A girls night

Gårdagskvällen var väldigt rolig:) Blev en tjejkväll med tjejerna i klassen hemma hos Ida. Vi åt tacos, pratade en massa och spelade Guitar hero och Singstar så det lät ordentligt. Var väldigt skoj.:) Jag höll mig rätt mycket till trummorna, hehe de är roliga:D
Senare på kvällen åkte jag och Lotta vidare och umgicks med några killkompisar. Var väldigt roligt där också så gårdagen kan summeras som väldigt lyckad!!
Det gillar vi!(Y)


Men nu får jag väl ändå ta och ge mig?!

Jag har shoppat. Igen. Var inne i Kalmar tillsammans med Emma idag. :) Det var skoj och träffa henne igen även om det bara blev en väldigt kort träff den här gången. Imorgon åker hon tillbaka till Stockholm nämligen. I alla fall så blev det två inköp idag. En kavaj med mönstrat innefoder på ärmarna - något jag har letat efter, så det var toppen!!:) Den kostade 399 kronor och köptes på Vero Moda.
Och så blev det ett par skor (förvånande eller hur?:P). Ett par svarta pumps från Skopunkten. De kostade liksom bara 199 kronor.;)
Jag tror faktiskt att jag får ta och införa lite shoppingförbud nu ett tag. Det verkar behövas:P


Fina naglar och pengar på köpet!

Igår kväll fixade jag till min naglar lite. Det var för många som påpekade mitt avskavda nagellack när jag jobbade under veckan.:P Så igår åkte det svarta nagellacket av och istället blev det en snabb och enkel fransk manikyr. Med en liten silverdetalj på pekfingrarna.:) Jag har använt mig av ett make up lack som fungerar som baslack och är även lite utjämnande med svag färg. Sedan målade jag ett litet silvermönster med en dekorationspensel på två av fingrarna. Jag har inte använt vitt lack till topparna utan jag har använt en vit manikyr penna på undersidan av naglarna. Reultatet blir inte jättevitt, utan det blir mer naturligt. Avslutningsvis målade jag ett lager topplack på undersidan av naglarna så det vita kommer att sitta kvar:)
För att kunna göra detta krävs det att man har lite längre naglar så man har något att måla på:P



Medans jag fixade naglar hjälpte jag pappa med hans sorterande av Newbodypaket genom att sitta och läsa på en lista. Inget speciellt ansträngande, men jag är 50 kronor rikare;)


091029

Exakt en månad kvar tills första advent. Någon som tänkt på de?:P
Jag gjorde det iaf tidigare idag. Det är helt knäppt vad tiden går fort!
Nu har jag iaf jobbat klart hos bokhandeln för den här gången:) Känns skönt att veta att mina knän och rygg kommer få det lugnt i några dagar nu:P Hehe. De har tagit en del stryk om man säger så av att stå rakt upp och ner hela dagarna i ända.

Och inte var det något städjobb eller träning idag heller. Känns skönt med en helt ledig kväll. Den första på den här veckan. Men det är ju självvalt så ska inte klaga. Så jag ska ta det lugnt och slappa framför tvn ikväll tror jag. Ska försöka övertala pappa att åka och köpa en pizza också;) Hoppas han gör det:)

Grattis får man ta och säga till kusinen idag också som fyller år!:) Grattis grattis!
Hela 22 år redan. Helt otroligt;)

// Alicia


From Lindex



Här kommer det som jag köpte igår från Lindex.
En box med Victoria Beckahams parfym och lotion "Intimately". Priset var nedsatt till 149 kronor, så klart man köpte det!:) Lotionen luktade väldigt gott tycker jag:) Provade den lite igårkväll;)
Jag tycker Lindex går från klarhet till klarhet vad gäller armband, så självklart fick det följa med ett hem. Ett vanligt nitarmband, konstigt nog har jag inte något sådant sedan tidigare. Men nu är det fixat som tur är;) Kostade 39,50:)


Pengarna flyger iväg!

Handlade ytterligare lite saker idag:) (hehe ajdå:P)
Mamma hade som sagt fortfarande kvar sin rabattkupong på Lindex så då blev det två saker, vad ska ni få se vid ett annat tillfälle. Och så köpte jag ett rosa bandet-band:) Ute lite i sista minuten men vad tusan!;) Har aldrig köpt något tidigare (illa illa, jag vet) men har tänkt länge nu att jag ska göra det så idag blev det gjort:) Köpte den varianten som finns hos Lindex eftersom jag tycker den är snyggare än den vanliga;)

Imorgon är sista arbetsdagen i bokhandeln. Måste säga att jag längtar väldigt mycket;) Det är ett roligt och lärorikt jobb, fast jag får sjukt ont i ryggen + att det har sina stunder då det inte händer någonting= inte alls min grej. Men det ger ju pengar;) Så jag kan shoppa så mycket, hehe.


