserligen varit vaken sedan kvart över 9 men iaf, kom igen, hur seg kan man vara egentligen?!
Eftersom mamma inte är hemma idag blir det jag som står för matlagningen. Får se vad det blir, är ju bara jag och Henry som ska äta så det behöver ju inte vara så speciellt.
Hade även tänkt färga mina ögonfransar idag..kanske. Om jag orkar. Vilket även gäller en runda på stan. "Om jag orkar". Men det hoppas jag att jag gör för dit vill jag:) Men roligare om man hade haft någon med sig.:P Ofcourse^^


// Alicia

Dagens låt

Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor


I did it

Tog mig faktiskt samman och tränade innan. Körde riktigt hårt i en timme. Var helt svag i kroppen efteråt. Fast efter att ha duschat och ätit kändes det mycket bättre:) Det enda nu är att jag är så himla trött:P Men det är sånt man får stå ut med, jag får väl gå och lägga mig lite tidigare helt enkelt^^

Var med mamma på bibblan innan. Lämnade tillbaka några böcker, försökte även lämna tillbaka en av mina egna böcker (det gick givetvis inte) som jag hade glömt var min. det såg verkligen ut som en lånebok, och den låg bland låneböckerna så:P Haha. ja så det kan bli^^
Fick iaf med mig några olästa böcker hem. Rättså tjocka också vilket är bra, då tar de inte slut så snabbt.

// Alicia

Onsdag

Har käkat lite rester efter igår. När mamma kommer hem om en stund ska vi åka till bibblan, har lite böcker som jag måste lämna tillbaka. Sen ska jag ta mig samman och träna. Håller på att ladda hem en ny träningsdvd för magen så provar den kanske om den är klar när jag kommer hem.

Har inte mycket mer att säga för tillfället:)

// Alicia

Yes!:)

Klockan är bara lite över 12 och jag har redan hunnit med att båda sola och bada. Solade i över en timme, orkar inte ligga ute mycket längre, och färg har jag ju nu så.:P Idag ska jag träna. Måste träna.
Ska kanske även med mamma och Cecilia ut på stan. Jag skulle behöva ta ut lite pengar och sen så vill jag kolla lite i affärerna:) Men träna först tror jag..

Japp, inget mer planerat på schemat idag.

Vi hörs, ha en bra dag!!
// Alicia

Sova?



Nej nu ska jag gå och dra mig.
Är ju en dag i morgon också:)
Får se vad den dagen bär med sig, förhoppningsvis lite ork så jag kan träna. Jag suger på det här verkligen. Aja, någon som kan pusha mig lite kanske så jag kommer igång och rör på mig igen? Please?
Är det försent att gå med i din "Beach 08" Matilda?:P Hehe
Nej men nu ska jag sova!
Sov bäst!(?)


// Alicia

På smällen

Har precis tittat på "På smällen" tillsammans med mamma och Cecilia. Och det kan jag ju säga direkt att det var ingen film man ska se med sina föräldrar:P Haha. Lite för "brutal" i språk och sånt. Den är säkert bättre om man ser den tillsammans med några kompisar, men när de två satt och klagade och man själv egentligen ville skratta så blir det lite fel:P Hehe

Betyg: 3/5


Nu kan jag bränna

Tack vare min snälla kusin Christofer så kan jag nu bränna ut alla filmer jag har på datorn. Toppen, då kanske datorn snabbar upp sig lite också, den är ju sjukt seg nu.
Han skulle ha fixat Photoshop CS3 också, men det funkade inte så det får han göra om någon annan dag.:P
Men tack iaf!:)

Har jag nämt..

Har jag nämt att jag och Therése ska på Emmabodafestivalen i sommar?:D
Tror inte det, efter mycket om och men med den där biljetten bestämde jag mig för att behålla den och följa med henne istället. Jag vill ju faktiskt dit, så jag tror det kommer bli jättekul!:D
Är det någon mer som ska dit?

Dagens önskeoutfit

Redo för festival!


Väst, linne och halsband från H&M, shorts, väska och paraply från Topshop, gummistövlar från Din sko, armband från Åsahjärtaniklas och solglasögon från Ray Ban.


