Hiss & Diss

Dagens hiss:

Plommon . Riktigt goda. Var typ åratal sedan jag åt plommon senast, men idag har jag äntligen fått i mig några.

Dagens diss:

Affärsstängt . Hatar att de felsta affärerna har stängt på söndagar. Tycker de borde ha öppet åtminstone några timmar så man kan åka ut och shoppa när man helst känner för det.


Mumma!

För att göra mig själv på lite bättre humör efter nederlaget med shoppingen så fick jag mamma och pappa att åka förbi en ut av deras kompisars hus så jag kunde plocka lite plommon. Har varit megasugen på de de senaste dagarna och nu har jag fått dom äntligen. Tjallade ett så snart jag hade skjölt av dem men ska nog plocka till mig ett par senare och sätta mig framför tvn och mumsa.=) Låter väl härligt?;)



Shopping

Inte blev det mycket köpt i Kalmar inte. Blev rätt pist off på alla affärer som var stängda. Affärer som var värda ett besök var typ bara H&M och Gina tricot, och några skoaffärer som ändå inte hade mycket att erbjuda.
En sak fick jag dock med mig hem. Ett par knästrumpor från Gina Tricot för 60 spänn. Nåja.. får väl duga för tillfället. Längtar till storstadsshoppingen jag och Ottilia ska göra i höst. Får väl spara mig tills dess;)


Dagens outfit31/8



Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, Gina tricot
Chinos, Second hand
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Väska, H&M
Skor, Sko Dej

P.S.

Blir ni förvånade om jag säger att jag
somnade framför tvn igår när jag tittade
på extramaterialet till Sagan om ringen? :P

Sjövild

I säkert över en halvtimme har Inga sprungit runt som en galning. Verkligen sprungit runt, hon har lekt med en innebandyboll själv utan att någon har kastat den åt henne. Men som att hon bryr sig om det, hon kutar runt med den, eller så springer hon runt och tar sats innan hon dyker ner mot bollen. Lilla toker^^'

Om ett tag ska jag, mamma och pappa åka in till Kalmar. Shopping blir det då, hoppas jag i alla fall. Möjligheten finns ju att man inte hittar något, men det hoppas vi inte på.

Ha en bra dag!
// Alicia


Lördag

Var och jobbade i 4 timmar idag. Det var inte lika jobbigt som det brukade vara. Kanske är för att jag försöker tänka så mycket som möjligt på att vara rak i ryggen och så där så jag inte ska få ont. Vilket jag brukar få, men fick inte idag, åtminstone inte lika mycket. Men jag slapp att få ont i fötterna iaf, kanske beror på att jag hade bättre hållning idag, så jag flyttade tyngdpunkten på foten eller något.^^ Haha, låter ju knäppt men:P

Slappade lite när jag kom hem, sen körde jag ett yogapass. Måste ju göra något där smidighet ingår nu när jag annars bara går på friskis.

Pappa ska på fest ikväll så mamma och jag tänkte hyra en film. Jag föreslog The holiday, för jg håller på och läser en bok som handlar om två kvinnor som byter liv med varandra i en månad så jag blev sugen på den.=) Men den sa mamma att vi kunde kolla om en av hennes kompisar hade. Vi hade tänkt gå och göra det någon gång efter maten, bara det att jag hann sätta mig vid tvn och zappa runt bland kanalerna först. Och vilken film tror ni inte precis börjar då? Jo självklart The holiday!:P Vilken slump! Så nu är den på inspelning så jag antar att vi ska se den senare, för just nu sitter mamma och pratar med en kompis.


// Alicia

Sagan

"Hmm, jag måste ändå äta innan jag ska åka och jobba..
Så då kan jag lika gärna fortsätta titta lite på extramaterialet till sagan innan jobbet.
Ja, det blir bra."


Lite småtankar från min hjärna:P

Tröstshopping

Från början var planerna att jag skulle åka in till Kalmar med mamma igår, men det blev inte så. Så då får man ta vara på affärerna man har i stan och köra lite tröstshopping istället.:P Det blev en ny mascara från Nivea, och löspuder från Isadora. 120 kr/ st. Jag har aldrig förstått mig på någon form av puder. Men senaste gången jag var på biblioteket lånade jag med mig 2 sminkböcker hem. I de stod det att det är just löspuder man ska använda som slutfinsih på basen, får att få bort blanka partier och få make upen att hålla längre. Det är det som många gör fel och använder kompaktpuder som finish, vilket försämrar egenskaperna för både foundation och pudret. Kompaktpuder ska användas som en förbättringsprodukt när det behövs. Nu vet ni det.:P

Köpte även en höstkappa på Torgett, den som jag snackade om innan. 600 kronor. Visade sig att Ottilia hade köpt en exakt likadan. Jaja, kan ju bli lite kul:P



 

16 eller 60?

Efter jobbet igår blev det maat. Kebablåda.=) Det var länge sen så ni kan tro att de slank ner fort.:P Efter lite prat med mamma och pappa så gick vi ut på en promenad tillsammans, Inga fick också hänga med. När vi kom hem körde jag och mamma ut Henry och Sofie från tv-rummet och tittade på extramaterialet till Sagan om ringen. Eller vi började titta, hann inte så där jättelångt innan vi somnade båda två.:P Så innan klockan slog 12 var jag i säng. Herregud, man kan ju tro att jag är jättegammal istället för att leva mina bästa år.:P

// Alicia

Top Model



Top model är tillbaka! Såklart med Tyra Banks som programledare.
Den 9 september drar det igång på tv3.
Jag kommer titta som vanligt.;)

Dagens outfit 29/8



Tröja, Lindex
Jeans, Vero Moda
Armband, H&M Herr
Ring, fått av mamma
Skor, Converse

Det är härligt

Slutade vid 20 över 11 idag. Två lektioner, matte och bild. Bildläraren är lite skön faktiskt, ska även ha min gamla högstadielärare en del också, kul!:) Gillade han. Han gav mig ju faktisk ett stipendie när jag slutade nian.:P

Jobba idag vid halv 6 med Ottilia. Hade gärnat åkt in till Kalmar idag också med mamma, men det blev inte så. Får bli någon gång i helgen istället!

// Alicia

Photo

Tog klassfoto idag.
Och enskilt foto också.
Hoppas de blir bra.
Iiii...:P

Sa jag inte det?

Träningsvärk, såklart. I rumpan och i ljumskarna.
Kanske inte de ställena jag trodde värken skulle sitta.
Men det är träningsvärk hur som haver,
man vet aldrig om det kommer mer i morgon.
Fast ganska gutt ändå.;)

Dagens outfit 28/8



Cardigan, Gina Tricot
Klänning, Gina Tricot
Armband, Glitter
Jeans, Vero Moda
Väska, Lindex
Skor, Vagabond

Godinatti!



