Avklarad

Idag har jag haft loppmarknad tillsammans med Hedda,Sofi och Ottilia.
Det var kul!:D Och som tur var så höll ju min röst!
Var lite orolig för att den skulle låta förskräcklig, men den var lite bättre idag!
Annars så gick jag plus idag, ungefär 900 kronor, inte illa eller hur? ;)
Och jag ska ha en loppis till i sommar om jag hittar någon att vara med! Så det är bara att anmäla er om ni är intresserade! :D

Har hoppat lite på studsisen idag, var skönt. Fast det är tråkigt att hoppa själv :/

I morgon är det Hype. Ska bli kul! På dagen ska jag och Carin gå på magdansen*ler*
Och på kvällen ska jag vara tillsammans med Ottilia, Sofi, Bella, Matte och Natta. Kul kul!


Ha det så bra!//Alicia


Nej!

Jag vill inte bli sjuk! Inte nu när det är så mycket roligt på gång!
I går kväll blev jag bara sämre och sämre typ. Hostar och halsen bränner, men jag har ingen feber än så länge, och jag hoppas verkligen inte den kommer!
Imogon är det ju loppmarknad så då får jag inte vara sjuk. Och på måndag och då är det ju Valborg - Vem tusan vill vara sjuk då?

Så jag håller tummarna och gör allt jag kan för att undvika sjukheten!

Fredag

Jag är ju duktig! I förrförra inlägget skrev jag att jag hade köpt ett grönt linne men att jag inte visste om jag hellre ville ha ett vitt istället. Nu är det så att jag var på stan idag och när jag kom hem hade jag plötsligt både ett grönt OCH ett vitt linne hemma! Vad är det med mig? Jag verkar inte vara så bra på att bestämma mig verkar det som, men det var faktiskt 20% rabatt på jc där jag köpte dem så jag tyckte det var okej. Jag köpte även ett par knälånga shorts som kostade 300 kronor billigare än i vanliga fall. Provade även en halter-neck klänning som jag gillade. Mamma tyckte den var jätteful men jag vet inte riktigt än, jag funderar på om jag ska köpa den, så passa er ni som ser den:P ;)
Kommer bilder senare på inköpen!


 Ha det bra!!//Alicia

Gårdagens outfit 25/4

Hade ingen rolig klädsel idag, och igår hann jag inte sitta vid datorn. Så här kommer gårdagens klädsel!

196670-39

Lite allt möjligt

Idag har det varit skoldag som vanligt, precis som resten av veckan. FÖrutom att igår så hade jag jätteont i min navelpiercing, kunde inte böja mig ner utan att det gjorde ont:S ajajaj. Fast som tur är så har det blivit lite bättre i allafall.
I tisdags så var jag ute på stan och köpte en klänning och ett linne. Linnet kan jag inte bestämma om jag vill ha grönt eller vitt. Jag köpte ett ljusgrönt för jag har redan 4 andra vita linnen men inget i den modellen. Vad tycker ni är snyggast?
Snart ska jag börja skriva på min bokrecension som man ska lämna in i svenskan. Jag vet inte vad jag tycker om det med tanke på att det är en icke-utbildad svenskalärare som ska sätta betyget. Antingen blir det säkert jättebra betyg bara för att hon inte vet vad ska kolla efter som är bra, eller så blir det säkert dåligt betyg för att hon kollar på fel saker. Jag personligen hade hellre velat att vår förra lärare skulle ha läst igenom dem.
Sen vill jag att alla ska kommentera att de har läst min blogg!! Vill VÄLDIGT gärna veta vilka de är!:D
(Annars blir jag ledsen om ni inte gör det:( )







                        Ha det bra!!//Alicia

Loppis!

Nästa helg ska jag och 3 kompisar ha loppmarknad, ska bli så kul!
Så idag har jag rotat fram en massa skräp som jag sen ska sälja:)
Tyvärr har jag redan haft 2 loppmarkader tidigare så sakerna börjar snart ta slut.
Men allt för något bra med sig. När jag rotade igenom en låda hittade jag mammas gamla solglasögon från 80-talet. Dom va ganska snygga tycker jag. Vad tycker du?






   

Dagens outfit 20/4

Eftersom det var fredag blev det lite finare kläder:)

image34
image33 

Dagens outfit 19/4

Lite sent, har inte suttit så mycket vid datorn, men men!:)



image32


Klänning, Vero Moda
Byxor, Only

Hjälp!

Dagens i-lands problem

Hur ska jag göra?

Jag står inför ett val. Och jag vet inte hur jag ska göra. Det är så att jag vill till London, och det är möjligt att jag får göra det i år tillsammans med pappa, men pundet ligger över 13 kronor och jag vill ju dit för att shoppa. Och så har det varit något av en dröm att åka till London. Eller ska jag följa med pappa till Berlin(som tydligen ska vara en bra shoppingstad), och som det är väldigt billigt i. Grejen är den bara att jag typ hatar Tyskland av någon anledning. Eller ska jag strunta i de 2 alternativen och vänta något år eller 2 tills hela familjen kan åka till Los Angeles?
Jag vet inte hur jag ska göra? Någon som kan hjälpa mig?!