Mitt snygga Rosa bandet-band. Redan fastsatt på vinterjackan:)

// Alicia


091027

Andra dagen på jobbet idag. Eftersom det var torgdag idag så var det lite fler kunder, det gillas:) Nu är det bara två dagar kvar som jag ska jobba. Det känns rätt skönt för jag vill ha lite lov också.:)
Efter jobbet och en kort sväng hemma så bar det av till Friskis idag igen. Step stod på dagens schema:) Det är ett väldigt roligt pass - även om jag hade velat ha det liiite jobbigare;)
Jag var inne en snabbis på Lindex på lunchen. Mamma har nämligen kvar sin 25 % rabatt på ett helt köp. Så tittade ut åtminstone två saker som jag ska köpa:) Härligt.

Ska försöka komma i säng lite tidigare idag, var nämligen himla trött när jag vaknade imorse. Det gillas inte!
Så vi gör ett nytt försök;)

Hoppas ni har haft en bra dag!!
// Alicia


Första dagen på jobbet

Ja för denna veckan då. Jag jobbade ju i bokhandeln i somras så helt nybörjare var jag ju inte, även om man hade glömt bort en massa.;) Dagen har till allra störst del bestått av att svara i telefon och ta emot bokning för biljetter till en föreställning. Roligare saker finns att göra menmen:P
Efter jobbet i bokhandeln blev det av till städjobbet med Ottilia. Efter det åkte jag hem och åt lite sen bar det av till Friskis tillsammans med Malin och Carin (mötte upp Julia på Friskis också). Passet som stod på dagens schema var Styrka/medel och fyyy faaan (ursäkta) vad jobbigt det var!!! Puh! Riktigt slut var jag efteråt. Men härligt var det:) Speciellt som det inte blev någon träning i helgen.;)

Nu måste jag gå, är ju en arbetsdag imorgon också!
Godnatt!
// Alicia


Dålig stil

Nehä vet ni vad.
Jag gillar inte alls att jag aldrig har några kommentarer att läsa.:P
Kommentera mera people!!


Fredagsshopping

Nu så kommer bilderna:)


Skorna kommer från Din sko och kostar ord pris 399 kr:)


Kan nämna att alla tröjorna kommer från Cubus.
Den här kostade 199 kr ordinarie.


Denna kommer säkert bli snygg till fest!:)
Kostade 179 kr.


I like:) (pappa också:P)
Kostade 199 kronor.


Har köpt den omtalade concealern från Make up store.(265 kr)
Köpte även en concealerpensel (115 kr) eftersom man inte ska vara med fingrarna i den och rota.
Blev även medlem hos Make up store (kostade 100 kr) så jag fick 10 % rabatt + ett ansiktsvattenspray som man tydligen ska använda när man känner att sminket behöver fräschas upp:)


What to do

Mycket har inte gjorts idag. Har tittat på ett avsnitt av True Blood och programmet om Blog awards som gick på tv400 igår(?)
Vad jag har svårt att bestämma mig om är ifall jag ska träna idag eller inte. Tränar jag inte så blir det inget styrkepass denna veckan, och det gillar jag inte. Men samtidigt så ska jag träna mån-ons, och ska jag träna idag så blir det 4 dagar i rad istället. Det är inte heller så bra. Plus att jag känner mig så himla trött.:P

Nåja vi får väl se hur det blir! Antagligen blir det säkert inte av, det kalla garaget lockar inte speciellt mycket med sin temperatur på typ 15 grader:P


251009

Hej hopp!
Alla kom ihåg att ställa tillbaka klockan en timme inatt hoppas jag?:)
Jag gjorde det iaf;) Hehe
Jag har varit och jobbat nu på förmiddagen med Ottilia. Gick ju bra och så, men det känns lite ovant att jobba en söndag.:P
På plussidan idag är att jag inte är lika trött som igår (men fortfarande trött) , men jag kommer nog att orka med att träna idag.
På minussidan är att det har regnat ( och antagligen kommer att regna igen), vilket inte alls är bra eftersom jag och Malin hade tänkt att ha fotografering idag. Men så blev det icke! Får se om det går bättre nästa helg:)

 

Jag ska försöka palla mig med att ta kort på inköpen jag gjorde i fredags så ni får se vad jag köpte. 
Men för tillfället så säger jag; ha en fortsatt trevlig dag!