Och med detta inlägg avslutar jag mitt bloggande för idag.
För nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen,
jag hör hur den ropar på mig.;)

Sov så gott!
Natti!

Håller ni med mig?

Håll med mig om att känslan man har efter att verkligen ha gett sitt allt på ett träningspass är så jäkligt skön. Jag älskar den känslan typ, för då kan jag verkligen känna mig nöjd med mig själv, när jag vet att jag verkligen har tagit i och gjort något. En av anledningarna till att jag gillar att träna så mycket, för att man känner sig sådär duktig efteråt.
Sån kände jag mig idag iaf, efter att ha kört ett väldigt jobbigt medelpass på friskis (aerobics var inställt). Svettades något kopiöst!:O Var inte riktigt lika jobbigt som intensiv-passet, men jag kan lova att jag har träningsvärk imorgon. Ben, rygg kanske till och med i magen...;)
Härligt! Haha:)

// Alicia

Ruff

En lång och seg onsdag. Började med ett ganska så jobbigt idrottspass, som tur var slapp vi vara ute i regnet som det var tänkt från början att vi skulle vara. Historielektionen lite senare på dagen var helt okej. 4 killar från trean ska vara med oss på de lektionerna och idag satt de bakom mig, Carin och Charlotte. Under lektionen satt jag och Carin och störde oss en massa på dem för de höll på och snacka en massa, inte alltid så jättesnällt. Men sen skulle vi göra gruppgrej, och då självklart hamnade vi med dem. Och faktiskt visade de sig att de var rätt sköna killar. Jag har ändrat min uppfattning om dom kan jag säga, och fortsätter de attvara så snälla så kan nog historielektionerna bli ännu roligare:)

Självklart har jag tittat på cityakuten idag. Ska även åka och jobba om någon halvtimme. Efter det var det tänkt att jag och Ottilia skulle gå på aerobicspasset på friskis men det var instället så det får bli ett vanligt medel-pass istället.


Ciao!
// Alicia

Dagens outfit 27/8



Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina tricot
Klocka, Q&Q
Armband, Glitter
Ring, Glitter
Jeans, Vero Moda

Skor, Converse

What's wrong?

Ännu en dag somnar jag innan jag har lagt mig i sängen för att faktiskt sova. Denna gången när jag tittade på Sagan om ringen. Jag hade gjort mig en fruktsallad och åt den de första 20 minuterna. 10 minuter senare låg jag och snusade så vackert. Fast jag sov bara i 20 minuter som tur var, hade jag sovit längre hade jag väl inte kunnat somna förrän jättesent i natt.
Och på tal om ingenting så såg jag en limo på stan idag. Inte varje dag man gör det i en sån här liten håla, särkskilt inte en tisdag.

Nu blir det snart göra sig i ordning för kvällen och sedan väntar sängen.

Godnatt!
// Alicia

I'm out of here

Nehepp, nu ska jag dra mig någon annanstans.
Vart vet jag inte, tvn kanske?
Ska inte sitta här mer iaf, för har kollat alla sidorna jag
kommer på så finns inte mycket mer att göra.
vi hörs!

// Alicia

Kul

Kort men seg skoldag idag. Förmiddagen bestod av två lektioner som var över 1 timme vardera. Men som tur var lapp vi naturkunskapen idag för vi skulle ha ett "möte" eftersom det är så många som vill byta till min klass från den andra sp-klassen. Vi elever kom fram till ett jättebra beslut, men det höll tydligen inte de vuxna med om. Men hoppas det löser sig iaf.

Kom hem runt 1. (Jag gillar korta dagar) Har tittat på cityakuten. Skitgutt att de har startat igen. Eller alltså det har ju gått på tv hela tiden, men för några månader sen hoppade programmet tillbaka några säsonger till de jag och mamma redan hade sett, men nu har de äntligen kommit ifatt igen. Resten av kvällen ska jag nog bara slappa. Framför tvn tror jag. Lovely.


Dagens outfit 26/8



Cardigan, Zara
T-shirt, JC
Skärp, mormors gamla
Shorts, Only
Väska, Lindex
Klocka, mormors gamla
Armband, Glitter
Skor, H&M

Dagens outfit 25/8



Diadem, Åhlens
Cardigan, Zara
T-shirt, Gina Tricot
Klocka, Q&Q
Skärp, Lindex
Chinos, Second hand
Väska, Indiska
Skor, Sko Dej

Monday

Det var en kort skoldag idag. Sånt gillar jag. Slutade redan vid halv 1. Hade bara språklektioner, franska, engelska och svenska. Inte lika kul. Somnade nästan på svenskan idag, läraren pratar ju så sövande. Så ska nog vile ett tag sen innan jag åker och jobbar. Och om jag orkar ska jag även åka och träna på friskis efter det. Intensiv.
Herregud, hur ska jag orka?

Lördagskvällens outfit 23/8



Linne, Gina tricot
Klänning, Gian Tricot
Strumpbyxor, Lindex
Halsband, Indiska
Armband, Glitter
Skor, Vagabond

Casanova

Igår tittade jag och mamma på Casanova. Faktiskt riktigt bra tycker jag. Lite småkul, romantiskt sådär. Sevärd absolut. Avlidna Heath Ledger var en riktigt duktig skådespelare, så bara för hans skulle så kan man ju se den.:P

Betyg: 3.5/5


Dagens låt

4 Non Blondes - What's Up



När jag hör den här låten tänker jag alltid på när jag och mamma brukade åka ut och hälsa på ett par vänner. Vi brukade alltid spela denna låten då, om och om igen och käkade sånna där svarta pingvin-godis-piller, ni vet:P

Finished

Har läst ut sjunde Harry Potter boken idag. Sträckläste nästan från det att jag steg upp vid halv 9 till halv 1 -1 någon gång. Förresten så är det inte kul att vakna och inte kunna somna om redan vid halv 9 när man har festat kvällen innan. Nej, det suger.
Gårdagskvällen var i alla fall jättekul!=) En dagens, eller kvällens kanske man ska säga kommer så fort jag har fått tillbaka min kamera. carin höll den åt mig igår och så råkade hon få med sig den hem. Så ni får vänta ett tag till.