Nehepp

Solen vägrade titta fram när jag låg och solade.
Istället tittar den fram nu, visserligen lite då och då men ändå...:P
Är väl bara att gå ut och lägga sig igen, får se om jag orkar:P

// Alicia

Tidig dag

Steg upp vid kvart över nio idag. Det ni!:P Det är det nog inte många som gör när de har sommarlov. Inte jag heller men jag kunde inte sova. Och så stod det ju i tidiningen att det skulle bli fint väder, men det är bara fullt med moln....Grr inte kul, jag vill ju kunna sola!
Så vi får väl se hur dagen artar sig. Har lite vaga planer, får väl se om dom blir av, hoppas på det.:)
Träna ska jag iaf göra idag eftersom jag inte orkade det igår. Blev så trött efter att Carin hade gått hem:P Så jag satte mig vid datorn resten av kvällen istället. Man får göra så ibland.:P Haha

Ha en bra dag!
// Alicia

Nattinatti!



Nu ska jag bara ta något att äta sen ska jag sova!
Vi hörs imorgon någon gång!
Då ska det tydligen bli jättefint väder så jag lär ju tillbringa dagen ute.:)


Adios!
// Alicia

Ny design!!

Ni får skylla på Carin för att jag har en ny header. Det är helt och hållet hennes fel:P
Nej men det var hon som satte igång idén i huvudet på mig.:)
Men vad tycker ni?
Jag gillar headern väldigt mycket(a) hihi=)
Lite mer höstigt utseende om man säger så, kanske lite tidigt men, då behöver jag inte byta på så länge.;)


Gammal                                Ny    
 


Dagens låt

Metro Station - Disco



Åhh, vad bra dom är!!:)

I love the sun!

Trots att det har varit mycket molnigt idag har solen ändå tittat fram rättså mycket. Jag vet att jag har fått färg iaf:)
Vid klockan 3 kom Carin hit i badkläder. Typiskt nog så började regnet smådroppa just då. Fast det gick över efter en stund, så då stack solen fram igen. Och Carin och jag hoppade ner i poolen. Bestämde även lite palner för en kväll som förhoppningsvis blir av i nästa vecka.:)  Vi låg ute och solade till klockan 6, fast mycket av tiden var det molnigt, men solen tar ju i alla fall, så. Har lånat tre böcker och  På smällen av Carin så jag har något att roa mig med medans hon är på Lindö..Fattar inte varför hon måste vara där så mycket.:P

// Alicia

Mat

Nu ska jag mumsa i mig mammas goda afrikana!
Gott!:)

See ya!
// Alicia

Wet n wild cosmetics

Jag är sugen på beställa lite smink från sminkmärket Wet n wild. Mest sugen är jag på att prova deras mineralfoundation för endast 59 kronor. Det hade nämligen fått fyra plus i tidningen Amelia. Så helt dåligt kan det ju inte vara.:P Är även sugen på att köpa en mascara och någon ögonskugga. Inget kostar ju över 60 kronor så det är ju inte dyrt!
Är det någon som har provat Wet n wilds smink som kan säga vad hon tyckte om det?
Här hittar ni deras hemsida.

Last day

Stack iväg och jobbade vid 3-tiden. Kom inte hem förrän klockan 7. Var faktiskt inte så jobbigt idag som tur var. Kanske beror på att man inte har jobbat på närmare 3 veckor så man har hunnit ta igen sig lite.:)
När jag kom hem blev det varma mackor till kvällsmat. Riktigt mumsigt. Njöt av dom ute på altanen tillsammans med mamma och pappa.
Just nu sitter jag vid pappas dator för han sitter vid den vanliga. Är inte så van vid att sitta och knappa på denna bärbara eftersom jag mest använder den när jag tränar eller vid något tillfälle tittar på film. Så knapparna är verkligen ovanliga:P
Men det går ju som tur är.
Ska sitta här ett tag till, men det blir väl inte så länge om det inte är så att det händer något kul, sen tror jag jag ska krypa upp i antingen soffan eller sängen med en bok:)

// Alicia

Angelina har fött tvillingar!

Brangelinas tvillingar är här!