// Alicia


On the shoulders!



Här har ni Ingas nya favoritplats:P Uppe på Henrys axlar!
Hon är knäpp den där lilla hunden, och några betänkligheter har hon ju inte.:P


Just 4 months left

Känner mig precis nyuppstigen även om jag har varit vaken i några timmar. Är så otroligt trött - det blev inte så mycket sömn inatt:P
Gårdagskvällen var rolig iaf:) Var bl a på innebandymatchen med Julia. Nybro vann så det är ju skoj;) Negativa igår var att jag och Julia höll på att frysa ihjäl efter att ha stått ute i någon timme och pratat med lite människor. Fast det ordnade sig som tur var sen när vi fick komma in i värmen.

Och bara så att ni vet - idag på dagen är det exakt 4 månader kvar tills jag fyller 18. Jag lääängtar!!:)
Haha då blir det puben!;)

// Alicia


Spend my day in the fashionhouse!

Hela eftermiddagen har tillbringats i Modehuset i Kalmar som öppnade idag. Var sjukt mycket folk, vilket iofs var väntat, men det var rätt jobbigt med så mycket människor.;) Vad vi gillar dock är alla öppningserbjudanden som affärerna hade! Handlade för omkring 1200 trots alla rabatter:P Jaja, det var länge sen jag shoppade;)
Ni ska få se vad som inhandlades men jag är för trött för att orka fotografera och hålla på nu, så ni får vänta;)
Lyckad shopping blev det iaf! Men mycket trevligt sällskap!:)

Resten av kvällen får man se vad som händer. Jag ska duscha och äta iaf. Sen ska jag antagligen med Julia och titta på lite grabbar som ska spela innebandy. Skoj värre;)


Trevlig fredag allesammans!
// Alicia


Mönsterås

Skoldagen tillbringades i Mönsterås på Södra Cell. Vi fick gå runt och lyssna om produktionen för pappersmassa och brädor på sågen. Var ju skönt att slippa vanliga lektioner, men speciellt roligt var det ju inte.
Fast vi var snygga i våra gröna byggarbetshjälmar;)

Imorgon är det naturkunskapsprov. Det innebär en massa plugg idag, vilket inte alls är uppskattat eftersom jag är så otroligt trött. Jag sov inte så bra i natt nämligen. Men vi får hoppas att provet imorgon kommer gå bra - sen kan man äntligen gå på höstlov!

// Alicia


Dagens låt

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på



Har inte lyssnat så mycket på henne än så kan inte säga vilken låt som är bäst, men den här tycker jag är bra iallafall.:) Enjoy!


Dagens outfit 21/10



Kavaj, H&M
Sjal, Gina Tricot
Tröjklänning, Gina
Ringar, Indiska och present
Armband, Lindex, Glitter, gjort själv och presenter
Leggins, Gina
Skor, Din sko


Mycket trötthet

Till skillnad från igår så vaknade jag halvt död idag. Har varit jättetrött hela dagen. Som tur var var inte lektionerna speciellt ansträngande idag;)
Men trots det la jag mig och sov en stund när jag kom hem och hade ätit:)
En stund senare blev det steppass på Friskis. Alltid lika skoj (fast det kunde ha varit jobbigare idag;) )
Har pluggat lite idag då jag har prov imorgon i ekonomi. Känner inte alltför svårt, men jag ska inte säga för mycket;)
Ska försöka komma i säng snart så jag får sova lite längre inatt!!

Later!
// Alicia


Hiss & Diss

Dagens hiss - Jobbiga träningspass. Efter kvällens styrka-medelpass på Friskis känner jag mig helt slut.
Men slut på ett bra sätt.:)

Dagens diss - Kyla. Jag gillar inte alls kylan som redan har kommit (och varit här i några veckor), det är alldeles för tidigt för den! Jag vill inte behöva cykla till skolan när temperaturen inte är mer än noll grader.

191009

En jobbig måndag som vanligt. Fast den här morgonen vaknade jag hyfsat utvilad:) Ett plus.
En lång skoldag var det, fast massagen de sista tre timmarna var ju inte alltför ansträngande;)
På ekonomin hade vi muntig redovisningar (jag och Julia skötte oss väldigt bra tycker jag;) ), är skönt att ha den gjord, nu väntar bara ekonomiprovet på onsdag och naturkunskapsprovet på fredag. Sen är det loooov!!=)
Om nu inte jag ska jobba den veckan, för då kan det knappt räknas som lov:P
Känner mig väldigt trött så ska försöka komma i säng så snart som möjligt.