Jahopp, annars har jag varit och gjort resten av städning. Strömmen strulade lite i början när jag skulle använda dammsugaren vilket inte var så lyckat. Men det löste sig tillslut. Resten av kvällen funderar jag på att spendera fraför tvn med en stor påse chips, mamma och en film. Typ Casanova eller nån. Någon som har sett den? Är den bra. Den verkar bra...:P


// Alicia

Oh my

Det är jobbigt att hålla på och bestämma
hur man ska ta sig till festen. Vem som ska köra,
när man ska hämta, vart man ska hämta...
Ja, krångligt när alla pratar i munnen på varandra. Men nu tror jag vi har löst det.;)
I hope...

Fest

Vaknade vid klockan 9 i morse av att blåsan var smockfull.:P Hemskt sätt att vakna på^^ Gick ju och la mig redan innan 12 så det var ändå hög tid att gå upp då. Käkade frukost och läste ett tag i Harry Potter boken innan jag åkte och städade en timme hos Susanne. Sen dess har jag ätit lunch, läst lite till och tagit ännu en strid med Inga.
Ska snart träna också, sen blir det dusch och göra sig i ordning för festen ikväll. Ska på Spfest tillsammans med den andra ettan och de båda treorna. Ska bli kul!!=)


// Aicia

Bäst att

Bäst att gå och lägga sig nu,
sitter här och sover i stolen.
Då kan jag lika gärna sova i sängen,
mycket skönare...;)

Godnatt!


Farligt

Innan jag åkte och jobbade var Inga lite rolig... Henry gitarr stod framme och hon var fullkomligt livrädd för den. Flög runt och skällde och morrade åt den. Hon såg så himla gullig ut. Jag filmade henne en liten stund men jag har ingen youtubekonto så jag kan inte lägga upp den så ni får se den tyvärr.:P

Annars har jag suttit och läst större delen av kvällen. Är på sista Harry Potter-boken. Har redan läst den en gång innan, men den tåls att läsas om;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

// Alicia

Snabb fredag

Åkte aldrig tillbaka till skolan igen igår. Pallade inte, var så sjukt trött så jag gick och la mig lite tidigare igår istället. Hade dock glömt bort att vi började en halvtimme senare idag, så jag var klar redan vid kvart över 8 istället för vid 20 i 9. Nåja det var ju inte så farligt, hade varit tråkigare om vi inte hade börjat förrän vid 10 typ...det hade varit surt.:P
Det var inga lektioner jag utan vi spelade fotbollsgolf och gick en tipspromenad, sen var skoldagen slut. Härligt^^
Insparksfest imorgon tillsammans med B klassen och de båda treorna, så Carin och jag ska åka ut på stan om en timme och fixa chips och sånt som vi skulle ha med oss dit. Blir även en tur på stan, Carin ville det så visst.:)
Ska jobba sen vid klockan 6, jobbigt men det måste ju göras...


// Alicia


Dagens outfit 22/8



Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, H&M
Armband, H&M Herr
3/4-jeans, Only
Skor, H&M

Shoppingberoende!

Som jag har sagt inna så tycker jag att Balenciaga-väskan är så otroligt sjukt snygg. Och skulle jag bara ha pengar till den så skulle den redan vara min. Men nu läste jag på Kellys blogg att Chique.se har fått en en look-a-like för endast 569 kronor!! Jippi!! Jag bara måste köpa! Hoppas bara att jag får det för mamma, hon är så himla anti köpa på internet. Men jag måste få! En svart vill jag ha...:) Är det någon som vill ge mig så tar jag gärna en röd också för den delen;):P



Skattjakt

Idag är det skattjakt för 1:orna och 3:orna på skolan. Det har redan hållit på i 6 timmar och det är bara 2 timmar kvar. Meningen med den här skattjakten är att ettorna och treorna ska lära känna varandra. För man sammarbetar med sin linjes 3:a resp. 1:a. Så vi t.ex. är ju då tillsammans med SP3A. Brosans klass;)
Skattjakten går ut på att man ska samla ihop en massa saker som är vädra olika mycket poäng, t.ex en skyltdocka eller en film på en person som badar nakenbad i en sjö. Jag tror nog vårt lag kan ligga rätt bra till faktiskt, vi hoppas på det iaf;) Det har varit en rätt kul dag. Treorna känns inte riktigt lika skrämmande länge, så det är ju bra;)
Men så om en timme kommer Carin så ska vi cykla och möta de andra innan vi beger oss till skolan med alla sakerna för att visa vad vi har fått tag på.

Håll tummarna för att vi vinner!

// Alicia

Dagens outfit 21/8



T-shirt, Gina Tricot
Väska, Indiska
Armband, gjort själv
Klocka, Q&Q
Shorts, Only
Skor, H&M

Nytt

Första riktiga skoldagen idag. Den började med ett rejält idrottspass som ingen hade väntat sig. Herregud!:O Man var helt slut efteråt! Sen var det då en lektion och nollningen innan lunchen. Eftermiddagen bestod av ännu några lektioner innan vi fick åka hem. Hemma var jag både hungrig och trött. Men det var bara att stoppa lite mat i magen, ta det lugnt en stund och sedan åka och jobba med Ottilia. Tur att det inte håller på så länge. Har suttit här sedan jag kom hem, men tror jag ska duscha håret snart så sprejfärgen går bort. Annars ska jag nog läsa lite och ta det lugnt, ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag, så man är pigg imorgon.;)

// Alicia


Dagens outfit 20/8



Skinnjacka, H&M Barn
Väst, Lindex
T-shirt, Lindex
Armband, Glitter
Klocka, Q&Q
Shorts, Only
Skor, H&M

Nollad

Idag har jag blivit nollad av brooch hans klass. Var som tur var inte så farligt som jag hade fantiserat om! Efter en lektion blev vi inkörda i ett klassrm där trean satt och väntade En efter en fick vi stålla oss upp på katedern, säga våra namn och vad man gillade att göra på fritiden. Utefter det km treorna på något pinsamt man skulle göra, t.ex sjunga låta som en ko m.m. Jag fick dansa magdans.:P Efter det kunde man hoppa ner från katedern och så fick man lite rosa sprejfärg i håret och en partyhatt som det stor "SP0" på:P Haha så vi ståtade runt i våra fina hattar resten av dagen sen!:P



The big change



Or not. Igår satte terminen på Friskis & svettis igång, och med det så är det en gratisvecka där vem som helst får prova på vad de vill. Sedan i vintras så har jag haft gymkort på friskis, som inte precis har slitits med hälsan. Det var helt enkelt tråkigare än vad jag trodde att det skulle vara. Istället har jag kollat på deras nya gympaschema och sett att de skulle ha en massa nya pass som verkade roliga, t.ex step och aerobic. Men så då tänkte jag att jag skulle kolla om man kunde få göra ett byte att det som är kvar på mitt gymkort blir till ett gympakort istället. Vilket jag fick veta igår när jag hade varit på intensivpasset ( som by the way, var det jobbigaste jag har gjort på länge) var helt okej. Så från och med nu är jag en jympatjej igen istället för en gymtjej. Så mycket roligare.
Om en halvtimme ska jag även på ett yogapass. Lyckades dra med mig Carin så hon följer med mig dit. Kul tycker jag:)
Nu sätter träningen igång på allvar tillsammans med skolstarten.