Nu ska tydligen Angelina ha fött tvillingarna i Frankrike. Vid 7-tiden i morse tittade barnen ut. Enligt en källa så är det två små flickor. Enligt en annan är det en pojke och en flicka. Vad tror ni? Kommer säkert inte dröja länge innan vi får veta, men jag gissar på två flickor!:)

Solsken och jobb

Det är två saker som inte passar ihop, enligt mig iaf. Kanske är för att jag har sådana tråkiga inomhusjobb. Hur som helst är det inte roligt att vara inne och städa när det solen skiner ute. Därför skyndade jag mig ut efter frukosten när jag såg att solen sken och la mig och solade. Har solat i över en timme nu och även hunnit med att ta ett dopp i poolen. Blir väl några timmar till att bara slappa, sedan något att äta innan det är dax att bege sig till jobbet. På så sätt får jag ju ändå njuta av lite sol iaf:)


// Alicia

Härlig kväll

Har gjort en del sedan jag skrev sist.
Som sagt solen tittade fram vid 5-tiden så jag drog på mig bikinin och la mig och solade en stund. Sen hoppade jag ner i poolen. Himla skönt!:)
Tränade efter det. Billy Blank's cardio workout. Jobbigt!! Eftersom det var flera månader sen jag körde någon magdans så gjorde jag det en stund. Fräschade upp minnet lite.:) Sen blev det gott med grillat. Det är alltid gott.

Sitter just nu och tar emot bilderna från Kreta-resan av Bea. Det strulade innan, men nu går det. Väldigt sakta. Och då menar jag sakta.


// Alicia

Gårdagens shopping

Hann sitta vid datorn i 2 minuter ungefär. Sen börjar det ösregna och pappa kommer in och skriker åt mig att dra ut modemet för han var rädd att det skulle börja åska. Men nu sitter jag här 10 minuter senare. Regnet har slutat, det åskade aldrig och solen skiner.

Det var dagens väderprognos, nu till det roliga:)
Gårdagens shopping från staden Kalmar snackar jag såklart om!:)



En låång kofta från Gina Tricot. Jättegosig och jättemysig:)
Det var svårt att få fram rätt färg på den, men bilden är tagen med blixt,
så i verkligheten är koftan lite mörkare.199 kronor.



Ännu en kofta. Superskön! Och även ett reafynd.
Halva priset. Betalade 100 kronor på Gina Tricot.



Vanligt baslinne i svart med knappar. 99 kronor från Gina Tricot.



En snygg t-shirt från Gina Tricot för 99 kronor den också:)



En låång skjorta. Väldigt Mary-Kate-feeling över den.:) Love it;) 249 kronor från Gina Tricot.



Kjol från H&M. Den har hängslen, men de går att ta bort vilket jag kommer göra.Helt perfekt, precis en sådan som jag har letat efter! 198 kronor.

Och nu det bästa köpet någonsin typ:P



Mina nya skor!!!
Helt underbaraaaaa! Åhh, love them already! Fast jag aldrig ens har använt dom än.:P
Köpte dom på rean på Scorett. 599 kronor kostade de.
Märke är Novita.

Dagens önskeoutfit


Knäppt

Hmm, har suttit och flyttat över en massa inlägg till den nya kategorin Shopping. Men nu är det så att ett av de gamla inläggen har hoppat runt och lagt sig som ett nytt inlägg. I inlägget visar jag en del kläder som jag har handlat, men det var för ty 2-3 månader sedan. Så det var alltså inte det som jag handlade igår!

Shoppingen!

Här har vi fynden jag gjorde. Love solglasögonen! Visst är dom coola?! Jag börjar få en rättså ordentlig samling av solglasögon nu, 6-7 par har jag, får visa som någon dag! :)


Skjortan är från Vero Moda och kostar 259.50 kronor, jag är inte riktigt säker på om jag ska behålla den eller inte, så jag tog den på öppet köp. Randiga tröjor var ett av mina mål idag, den här kommer från Gina Tricot och kostar 129 kronor. Och en sådan här klänning tror jag alla vet vid det här laget var den kommer ifrån, japp Gina Tricot där med,149 kronor.



Röd basker från Gina Tricot den med, gutt att jag har hittat en, jag som har letat efter en röd basker! 79 kronor.
Och här! Dagens bästa fynd verkligen! Ett par röda Ray Bans-look-a-like från Glitter för 79.50. De otroligt cerise rosa kommer från Ur & Penn och kostade 98 kronor.