Sov så gott!!
// Alicia


Oh my Oh my!

MONKI7

Var inne en sväng på
Linns blogg. Där fick jag syn på dessa underbaringar!
De kommer från Monki, men om jag fattade rätt så kommer de inte komma i butik förrän efter årsskiftet!:(:(
De är ju sååå fina!:)


Fredagens shopping

Som jag har skrivit tidigare blev det lite shopping på Lindex i fredags. Jag hade nämligen en rabattkupong på 25 % på ett helt köp.;)



Skärp, 80 kr
Armband, 50 kr
Skuggpensel, 30 kr
Ögonskuggapalett (Viva la diva), 85 kr

Priserna som står är de ordinarie.


That's how I spend my Sunday afternoon

Fick ett väldans sug efter att lägga ett pussel idag.:)
Så när man inte har något bättre för sig, varför inte följa sina impulser?;)
Några timmar senare var det i alla fall klart.
Är jag inte duktig?:P

Svårt att få till en bra bild med blixten.


Things to do

Åh, jag måste verkligen göra något åt bloggen snart. Måste verkligen ändra bakgrund, header och för att inte tala om visningsbilden! Den är ju typ 2 år gammal!:P
Haken är ju att jag inte har en aning om vad jag ska ha istället. Min inspiration är lika med noll för tillfället, så har du något förslag får du gäääärna komma med det! När jag väl har fått en liten idé så brukar det mesta släppa;)


Gårdagens outfit 16/10



Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina
Sjal, Gina
Jeans, Vero Moda
Armband, Lindex
Ring, Indiska

(+svarta Converse)


Torsdagens outfit 15/10



Kofta, Gina Tricot
Svart klänning, H&M Barn
Skärp, Lindex
Leggins, Gina Tricot
Armband, Lindex, Glitter och presenter
Ringar, Indiska och present
Skor, Dinsko


It was a fun evening

Känns som att det har varit en ganska stressfylld fredag. Efter skolan blev det hem i ca en timme sen cyklade jag iväg för att jobba. Hann med en tur in på Lindex där jag köpte lite småsaker (ska visa!), sen vände det hemåt igen. Gick ut med hunden åt lite mackor och tog en tupplur innan Malin kom och hämtade mig för rockpasset på Friskis vid 5. Var ett roligt och jobbigt pass! Så ett plus i kanten för det;) Sen åkte vi hem igen - duschade och åt innan Carin och Malin kom hit. Vi spelade spel och hade väldigt roligt:) Jag spöade skiten ur dem på Cluedo;) Fast Malin vann omgången av "När då då?". Jag hade i alla fall väldigt skoj ikväll!:) Och jag tänker nog gå och lägga mig snart och sova ut lääänge!
Vi gillar lördagar!

Btw, det kommer komma en dagens från idag också!;)

God natt!
// Alicia


Dagens låt

A Fine Frenzy - Blow away


151009

Det kommer komma upp en dagens från idag.
Fast vet inte riktigt när,
kan tänkas att jag inte hinner lägga upp den förrän imorgon,
så ni får ha tålamod!;) Hehe


What time is it?

Jag startade min dag tidigt om man säger så. Vid halv 2 rättare sagt. På morgonen. Japp, jag trodde det var dags för skola så jagsteg upp och klädde på mig och bäddade sängen. Gick ut ur rummet för att gå på toa och såg att det lyste inne vid datorn. Gick dit och såg att Henry satt där. Jag undrade vad han gjorde uppe så tidigt och då påpekade han så fint för mig att klockan inte var mer än halv 2. Så jag kröp ner i sängen igen och sov i ytterligare några timmar:)

Skolan var ganska slapp idag, fast idrotten var rätt jobbig. I alla fall så var jag väldigt trött när jag kom hem. Vid halv 7 blev det träning med Malin. Tyvärr var det inte step idag utan aerobics, vilket inte alls var jobbigt. Som tur är kommer det att vara step på torsdag istället.:)

Ska väl snart gå och göra mig iordning för sängen så man förhoppningsvis kan få lite mer sömn inatt!;)

// Alicia


A inside Sunday

I princip hela dagen har spenderats med näsan i femte Harry Potter-boken. Fast inte riktigt hela dagen. Jag har även hunnit med att laga ett par byxor, göra lite läxor, övningsköra (gick riktigt bra idag!!) och titta på Top model med mamma:)
Så känner mig rätt duktig. Har inte haft riktig ork att göra mycket mer, har varit trött idag verkligen.
Nu ska jag öva lite snabbt på lite franskaord innan jag börjar göra mig iordning för kvällen.