Sammarbetande tisdag

Vi var varit i Svartbäcksmåla, d.v.s. i skogen, idag alla ettorna. Vi var indelade i grupper och skulle göra en massa olika sammarbetsövningar, som tog typ 6 timmar. Man var lite trött efteråt. Inte på ett fyskiskt sätt, utan trött bara. Fast det var väl ganska kul, bättre än att sitta vid en skolbänk och hålla på med en massa tråkiga skoluppgifter.
Laget som vann fick en tacokväll, och innan ni tänker bara "wow, var då? på något shysst ställe eller?" så kan jag ju säga att denna tacokväll var en påse från ica med ingredienser. Så jag är inte så där alltför ledsen över att mitt lag inte vann.:P


// Alicia

Uppskjutet

Grr, det första man får veta typ när man loggar in på msn är att Harry Potter-filmen är uppskjuten tills i juli 2009. Jag menar hallå?! 11 månader tills dess ju! Och jag som tyckte det var länge kvar tills november då det först var tänkt att den skulle ha premiär.


Dagens outfit 18/8



Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, H&M
Armband, Glitter
Jeans Only
Skor, Vagabond

Första dagen

Första dagen på gymnasiet är avklarad! Woho!!:P Haha Man gjorde inte så mycket, lyssnade på den väldigt sege rektorn när han pratade lite. Gick rundvandring på skolan och fick en massa information av lärarna. Slappt.
Enligt schemat för dagen så skulle vi sluta vid klockan 4, men vi fick gå redan vid 1. Himla skönt!:D
Aa, just det:P Klassen verkar bra också. Ur en andra sp-klassen är det jättemånga som vill byta till vår så det måste ju säga något, Haha^^

// Alicia

Top Gun

Jag spelade in Top Gun som gick på Showtime häromkvällen. Jag hade tänkt och se den igår, men då satt Henry och Sofie vid tvn hela kvällen så jag hann inte. Det är verkligen en bra film tycker jag, jag har sett den innan. Men det var så länge sedan så jag tyckte det var hög tid att göra om det.;) En gammal klassiker som alltid funkar.

Betyg: 3.5-4/5



Dagens låt

ABBA - Take a chance on me



En gammal goding;)

Helgalen hund

Inga är galen.
Far runt som en tok i huset.
Och biter på allt och alla.
Sötis<3

Sista dagen

Oh my. Nu snart är det äntligen dags. I två års tid har jag kännt mig redo för att börja på gymnasiet, och nu är det faktiskt min tur. Imorgon klockan 8.35 börjar jag på samhällsprogrammet årskurs 1. Spännande! Känner inte särskilt starka känslor för att sommarlovet redan är slut, utan jag tycker det är rätt skönt. Jag känner mer för att träffa de nya klasskamraterna och så.;)

Det jobbigaste är ju att man måste upp så tidigt, har nämligen ingen sovmorgon, men istället så går jag inte särskilt långa dagar, förutom onsdagar och torsdagar.

Idag har jag varit och jobbat. Fick skjuts idag för det ösregnade ute. Bra att regn kan föra något bra med sig.:P Det var ganska jobbigt, et kändes väldigt skönt när jag var klar om man säger så. Så där har ni anledningen till att jag inte har bloggat tidigare idag.

För den som tittar på de gamla Gossip girl-avsnitten så får man inte glömma att det är två avsnitt idag vid kvart över 5 tror jag..


// Alicia

Hittade den visst

Jackan fanns med på Vero Modas hemsida.
Ja alltså den jag provade tidigare idag.
Fast jag vill ha den i svart, mycket snyggare.


Hittade den visst

Jackan fanns med på Vero Modas hemsida.
Ja alltså den jag provade tidigare idag.
Fast jag vill ha den i svart, mycket snyggare.


Ny kappa?

Idag var jag med mamma en stund på stan. Hon skulle hitta något att ha på sig till kräftskivan hon är på just nu. Hon har för tusan värre beslutångest än vad jag har! Så efter ett tag roade jag mig istället med att prova nya höstjackor som hade kommit in. Orkar aldrig göra det annars när jag är ute och shoppar med kompisar. Jag hittade en jättefin kappa. Stilren, fast på ett mer ungdomligt sätt. Väldigt GG-Blair. Tyvärr kostade den 600, men om jag kommer fram till att den inte är för tunn för att ha under vintern också så är det möjligt att den åker med hem i alla fall.;)

Inga har varit lite odräglig ikväll. She went crazy ett tag när hon följde med mig in på mitt rum. Hela tiden skulle hon bita, inte bara småhugg utan ganska ordentligt. Så jag la ner henne på golvet och väntade på att hon skulle lugna ner sig. Fast det tog säkert 10 minuter innan jag kunde släppa henne, fast hon frsökte ju komma loss, men man måste ju visa vem det är som bestämmer;) Annars kan man ju få en riktigt odräglig hund senare. Till på köpet har hon kissat inne 4 gånger bara nu ikväll. På mindre än 4 timmar. Helt otroligt. Sånt har hon aldrig gjort innan. Och på den finaste mattan också^^

Färgning

Har faktsikt färgat mina ögonbryn och ögonfransar ikväll.
Hatar att färga fransarna, det är så hemskt om man får in färgen i ögonen! Svider!
Men iaf, blev ganska nöjd med resultatet den här gången.

Före:

Färgade fransarna senaste gången den 27 juni så lite färg finns kvar. Ögonbrynen var de månader sen jag färgade så det var min helt naturliga färg.



Efter:

Den här bilden blev tagen ungefär en timme efter före-bilden så det var lite annorlunda ljus inne i badrummet. Tog en bild inne i vardagsrummet precis också, och då ser ni ju vilken skillnad det är på ögonbrynen.

 

Solo



Köpte nya numret av Solo idag.
Kul med lite läsning en sån här tråkig dag!

Spakväll

Jag kom inte igång med mina spagrejer förrän klockan 9 på kvällen. Men gud vad härligt det var!
Jag fixade till inne i badrummet med en massa ljus och lugnande musik. Sen gjorde jag en ganska snabb pedikyr, fast utan något lack. Det blev bara grundvård. Mamma ville inte göra stenmassagen inne i badrummet så vi flyttade ut allt i lekrummet. Det var jätteskönt med stenarna, kändes väldigt rogivande. Fast det hade gärna kunnat hålla på lite längre. Men stenarna kallnade rätt fort. Det blev ingen ansiktsmask för mig, istället gjorde jag och mamma ansiktsmassage och ryggmassage på varandra. Det var verkligen skönt, man kände sig helt dåsig efteråt!