Folk kanske kommer ihåg min svarta ganska stora ring som jag hade tidigare från Lindex. Well, jag lyckades ju slarva bort den, så jag tyckte det var på sin plats att köpa en ny svart ring då. Den här gången en mycket större (och lite dyrare), men mycket snyggare! Kanske blir svårare att tappa bort den då? Köpte på Glitter för 59.50 kronor.
Örhängena kommer från Glitter de också, det var nämligen "Ta 3 varor betala för 2" så jag fick dem på köpet. Gulliga eller hur? Kostnad normalt: 39.50 kronor. Och till sist, 3 stycken armband från Ur & Penn. Här var det "TA 3 smycken betala för 2" som gällde. Det guldiga kedjearmbandet kostade 59 kronor, det blommiga 49 kronor och det blåa 29 kronor (fast blev gratis då).



En lyckad shopping tycker jag!
Eller hur? :)


// Alicia

Stockholmsköp

Igår fick ni ju se den blommiga tröjan och skorna i "dagens outfit".
Förutom dem och materialen till mina armband så köpte
jag bara en vanlig grå t-shirt från Zara.
Rea, så den kostade bara 39 kronor.:)


Godnatt!



Nej nu börjar jag bli lite pömsig.
Så jag säger godnatt!:)
Vi hörs imorgon!

Sleep Well!

One friday

En härlig och rolig dag. Kalmarshopping med Emma. Det var tänkt att jag skulle lära henne att budgetshoppa. Men jag var nog inte den bästa på att lära ut det idag. Då vi inte ska tala om hur mycket jag shoppade för.:P Emma lyckades bättre om man säger så.:P Vid 4-tiden åkte vi hem tillsammans med pappa som slutade jobbet då. Upptäckte i bilen hem att jag hade tappat ett av mina armband som jag har gjort själv.:( Mitt favoritarmband! Typiskt. Som tur är så åker Emma upp till Stockholm nu så då ska hon köpa nytt material till armband så jag kan göra ett nytt. Jippi!:)
När vi kom hem var det bara att äta och sen slappa en liten stund innan vi blev hämtade av Malin. Då bar det av till "pensionärsbion". Det vill säga att det bara var pensionärer där förutom vi. Och kanske 5 andra tjejer.:P Jaja, filmen var lika bra för det. ;)


// Alicia

Recension: Mamma Mia!

Så, nu har jag precis kommit hem från bion.
Himla bra film!!:D Lovar dig att du kommer skratta högt fleeera gånger!
Samtidigt är det en underbar film med en mysig historia.
En film som du bara måste se!

Betyg: 4,5/5


Mamma Mia!



Ska alldeles strax på bio!:D
Mamma Mia the movie blir det ikväll. I Nybbn!:= Chockerande:P
Ska dit tillsammans med Malin, Carin, Emma och Lisa. Ska bli kuuul:)
Omdöme om filmen kommer ikväll.

Dagens outfit 11/7



Hatt, Glitter
Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, H&M Div (Ny från Stockholm!)
Armband, Gliiter
Armband, knåpat ihop själv
Shorts, Only
Väska, H&M
Skor, H&M (Nya från Stockholm!)

Äntligen en outfit:)

Jobbigt!

Men kul:)
Har äntligen kört ett riktigt träningspass igen. Var jäättelänge sen det hände.
Vi började med en 35-minuters promenad i rask takt. Sen intervall träning i kanske 10 minuter en kvart något sånt. En 10 minuters promenad till och sedan en maaassa styrka.:P

Power!

Nu ska jag ut och powerwalka med Emma.
Sen blir det intervallträning när vi kommer tillbaka ... + styrketräning.
Lovely!

Tennis

Vilka ess de är Hudson och Armstrong!

OM bara det vackra vädret kunde ta och hålla i sig några dagar
så jag kan ta och spela tennis igen, precis som Kate. Är sugen på det, och det var ju så länge sen!

Hur gör man?!

Alltså jag har typ "världens största problem" :P Jag har världens behov av att småäta heeela tiden. Godis, kakor, chips vad som helst. Hur tusan ska man göra för att få det att försvinna? Emma kan intyga om min ånger när jag står vi skafferiet och letar efter något lite nyttigt, kämpar emot och är tillbaka 10 sekunder senare. Det är jobbigt, för jag vill inte gå runt att småäta, men suget i magen håller intemed. Inte hjälper det att pappa har köpt hem en stooor godispåse heller...
Hoppas det hjälper med träning.:)
Är det någon som har några tips så är ni mer än välkomna att lämna dom!