God natt!!

// Alicia


Oväntat

Hade väntat mig en ganska trist lördagskväll. Men så blev det icke!:) Vi hade Justegård och Johansson över på middag och efter maten drog vi "barn" hem till Per och glodde på fotboll. Jag, Ottilia och  en massa grabbar. Haha. Men det blev en riktig skoj kväll:) Kvällen slutade på Chili, vilket var ännu mer oväntat.:P
Men det blev lyckat åtminstone. Det är jag glad över!


Dagens outfit 9/10

Var ju ett bra tag sen nu, så hög tid att det kommer upp en dagens:) + att jag kände mig lite extra fredagsfin idag;)




Kavaj, H&M
T-shirt, Gina Tricot
Sjal, Gina Tricot (om jag inte minns fel)
Jeans, Only
Skor, Skokällarn
Ringar, Indiska och present
Armband, Lindex och presenter


A up and down Thursday



Sitter här och är jättetrött. Kanske inte så konstigt när jag inte har sovit så mycket någon av nätterna denna veckan. Var en lång skoldag idag, förutom längden på skoldagen så har den varit bra.:) Mindre bra var att körskoleläraren inte var inne idag heller när jag åkte förbi där efter skolan. Ytterligare en dålig sak som upptäcktes idag var att mitt bibliotekskort har blivit spärrat för att en lärobok i engelska som jag hade förra läsåret inte har blivit återlämnad. Fast den har blivit lämnad till läraren... Så nu måste jag se till att lösa det också.
Positivt dock var att jag hittade några turistböcker om Paris (jajjamen, här ligger man inte på latsidan!).
Stor del av resterande kväll kommer antagligen tillbringas med näsan i engelskaboken, inte världens roligaste. Mer roligt ska det bli när jag och pappa ska ut och övningsköra:)

// Alicia 


091007

Onsdag idag då. Hade en vanlig dag i skolan (känns som att dagarna mest består ut av raster, men det pratar vi tyst om;) ). Tog även en sväng förbi körskolan efter skolan för att boka tid för min första körlektion, men läraren var inte där så jag får göra ett nytt försök imorgon.:)
Som varje annan onsdag så jobbade jag idag tillsammans med Ottilia, sedan bar det av till Friskis för veckans danspass. Efter det bar det av hem igen för lite styrka i garaget innan jag hoppade in i duschen.
Vid kvällsmaten var jag duktig nog att jag började läsa igenom texten som vi har i engelskaläxa tills på fredag. Det är en lååång och ganska klurig (åtminstone att översätta den till svenska) text. Så tänkte att jag skulle börja i lite god tid istället för att sitta med hela texten imorgonkväll;)


Dagens låt

Paramore - Ignorance


Take a step



Var på steppasset på friskis idag som varje annan tisdag. Var jobbigt idag, vilket är positivt;) Glömsk som man kan vara ibland så glömde jag min vattenflaska hemma. Surt eftersom jag brukar väldigt mycket under ett pass. Som tur är var Malin snäll nog att låta mig få dricka ur hennes flaska:)

Väl hemma och nyduschad så blev det toast och fruktsallad till kvällsmat. Inte helt fel om jag säger så;)


Paris here we come!!



Dagens bästa besked var absolut att det nu är klart att vi har fått pengar till att kunna åka till Paris i vår! Så otroligt underbart! Alla franskaelever på skolan kommer att åka tillsammans (om alla vill hänga med är vi ca 20 st). Vi ska bo på vandrarhem eller hotell och vi ska vara där en hel vecka! Kommer bli så otroligt skoj!!
Än är det inte klart än när vi ska åka, men antagligen någon gång mellan mars och maj.
Nu får jag se till att leta upp en massa fakta om Paris så jag vet vad jag kommer att vilja besök!
Vad jag längtar!


Nya höjder




I höst satsar Din sko verkligen högt. Jag brukar visserligen tycka ju högre, desto bättre, men jag har faktiskt mina gränser. Och de här skorna korsar verkligen dessa! Fast de till höger är ändå lite snygga, men de andra går fetbort för min del.