Det var svårt att få en bra bild, men här ser ni lite åtminstone hur mysig vi hade det! Vi hade ännu fler ljus som inte fick plats på kortet men:P


Red sky




Så här såg himmlen ut igår kväll.
Vacker eller hur?
Kunde inte låta bli att ta några kort då.=)

Dagens låt

Queen - Bohemian Rhapsody


Resten av shoppingen

Så nu har jag fotat resten av det jag handlade igår. Den här gången är det bara saker åt mig själv, hehe:P









Blus från H&M, kommer bli jättesnygg till mörka jeans, eller till svart kjol! 149 kronor.

Ännu en gång har jag köpt en body, jag köpte en vit likadan i vintras men den lämnade jag tillbaka efter många om och men. Men nu har jag bestämt mig för att jag vill ha en igen, hade tänkt köpa en svart också, men det fanns inte en enda i min storlek. Från Gina tricot för 129 kronor.

Kofta från Gina tricot i världens mysigaste tyg. Den är verkligen hur skön som helst, och snygg. Priset är inte lika skönt, 249 kronor, men det får det vara värt...den är ju så skön!

Saltvattenspray från H&M's egna märke. Vet inte riktigt hur pass bra det är men det kostade bara 40 kronor så tänkte att det kunde det vara värt att prova.

Eterisk olja med doft av lavendel. Köpte på Indiska för två 20-lappar. Ska bli jättehärligt at tha lavendeldoft omkring sig när jag tar alla de bad jag hoppas blir av höst och vinter.

Kollegiblock, stiftpenna och 0.7-stift från Dillbergs. Häftet kostade 15 kronor, pennan 17 och stiften 9,50. Nu är jag redo för skolstart!

Gråa strumpbyxor från Indiska för 60 kronor. Gråa ben är ju tydligen inne i höst så jag har kirrat det redan nu så man är redo.;)

4-pack av Venus Breeze rakblad. Jag köpte mina på Clas Ohlsson för 139 kronor. Herregud vad dyrt det är!

Fotmassage...rullar. Eller vad man nu ska kalla den. Ska i alla fall ge fötterna massage, något mina stackats fötter verkligen kan behöva! 100 kronor på Åhlens.

Diadem från Åhlens för 30 kronor. Ska jag satsa en del på Gossip girl-stilen i höst och vad vore den utan ett diadem?

Morgonyoga och spadag

Förmiddagsyoga borde man kanske kalla det för jag började inte förrän strax efter 10. Men jag steg inte upp förrän halv 10 så för mig blev det morgonyoga. Väldigt skönt att ha aktiverat sig redan. Fast nu känner jag mig helt trött. Tror jag skulle må bra av en powernap lite senare. Carin kommer om en stund, jag ska hjälpa henne att plocka ögonbrynen eftersom hon tycker det är svårt. Så då erbjöd jag mig att hjälpa henne med det nu innan skolan börjar.
Sedan så ska jag ha min egna dag eller vad man ska kalla det. Det innebär bland annat ansiktsmask, fotbad, massage även kanske, ögonbrynsplockning. Mamma och jag ska prova på en ny grej när man har varma stenar på ryggen. Kommer säkert bli jätteskönt!

Så jag ska pyssla om mig själv idag. Det borde alla göra ibland - ni vet inte vad ni går misste om!


Få gratisgrejer

Var inne på Matildas blogg. Hon hade skrivit ett inlägg om två sajter där man får gratisgrejer. Buzzador är jag redan medlem i, men Buzzscout var något nytt. Såklart att jag gick med då!
Gör det du också!

Klicka här.

Lite av dagens shopping

Okej, jag orkade ta två snabba kort på de saker som ändå redan låg framme. Nämligen hundsakerna. Det blev 3 hundhanddukar från Clas Ohlsson för 29 kronor styck. Så himla mjuka och sköna!
Och en hundleksak till Inga från Arken Zoo för 29 kronor den med. Jag och Carin hittade många, mycket roligare leksaker bland hyllorna, men de var så dyra så de fick stanna kvar.

 

Vad gömmer sig...



..i påsarna?
Ja det får ni veta senare. Är fullkomligt slut av all shopping i dag. Men nöjd är jag, hyfsat i alla fall. Helgens lön är nog upphandlad om man säger så.^^ Det har varit jättekul att shoppa med Carin igen, det var ett tag sen. Som vanligt blev det lite typsisk Carin-och-Alicia humor. Hehe sånt är alltid kul.=)
Vi åkte in vid 29 i 11 och åkte hem vid klockan 5. Så ni kan tro att jag är trött. Ska på något magiskt sätt orka träna idag också, vet bara inte hur jag ska orka...

Dagens outfit 14/8



Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, Gina Tricot
Klocka, Q&Q
Armband, Glitter
Armband, gjort själv
Jeans, Only
Skor, H&M

Hiss och Diss

Okej, då kör vi igen.=)

Dagens hiss:

Shoppa. Detta är visserligen en hiss varje dag typ:P Men nu är jag så otroligt shoppinsugen då de senaste shoppingrundorna har varit ganska stora besvikelser. Så jag hoppas verkligen att jag hittar en massa bra saker imorgon!:)


Dagens diss:

Iron Maiden
. Urk vilket dåligt band. Enligt mig då, gillar inte alls deras musik. Tyvärr är man rätt ofta tvungen att lyssna på dem när två av familjemedlemmarna lyssnar på det ganska mycket.

Mat på altanen

Har precis kommit in efter en god grillad middag ute på altanen. Härligt att man kan sitta ute och äta:)
Har varit på biblioteket med mamma idag. Lånade lite skönhetsböcker bland annat. Åkte och städade direkt efter det. Inte det roligaste, men sådant som måste göras. Hade tänkt träna idag, men det får bli i morgon för jag ska gå och lägga mig lite tidigare idag i och med att jag ska till Kalmar imorgon. Upp typ vid halv 9 som gäller, gaah, men jag får tillbringa en shoppingdag med Carin så det är det värt.:) All times=)

Krigets vindar om en stund tillsammans med mamma och pappa. (Haha, vad annars?:P) Men folk som gillar kärlekshistorier och andra världskriget borde verkligen se den. Hur bra som helst är den!!

// Alicia

Soldag!