// Alicia

Shoppingdag förvandlades till sol och bad

Planerna igår var att jag och Emma skulle ha åkt till Kalmar idag. Men när solen skiner när man vaknar för första gången på hela veckan så kände vi njaa. Istället så tog vi en dag med sol och bad här hemma. himla skönt att man har en pool nu så man kan hoppa i och svalka sig.:) Så dagen har bestått av steka i solen, vifta bort flugor, bada och spela kort. Jag är väldigt nöjd med dagen=)

Efter maten sen blir det träning (välbehövd!) för mig och Emma. Powerwalking och styrketräning står på dagens schema.
Imorgon blir det Kalmar istället, och kanske bio på kvällen, jag hoppas på det!


// Alicia

Träffats igen<3

Äntligen så har jag fått träffa Emma igen! var typ 3-4 månader sen vi sågs sist. Går alldeles för lång tid mellan gångerna. Hon kom hit vid 4-5 tiden någon gång. Och sen dess har vi suttit och pratat, tagit igen det som har hänt. Om vädret tillåter det så ska vi åka in till Kalmar imorgon på dagen och shoppa lite. Tillåter vädret det för mycket så blir det slapp här hemma vid poolen istället. Men det är inte särskilt troligt, utan det kommer nog bli Kalmar.
Aaa, just de! Det har jag glömt tala om.:)
Jag kom in på samhällsprogrammet som jag hade sökt till som första handsval till gymnasiet. Visserligen visste jag att jag skulle komma in, men ändå kul när det verkligen är klappat och klart. Nu väntar man bara på att få veta klasserna! Spännande!:)


// Alicia

Dagens hår & make





Idag blir det enkelt. Det är bara mormor, morfar och sen två andra släktingar som ska hit så:P
Tidigare under eftermiddagen fick jag ett ryck att prova locka mitt hår med plattången. Har aldrig gjort det innan så tänkte att jag skulle prova. Och jag gillade resultatet, ser så där naturligt gjort ut. Jag gjorde inte hela håret nämligen ocg det jag gjorde jag gjorde jag lite småslarvigt.
Sminkningen blev också enkelt. ett lager med foundation av Max Factor Miracle Touch. Några svep med ett rosa blush från senaste solotidningen. På hakan, näsan och pannan svepte jag borsten med ett solpuder från Isadora. Ett tunt lager med mascara på fransarna. Vit kajal. På ögonlocken började jag först med en ljus ögonskugga ända upp till ögonbrynet och i inre ögonvrån. Sedan en mörkbrun skimrande på själva ögonlocket och under ögonen. Båda ögonskuggorna kommer från Smashbox. Sudda ut kanterna med kanterna och du är klar!

Emmabodafestivalsbiljett till salu!

Hej, jag har en emmabodafestivalsbiljett till salu om det är någon som vill köpa!
715 kronor är priset för en 3-dagarsbiljett.
Skriv i kommentarsfältet om du är intresserad!

Kreta resa del 3

OKej, måndagen har jag berättat om. Under tisdagen och onsdagen hände det inte särskilt mycket speciellt. Dagarna förflöt likadant. Bad och sol på dagen, sen tillbaka till hotellrummen där vi käkade lite, spelade kort och gjorde oss i ordning för kvällen. Framåt 8-9 gick vi ut och käkade. Sen blev det till att ströva runt i affärer. Torsdagen var likadan fast efter middagen så gick jag och Bea till Envy igen. Träffade på lite gamla och några nya ansikten där. Himla roligt folk alltså! Max var ju där också såklart^^ Ja just det, jag tror jag glömde berätta det att Bea lappade till Max ordentligt på kinden på måndagen. Han drev lite med henne så hon fick fullständigt spelet på honom! Ja, herregud vad jag skrattade!:P Haha Framåt 2-3 tiden drog vi oss hemåt och på hemvägen såg v en stor äcklig råtta som vi hade lite roligt åt.:P

Sista dagen på Kreta tillbringade jag och Bea vid poolen. På kvällen åt vid på en Noodle bar, inte precis vad jag hade bestämt om jag hade fått välja. Men maten gick ner och stället hade fyrkantiga toalettstolar:P Haha det tyckte jag och Bea var lite coolt. Efter maten gick vi till Häagen-Dazs där de andra beställde in glassar. Jag är inte så förtjust i glass så jag satt mest och tog kort. När Bea hade ätit upp drog hon och jag en kort stund till Envy igen. Det blev inte särskilt länge för hon höll på att få migrän, men jag hann i alla fall få kort på alla.:)
När vi kom tillbaka var det bara att sova i ungefär 2 timmar. Klockan 03.50 kom bussen och hämtade oss som skulle köra oss till flygplatsen. Och resten har jag redan berättat så nu vet ni i stora drag min semestervecka!:)
Nu väntar jag bara på att Bea ska skicka bilderna också!