Paramore




Sitter just nu och lyssnar på Paramores nya album. Har lyssnat på det några gånger, men jag måste nog säga att jag gillar de äldre albumen bättre. Finns visserligen några låtar som håller den gamla standarden, bl a "Ignorance" och "Decode" (fast det är iofs en gammal låt:P). Men man kanske bara behöver lyssna igenom låtarna lite mer?
Vad tycker ni?
Är det nya albumet lika bra som de gamla?


Monday

Var som vanligt en lång dag i skolan. Kropp & själ lektionen var rätt jobbig idag, mycket fysiskt. Men nästa vecka börjar vi med massage, ska bli gutt:) Efter skolan bar det av direkt till jobbet, sedan var det bara direkt hem för att äta och sen iväg och träna. Träningspasset idag var oväntat jobbigt, men det gillas:) Satte mig dock efteråt och käkade popcorn, så det där extra man brände på träningen lönade sig kanske inte så mycket:P

Imorgon väntar skrivning i aulan om filmen "Slumdog millionaire". Känner mig lite smått nervös, men förhoppningsvis går det bra:) Håll tummarna för min skull!;)



                                                                                        // Alicia

Reunion - MÅSTE SES!!!!



Ni bara måste titta på det här klippet!!
Så otroligt sött och underbart.
Får tårar i ögonen:)


Kanelbullar



Såg att det var Kanelbullens dag idag.
Vad sägs om att vi firar det med lite mormorsbakade bullar?
Låter väl inte helt fel?;)


Let see how it goes

Idag är man trött. Blev en ganska sen natt igår, och kvällen blev inte heller riktigt
som det var tänkt men den dög iaf:)
Idag är det tänkt att jag ska övningsköra med pappa. Första gången sen i april typ. Hur tusan ska detta gå?!
Håll tummarna för att jag inte kör i diket eller än värre;)


Cluedo


I morse nämnde jag för mamma och pappa att jag hade hittat spelet Cluedo inne på Sport & lek när jag var där för att hitta lite nya träningskläder. För några år sedan var Cluedo mitt absoluta favoritspel så jag brukade låna det av min grannkompis väldigt ofta. Inne i affären så fanns det två varianter av detta spel, bland annat en som var nedsatt till ett ganska lågt pris (åtminstone för att vara sällskapsspel som har för vana att vara väldigt dyra, tyvärr) och det var detta som gjorde mig glad. Så vid frukosten nämnde jag för mamma och pappa att jag tyckte vi skulle köpa det. Tror ni inte pappa ringer några timmar senare när han är ute på stan och frågar om han ska köpa det?? Jag bara, ja gör det!:D Självklart kommer han hem med den lite dyrare varianten, så typiskt pappa:P haha

Nu ska jag bara hitta några att spela det med, man ska ju vara minst 3 spelare så.
Jag får väl ordna en spelkväll med tjejerna och hoppas att de vill vara med;)

// Alicia


Medlemskort



Fick hem mitt medlemskort till Club Nilson Group idag. Perfekt eftersom både Din sko och Skopunkten öppnar inne i Kalmar denna månaden:) Som välkomstgåva har jag även 10 % rabatt vid mitt första köp:) Toppen!
Vill du också bli medlem? Klicka
här.


091001

Jisses, redan oktober. Känns helt sjukt om du frågar mig. Snart julafton för guds skull! För att inte tala om att vi snart är inne på ett helt nytt år... Fast just nu har jag inget emot att tiden går så snabbt, det kommer väl komma de åren snart när jag önskar att tiden bara skulle stå still.

Har varit ledig idag, eller inte riktigt, men jag orkade inte gå på de två lektioner som stod på schemat idag så jag stannade hemma. Har inte slappat alltför mycket ialla fall. Har gjort franskaläxan, hjälpt mamma lite med att dammsuga och så, plockat ögonbrynen och så har jag även läst ut Harry Potter 3...fast det får man väl säga att jag har slappat:P Ska se om jag inte orkar läsa igenom första avsnittet i teoriboken så jag kan försöka övertala pappa att vi ska åka ut och övningsköra när han kommer hem från jobbet. Eller så kanske jag är så snäll att jag bakar en sockerkaka till han som han har tjatat om. Eller så kanske är jag är så duktig att jag gör båda sakerna.;) Önskar bara att vädret skulle kunna bli lite bättre så jag kunde gå ut och ta en promenad, känner inte för att göra det i ösregn.

Ja, vi får väl se vad som händer resten av dagen=)

// Alicia