Jaha

Nu verkar det som att bloggen dampar sig, eller så är det bara min dator det är fel på. Men i vilket fall som helst så visas inte mitt senaste inlägg, "Hemskt". Eller?

Hemskt!

Så otroligt hemkt, det som hände på Virginia tech i måndags när en massmördare dödade 32 personer. Kan inte fatta att det finns såna personer. Vi pratade om det i skolan idag, och ställs inför den verkligheten att det kan hända vem som helst, jag, du - vem som helst. Nu menar jag inte att man blir en sådan som går runt och skjuter ner folk, utan att vara en av dom som blir nerskjuten - eller får se någon annan bli det. Såklart är det inte lika stor chans att något sådant händer i Sverige eftersom det är mycket svårare att få tag på vapen, men inget är omöjligt.
Läste i tidningen om den här mördaren, att han 2005 blev han dömd efter att ha förföljt nägra tjerer och han blev klassad som psykiskt störd. Han ansågs vara en fara för både sig själv och för andra människor, men ändå, ändå låter man honom ha kvar sin rätt att köpa vapen!
Min lärare berättade att en lärare hade ställt sig i dörröppningen när Cho Seung-Hui kom in i klassrummet. Den här läraren var tydligen över 75 år och hade överlevt Förintelsen, och hans liv får ett absurt slut av en person som tydligen vill dra med sig så många människor som möjligt ner i graven. Så otroligt hemskt.


www.youtube.com finns det filmer som visar Cho Seung-Hui och vittnen från händelsen.

Torsdag

Skoldag som vanligt, sen hade jag min lediga dag som jag kallar de dagar som jag inte tränar på. Började med att sätta en kastrull med vatten på en platta och satte på en annan, kunde gått illa om inte mamma hade märkt det.
Satt sedan och tittade på gårdagens cityakuten och på dagens, sen blev de nanny och du är vad du äter. Det programmet fick mig sedan att gå ut och gå i en halvtimme (i programmet så sa de att 30 minuter rask promenad bränner man nästan 200 kcal på). Så jag gav mig ut i det kalla vädret. Det var riktgt skönt fast lite väl kallt i slutet. Haha, det blev mycket till "ledig dag"!
Sen satte jag mig här och pappa kom med en ny datastol i läder typ, som jag sitter och gosar i nu!



       Ha det bra!!//Alicia

Dagens outfit 17/4

Har inget bättre att skriva så vi lägger upp ännu en dagens outfit!

image31


Tröja, Vero Moda
Byxor, Gina Tricot
Skärp, Gina Tricot

Dagens outfit!

Så här blev mitt klädval första skoldagen efter lovet! Kommentera vad du tyckte!


image29


Hårband, Glitter
Tröja, Gina Tricot
Byxor 3/4, Gina Tricot
Skärp, Gina Tricot
Skor, Kapphal

Dagens (önske)plagg

Kommer här. Jag är inte så bra på att sätta ihop outfits så det fick räcka med bara ett plagg. En otroligt gullig och romantisk klänning! Och den kan bli din för endast 259 kronor! Jag vet att jag kommer vara i affären när den kommer ut. ;)



image28


Klänning, Vero Moda

I've taken the first jump!

Äntligen är studsmattan uppe, och jag har tagit årets första hopp på den!!

Sommar?

Jippi! Det är så gutt att solen äntligen tittar fram, och drar med sig en sådan värme!

I förrgår hade jag och Ottilia filmkväll, Imagine me and you blev den utvalda filmen. Den slutade lite annorlunda om man säger så. ;)
Även igår såg vi en film då blev det I hennes skor. Den är bra den filmen.

Igår blev det årets första grillning! Det smakar alltid lika gott! Fläskfilé lindad i bacon och pommes frites. Mums!




image25              image26     





                                                 Ha en fortsatt bra och solig dag! //Alicia

Ashley VS Mary-Kate

Vem tycker du har skönste stilen ut av tvillingarna Olsen? Lämna gärna en kommentar!image23image24

Dagens outfit!

Ja, då ska jag lägga upp min första "dagens outfit" . Jag tyckte att det var dax för kjolen att få komma fram ur gaderoben då solen bestämde sig för att titta fram idag. Och så här blev resultatet:



image21

Linne, Only
Kjol, Only
Leggins, Lindex


Har även tagit kort på mina nya ballerinaskor. Har dock ännu inte använt dem än.


Ballerinaskor, Kappahl




Påsklov!

Nu är det äntligen påsklov, har visserligen varit det ett tag men jag har inte orkat skriva. Jag ska inte skylla på att jag har haft fullt upp, för såå mycket har jag inte gjort, jag har inte orkat helt enkelt.
Det är så gutt med lov alltså, inte behöva gå upp tidigt och bara ta det lugnt - herregud jag dör snart av tråkighet!!
Finns det någon som kan få mig glad eller i allafall sysselsatt med något? Jag vill åka ut på stan, någon som vill följa med?:S


Ha det bra!!//Alicia