// Alicia

Yes I know...

Jag vet att jag inte har visat vad jag köpte i Stockholm, eller på Kreta
(inte för att det var mycket att visa precis:P ) eller att jag inte har berättat
något om resten av resan än. Men jag har inte orkat.
Och nu ska jag in och duscha!
Så ni får helt enkelt hålla ut!:)

// Alicia

Nytt navelsmycke!



Ojsan, det hade jag visst glömt tala om.:P Strax innan jag reste iväg så skaffade jag mig ett nytt navelsmycke. Tyckte det passade bra eftersom man skulle gå och flasha magen i en vecka liksom.;) Jag tycker det var jättefint, och det kostade "bara" 179 kronor inne på Ohlssons guldsmedsaffär!

Puh!

Oj det var jobbigt att cykla!
Vi köre ut till ett par vänner som bor rätt långt här ifrån. Typ 8 kilometer är det ungefär. När vi kom fram tog vi en vattenpaus och jag busade lite med deras gulliga hund.:) Sen var det bara att sätta sig på cykeln igen och cykla hem. Sjukt trött man var sen när man kom hem, vi höll ju rätt bra tempo liksom. Hungrig var man också, så jag och mamma delade på en mozarella-pizza. Mums!

Slapp regnig dag

Åh vad rastlös jag har kännt mig hela dagen. Gick upp vid klockan 10 typ, åt frukost och borstade tänderna och allt det. Sen var det bara, then what?
Absolut ingen aning!
Så jag gick ut och hämtade posten, fridatidningen hade kommit så läste den. Sen har jag suttit och tittat på några avsnitt av cityakuten, det var ett tag sen. Har även ätit lite. Mamma har tjajat hela dagen på mig om jag ska med ut och¨cykla. Men det har regnat fram tills nu så det har inte blivit något med det. Men nu är det uppehåll så vi ska bege oss ut en stund i alla fall. Så det här blir allt ni hör från mig på en stund!

Hörs senare!!
// Alicia

Take me back!

Åhhh, jag vill tillbaka till Kreta!!
Så himla underbart det var där!
Tack me back!

Nästa år ska jag dit, jag SKA dit!!

Kreta resan del 2

Dag två var det rätt ner på stranden som gällde efter lite mackor och sånt till frukost. Efter timmar av bad, solning och lite killspaning ( som var en besvikelse:P) gick vi hem till hotellet igen. Vissa tog en middagslur, vi andra roade oss med att spela kort och sånt. Framåt kvällen gick vi ut och åt igen.

På måndagen förflöt förmiddagen och eftermiddagen likadant som de andra dagarna. Efter middagen dock så fick vi fyra ungar fritt att ströva omkring. Kvällens mål var discobaren Envy. Men den öppnade inte förrän ganska sent så vi gick och satte oss på en uteservering och tog oss var sin drink. Framåt halv 12 drog vi till Envy. Där stod typ världens gulligaste kille. Max hette han och kom från Sverige. Han jobbade på Envy och hans jobb var i princip att locka in skandinaviska tjejer och hålla utskik efter polisen:P Vi stannade dock ute och pratade med honom ett tag sen gick vi in och beställde lite drinkar. Fast vi höll mest till utanför hos honom för det var där alla skandinavier stod typ. Inne höll alla bumbisar (aka albaner) till och de kunde var lite skrämmande. Bea och jag hade otroligt roligt, killarna tog det lite lugnare om man säger så. Träffade många roliga norska personer. Framåt tre-tiden så fick Gabriel bokstavligen leda mig och Bea hem:P Hemma på hotellrummet höll jag på att kliva på en kackerlacka utan att jag var medveten om det. Jag skattade så mycket så jag knappt märkte något.
Ungefär 2 minuter efter det att vi har lagt oss så börjar Bea spy. Jag kollade bara upp typ och sa något till henne sen somnade jag som en stock ungefär. Bea mådde fortfarande dåligt så Cecilia tog ut henne på en promenad på stranden...och glömmer nyckeln till hotellrummet.:P När de kommer tillbaka vid typ klockan 5 på morgonen märker de att de inte har någon nyckel så de ställer sig och bankar på dörren. Tror ni jag hör dom? Nepp:D Utan de fick väcka killarna och sova inne hos dom, 4 stycken i en dubbelsäng.:P Vid klockan 8 sen knackade Cecilia på igen inne hos mig och då vaknade jag och öppnade. Efter det kunde inte jag somna om så jag gick ut och tog mig en promenad på stranden. Kan ju påpeka att måndagen ( i alla fall kvällen) var den roligaste dagen på veckan.:P

Fult väder? Skulle inte tro de!