Hör och häpna! Det har faktiskt varit sol här idag, ja det är det fortfarande. I det regniga Sverige^^ Jag tackar och bugar. Har legat ute och solat i någon timme. Få lite sista färg nu innan skolan börjar.
Men, 21 grader i poolen det är kallt.
Håll med om det. körde ett väldigt mesigt snabbt dopp, det var upp och ner and that's it.
Pallar inte kallt vatten.

Hiss och Diss

Ja, se där. Har redan glömt bort att ha lite hiss och diss. Så nu tar vi en sådan igen:)

Dagens hiss:

Blåbär. En av sakerna jag älskar mest med sommaren. Och då snackar vi blåbären vi har på tomten, inte sådana som växer i skogen. Amerikanska blåbär ska det vara. I mängder!


Dagens diss:

Regn. När jag kom hem från jobbet igår var jag fullkomligt sjöblöt efter cykelturen hem. Något att glädja sig åt var ju att man hade en liten glad valp som kom skuttandes emot en, men alla har ju inte den turen. Regn hör hemma när man tillbringar en mysig höstkväll inne med en bra bok, inte när sommaren fortfarande finns kvar och man vill ha sol och 30 grader plus.

Valpen

Nu kommer lite nya bilder från igår på Inga. Kan tala om att hon verkligen är den sötaste valpen ever!
Och för er som undrar så är rasen cairn terrier.:)




Lilla björnungen=)





Tröttfia;)

Fashion magazines



Den här fick jag med mig hem efter handlingen på Kvantum.
Roligt att ha något att läsa. Tycker det är jättetråkigt att inte få någon tidning hem i brevlådan längre...tror jag ska börja prenumrera på någon tidning igen...Någon som har något bra förslag på en rolig modetidning?

It's a rainy day

Okej, kvällen igår blev inte riktigt som jag sa. Det blev ingen handling, men pizza blev det och likaså Krigets vindar, fast inte samtidigt.:P
Handla på Kvantum blev det istället idag, jag och pappa åkte dit någon gång vid 1-tiden. Jag gillar att åka med och handla ibland.:)
Har glott på ännu några avsnitt av Sex and the city idag. Annars har dagen mest bestått av att kela och hålla koll på Inga.
Can't complain.

Skulle inte förvåna mig om resten av dagen tillbringas med Inga, datorn och tvn. Och vet ni vad? Jag kan inte klaga på det heller.;)


// Alicia

Hjälpt mamma

Så då har jag gjort dagens båda jobb. Gick väl ganska bra, tråkigt som fan bara:P Har även hunnit duscha sedan jag kom hem. Och hjälpt mamma när hon rengjorde kylen. Mitt jobb var typ att plocka in och ut alla saker som stod i den. Inga tog en pestoburk under tiden och lekte med.:P Söting^^

Ska snart följa med pappa till Kvantum tror jag...efter det så blir det pizza! Mums, är hur hungrig som helst! Så senare blir det pizza och Kriget vindar. Vi är redan på avsnitt 5!
Ska försöka få pappa att köpa aftonbladet så jag kan köpa Sofis mode, hehe känner inte för att betala för båda själv.(a)


// Alicia

Harry Potter och halvblodsprinsen

Snart är det dags för näst sista filmen om Harry Potter och hans vänner. Ska du se den?
Jag ska göra det absolut! Såklart på bio.;) Någon som vill se den med mig?
Ska nog ta och läsa boken först, kommer knappt ihåg den, har inte läst den sen den kom ut och det var väl nästan 2 år sedan?


Harry Potter och halvblodsprinsen trailer:



Biopremiär i november.

I know which one I like the most

Vaknade av att en liten Inga kom kutande fram till mig med sina smällande käftar vid 9-tiden. Eftersom hon är så söt så är hon förlåten.;) Annars så har jag varit och städat idag. Cyklade iväg redan vid halv 10. Gjorde sällskap med mamma som skulle kolla på Susanne och Mats nya valp. Texas heter han, är ungefär en halv vecka äldre än Inga. Jag vet vilken jag tycker bäst om av dem. ;) Mats satte ner en levande kräft på golvet. Texa bar upp den i ena klon och sprng iväg med den. Långt hann han inte dock innan kräftan nöp till honom i tungan. Sedan höll han sig på 1 meters avstånd och skällde som en galning på den dumma kräftan:P
När jag kom hem efter att ha städat så åt jag lite mat, kyckling och nudlar, mums!:)
Så nu har jag några timmar ledigt innan jag ska iväg till nästa jobb och städa där. Urk, men det är sådant som måste göras!


// Alicia

Sunday night

Idag har jag varit och städat på mitt enkla jobb. Tog inte mer än någon timme så det var ingen större anstränging. Imorgon blir det värre. Då är det båda jobben som ska göras, usch. Först jobbet på hårsalongen och sedan det på tandläkarmottagningen. Känner mig rättså sliten redan nu, så undrar hur det kommer kännas efter i morgon. Helst av allt skulle jag bara vilja känna att jag verkligen inte har något att stressa över, och ordna en mysig kväll för mig själv. Kanske åt spa-hållet eller bara med en bra bok och kanske vindruvor eller något. Sådant är härligt, jag behöver en sån kväll snart igen.


Gossip girl again



För er som missade Gossip girl när det gick på tv har fått en ny chans nu. första avsnittet gick måndags, och idag går avsnitt 2 & 3 på kanal 5. Vid kvart över 5 startar första avsnittet. Jag har satt dem på inspelning så jag inte ska missa dem. Jag missade nämligen vissa avsnitt när det gick på tv första gången. Så nu ska jag spela in alla för att vara säker på att jag inte missar något.;)

Bröllop i full fart

Ja jobbet gick bra igår. Kom dit vid klockan 6 och åkte hem vid 20 i 11 kanske. Förutom vid de tillfällen när man väntade på att någon skulle säga vad man skulle göra, så hade jag nog sammanlagt högst 5 minuter rast. Det var verkligen fullt ös hela tiden. Men det var kul. Problemet var ju att brudens mamma var tyska och kunde inte ett ord på svenska. Själv har jag ju läst franska i skolan och kan inte ett ord på tyska. Men brudens barn hjälpte till som översättare, för de pratar båda språken:) Under kvällen var det att duka, dela ut champagneglas, bära ut maten, bära in maten, bära in tallrikarna, bära ut alla efterrätter ( de var många kan jag säga!), brygga kaffe, bära ut kaffekoppar och diska. Jag hade verkligen något att göra under hela kvällen! Emellanåt när man sprang ut med något till partytältet där gästerna satt fick man lite musik också från den lilla orkestern som var där.:) Mysigt.
Gårdagens tabbe var ju att jag inte fattade vem bruden var. Hur korkad får man bli?:P Haha, men till mitt försvar så hade jag aldrig träffat henne innan, oh jag trodde att hon skulle ha en vit klänning på sig, vilket hon inte hade. Det tog mig ändå säkert två timmar innan jag fattade att det var hon som hade gift sig:P Och då var det folk som grattade henne, barnen, som jag visste var brudens barn, kallade henne mamma, hon kallade mormorn för mamma. trots det trodde jag hon typ var brudens syster som hade varit tärna eller något. Ja jag säger då det.^^ Ljuset gick upp för mig när jag stod och diskade lite, en aning dum man kände sig då!:P Haha!