Enligt internet, tidningen, text-tv och allt så skulle det bli fult väder här idag. Regn och mulet. Men stämmer det? Nej inte alls! Visst det har varit lite molnigt men solen ar varit framme nästan hela tiden! Jag har legat ute och solat i nästan två timmar, och även tagit mitt första dopp i poolen. Iskallt (22 grader) men ialla fall:P Vi får väl se om det där regnet kommer senare idag:P Hoppas inte^^

Nya armband



I Stockholm blev det lite shopping innan resan till Kreta. Inte så himla mycket dock. Men jag och Bea var inne i lite pärlshoppar och köpte lite band och smycken. Resultatet? Jo ett par snygga och billiga armband. Kommer inte ihåg den exakta kostnaden, men med marginal så gick det inte över 150 kronor för alltihopa. På fredagskvällen satt jag och Bea uppe till halv två typ och knåpade. Jag gjorde bara ett armband då ( det längst till höger). Det syns lite eftersom det redan är lite slitet. Smycket står för mitt stjärntecken Fiskarna. De andra tre gjorde jag nu på eftermiddagen. Jag gillar dom jättemycket, kommer använda dom ofta det är då ett som är säkert!

Kreta resan del 1

På lördagen förra veckan kom Cecilia och hämtade mig, Bea, Adam och Gabriel vid klockan 8 på morgonen. Då bar det av till Arlanda. Efter incheckningen och allt hade vi ungefär 3 timmar att slå igen innan planet skulle lyfta. Så vi satt mest och spelade kort och sånt. Klockan halv 1 ungefär lyfta planet på väg till Kreta. Vi var väl framme i Chania vid klockan halv 5 enligt grekisk tid. Bussresan till hotellet Ammos i Rethymnon där vi skulle bo tog ungefär 1 ½ timme. Vi fixade in oss på rummen och sedan var det bara att ut och äta. första måltiden var rättså misslyckad för kocken hade glömt att lägga på mitt grillspett så jag fick in min mat lagom tills dess att de andra hade ätit upp. Efter maten gick vi vidare längs strandpromenaden tills vi blev inkörda på ett annat ställe av en av alla inkastare. Där beställde vi drinkar som var riktigt mumsiga. Adam tog ungefär den starkaste som fanns eftersom han fyllde 18 den dagen. Resten av kvällen strövade vi runt lite innan vi begav oss hem till hotellet igen. Sängarna var ungefär de mest osköna någonsin. Men efter att ha legat och vridit sig i kanske 2 timmar lyckades jag somna.


Det var första dagen på Kreta det. Resten kommer senare i dag eller i morgon.

// Alicia

HEMMA IGEN!!

Hemma!! Jag har haft en helt fantastisk vecka på Kreta. Vädret har varit helt perfa. Bea och de andra har varit jätteroliga att vara med:) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är helt slut i hjärnan. Enligt grekisk tid har jag varit uppe sen klockan 3 efter bara två timmars sömn (och lite festande före det), en 2 timmars lång bussresa där det inte blev någon sömn och yttligare 2 sömnlösa timmar på flygplatsen. 3 timmars sömn blev det dock på planet. Framme i Stockholm vid klockan 11 enligt svensk tid. Lite mat och sedan vid klockan 4 så satte jag mig på Silverlinjen och åkte till Kalmar. Sov i typ 2 timmar fram tll Ringarum sen satt jag och läste resten av vägen. Vid klockan 20 i 10 kom pappa och hämtade mig i Kalmar och vid 10 kanske var jag hemma. Ni kan förstå att jag känner mig slutkörd va?
Antingen nu i kväll eller i morgon så ska jag lägga in de bilder jag har tagit, vilket inte är så många men iaf några. Sen ska jag be Bea skicka de som hon har tagit. Så det kommer komma bilder och redovisning av resan kommer komma!:P


// Alicia