Men jag kan tala om att det var skönt att komma hem sen på kvällen. Var helt slut i kroppen, och hungrig. Det blev sen middag bestående av makaroner och köttbullar. Smakade även på en av pappas kräftor, första gånen någonsin som jag gjorde det. Och jovisst, det var gott.=)


// Alicia

Dagens outfit 9/8




Väst, Lindex
T-shirt, Vero Moda
Armband, guldkedjan från Glitter sidenbandet (samma som jag har i håre)från en sybutik - satt ihop det själv:)
Jeans, Only
Skor, H&M

Detta ska jag ha på mig ikväll när jag ska jobba på bröllopet!=) Ska åka dit nu!
Vi hörs!
// Alicia



The cutiest

Vilken underbar liten valp vi har fått hem alltså! Love her!<3
Ni ska se henne, hon är inte precis rädd av ig utan hon går och undersöker allt. igårkväll hittade hon min helkroppsspegel, då trodde hon att hennes spegelbild var en annan hund så hon ställde sig och började slicka på spegeln.:P Eller så gillar hon bara sig själv väldigt mycket, haha:P
När jag steg upp idag och gick ut i hallen fick jag en hund farande mot mig, och när jag satte mig ner fick jag den rätt upp i ansiktet. Under natten hade Inga gått upp och hämtat mammas tröja som låg som mutstvätt på golvet och lagt den i sin korg. haha, mamma trodde att det var jag eller Henry som hade fått henne att göra det.:)

Idag ska jag hjälpa till på ett bröllop! En som mamma brukar gå till och få massage eller nåt sånt ska gifta sig. Fast det fick vi inte veta förrän igår:P Vi trodde det bara var en vanlig fest. Hehe, men jag ska iaf fixa med att ta ut maten ur ungen och ställa fram på borden och så där. Lite fixare;) Det dumma är att jag inte vet när jag börjar. Det kan bli vid klockan 2 och det kan bli vid klockan 6, allt beror på vädret. Men som det ser ut nu så blir det inte förrän 6, vi hoppas på det!


// Alicia

Dagens shopping

Det blev inte mycket shoppat idag kan jag säga. Mamma och pappa släppte ju av mig på a6 innan de fortsatte till Falköping för att hämta Inga. Förutom lite godis till mig och vovven så blev det en skjorta. Rutig såklart;) Från BikBok faktiskt. gillar den jättemycket, nu har jag min röd/blåa skjorta som jag ville ha. Stor är den också så man kan ha den till enbart leggins. Perfekt! 299 kronor.


Ny familjemedlem!



Idag har vi hämtat vår hund!! Är hon inte det sötaste?! Hur himla gullig som hlst. Inga heter hon. Kan tala om direkt att det inte var jag som kom på det, alla de andra tyckte det så jag var tvungen att ge mig. Vi kom hem för några timmar sedan, men vem vill ätta sig vid datorn när man har en sån liten att gosa med? För att bara vara 8 veckor gammal så är hon väldigt stor, och väldigt snabb. Förvånansvärt snabb.:P
Sedan vi kom hem har det varit en ström av besökare som har velat kika på det lilla gullet. Hon biter mycket kan jag tala om!:P i sladdar, mattor, ja och i sina leksaker såklart. Kan inte direkt säga att jag längtar tills hon får sina vassa tänder:P
Hon är sötast!!<3

// Alicia

Dagens outfit 8/8



Cardigan, Gina tricot
T-shirt, Gina tricot
Väska, H&M
Shorts, Only
Armband, gjort själv
Klocka, Q&Q (Ur&Penn)
Skor, Sko Dej

Åh vad spännande!

Godmorgon! Vi står här hemma i startgroparna för att åka och hämta vår valp! Kul va?! Jag ska med, fast jag hoppar av i Jönköping vid A6 och ska gå och shoppa lite medan mamma och pappaåker hela vägen och hämtar henne. Så jag skriver inte förrän ikväll. Då blir det bl.a dagens outfit.

Ha det bra!!
// Alicia

SATC

Har legat i soffan och tittat på fyra avsnitt av Sex and the city. Från säsong 2.:P Himla bra program. Har inte tittat så mycket på det innan, men fastnar mer och mer för det. Gick ut och plockade lite blåbär också så man hade något att sitta och mumsa på under tiden, hehe. Nyttigare än godis iaf;)

Och nu tror jag jag ska köra ett yogapass, det var länge sen kan jag säga!


// Alicia

Hiss och Diss

Okej, nu ska vi prova något nytt. Carin tycker du jag är jättedum nu så ska jag inte fortsätta, men jag tyckte idén var så bra.:P Jag har lagt till en ny kategori som heter "Hiss och Diss" där jag varje dag (eller iaf ganska ofta:P ) hissar något och dissar något. Det kan vara vad som helst, det blir det jag känner för.;)

Så då kör vi:

Dagens hiss:

Att spackla väggar. Haha. Men det är faktiskt så att det är mycket roligare än att bara måla. Här får man ju hålla på och gegga runt lite hur som helst utan att det behöver vara så där superjämnt.

Dagens diss:

Att enas om ett hundnamn. Det är jättesvårt. Åtminstone i vår familj. Tror inte ni kan förstå vilka diskussioner vi har haft om vad vår lilla hund ska heta. Det är hög tid att enas eftersom det bara är timmar kvar tills vi ska hämta hem henne.


// Alicia

Målardag

Ni ska se väggen som jag och mamma spacklade igår! Skitsnyggt bli det, och det kommer bli ännu snyggare när det är helt klart. Vi gjorde bara en vägg igår med sättbruk. Den ska jag ha kvar i den gråa färgen det blir när den har torkat. De andra väggarna och taket ska målas vita. Det ska göras idag tror jag. Pappa ska bara spackla igen håll och sånt där, sen ska jag och mamma måla. Pappa får det tråkiga jobbet att måla elementet. Fun!:P

Senare ikväll ska jag även träna, vad för något vet jag int än, får se vad jag känner för. Rix fm festivalen är även i Kalmar ikväll, hade varit kul att åka men jag ska upp tidigt imorgon så det får bli att stanna hemma istället.=)


// Alicia

Krigets vindar

Kvällen har tillbringats framför tvn. Med en god mexicanapizza och min mamma och pappa. Vi tittade på första avsnittet av Krigets vindar. En gammal tv-serie (tror jag) om Andra världskriget. Än så länge är det bra, men det är många avsnitt kvar och var och en av dem är över 2 timmar långa. Så nu har man något att titta på en tid framöver.



// Alicia

Gårdagskvällens outfit 5/8



T-shirt, Aima
Armband, Glitter
Peacearmband, gjort själv
Kjol, H&M

Crazy cucumber

Kolla in denna gurkan vi köpte med oss hem igår! :D Otroligt stor var den. Jag kunde inte nå runt med fingrarna kan jag säga. Sen var ju inte formen den vanligaste. Carin skämdes en aning av någon anledning när jag kom emot henne med den i högsta hugg. Kan inte förstå varför^^ Haha


Not much left

Det var en sak som slog mig. Det är bara 13 dagar kvar tills jag börjar skolan. 13 dagar. det är mindre än 2 veckor. Shit! Tiden har verkligen gått fort! Fast jag är nyfiken, det ska bli kul att börja ettan. Ny skola, ny klass. Allt nytt. Väntar med spänning varenda dag för att jag vill veta de nya klasserna.:P Men det känns skönt att ha med sig Carin,
hon är bra att ha;)<3
Idag (snart) ska jag och mamma börja tvätta (tror jag det var) väggarna i lekrummet. Måste tydligen göras innan man ska ha på sättbruk. Sen vid klockan 6 ikväll ska jag iväg och jobba tillsammans med Ottilia. Sista gången nu på ett tag som vi städar tillsammans, för på fredag ska hon utomlands, den skit

Tjejkväll is tha shit!

Gårdagskvällen var helmysig! När de kom så började det med att jag bjöd på lite drinkar ute på altanen. Smaskens.;)
Efter rätt så mycket prat och skratt så bestämde vi oss tillslut för att vi skulle bada i poolen. Iiiiii! Iskallt kan jag tala om! Typ 21,5 grader i vattnet, ännu kallare i luften plus att det blåste. Men vi hoppade i, vi var säkert i 10 minuter innan vi fick nog. Carin såg för gullig ut med sin lilla knut på huvudet:P
Sen blev det mat efter ett tag, pappa var så snäll att han grillade åt oss. Mättade i magen blev det sedan ännu mer skratt och prat. Älskar sånt=)
Jag hade spelt in en film under kvällen, så vid klockan 11 typ hade vi tänkt titta på den, men då visade det sig att tv3 hade visat filmen med dansk text. Och hur kul är det då att titta?! Så vi såg två avsnitt av Sex and the city istället som gick på tv;) Sen skulle Julia hem, och jag, Carin och Malin tittade vidare på ett avsnitt av CSI innan de också stack hem.

Kan lätt säga att det var en av de roligaste kvällarna på hela sommarlovet. Måste absolut göras om!!

// Alicia


Dagen låt

Alice in Videoland - Got to go



Much to do

Idag är det mycket som ska göras. That's why I steg upp klockan halv 10 idag. Käkade frukost, borstade tänderna och gick ut och plockade blåbär.=) Fast jag har inte ätit upp dem än, de ska sparas till i kväll. Jag har även hunnit med att städa några rum här hemma. Och om en halvtimme ungefärska jag tillsammans med Carin, Malin och Julia åka till Kvantum och handla mat inför kvällen. De ska nämligen komma hit, den efterlängtade tjejkvällen blir äntligen av!=)
När maten är inhandlad ska jag lägga köttet i marinad, (det ska grillas ikväll, vi trotsar det dåliga vädret;) ). Måste även träna idag, orkade inte med det igår, var så himla trött på kvällen. Vid klockan 5 sedan så kommer de! Längtar!


// Alicia

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, måste komma i säng "ganska tidigt"
för imorgon har jag mycket att göra,
så då blir det att gå upp tidigare än vad jag har gjort de senaste dagarna.
Sov så gott!

// Alicia

En tråkig söndagskväll

förvandlades till en mysig filmkväll igår.
Jag helt själv tillsammans med senaste Harry Potter-filmen, lite godis,
chips, blåbär, vatten och en mysig filt att kurra ihop sig under.
Låter bra va? Jag tycker det i alla fall;) Nu längtar jag till Harry Potter 6 kommer ut.
Har sett trialern till den, tror den kommer vara bra.

// Alicia

It's moving forward

Sakta men säkert. Men det rör sig åtminstone framåt. Jag snackar om arbetet med lekrummet. Igår målade pappa sängen en sista gång och idag har jag och mamma satt tillbaka lådorna och bäddat den. Pappa har även skruvat tillbaka handtagen på byrån. Sakta men säkert alltså.

Det öser



ner. Det har knappt slutat regna på hela dagen.
I en timme ungefär har det varit uppehåll, men nu hör jag att det öser ner igen.
Hoppas på att det slutar lagom tills det att jag ska cykla till joobet.
Inte kul att jobba dyngsur.:P

Lika som bär?

 

Erkänn att de är lite lika?
Sean Faris skulle ha kunnat vara en yngre Tom Cruise.
Det tycker jag iaf!:P
Sean spelar huvudrollen i filmen Never back down.

Dagens önskeoutfit



Väst, Forever21
Linne, H&M
Hatt, H&M Herr
Shorts, Delias.com
Väska, Topshop
Skor, Topshop

Dagens låt

Smokie - Living next door to Alice



Har lyssnat på denna rättså mycket när jag har jobbat.
Skön gammal goding.=)

Not a very sunny Sunday

Har varit och jobbat idag trots att jag är jättetrött. också anledningen till att jag inte har skrivit något inlägg tidigare. I perioder har det ösregnat idag, och åskan har mullrat. Det stör inte mig så mycket, har inget att göra ute en sån här dag ändå. Hade velat träffa Emma idag, men hon ringde innan och sa att de skulle åka hem redan imorgon så då hinner inte vi ses. Typiskt =(
Cecilia kom för en liten stund sedan, hon ska laga mat till oss idag. Lasagne. Är inte precis något som jag brukar äta, men det blir säkert gott.
Pappa målade visst min säng en omgång till medans jag var och städade. Tack så mycket! Slapp jag göra det.;)

// Alicia

Störd & fin



Mitt första festivalarmband.
Med texten "störd & fin 08" på,
och några glada munnar. Snyggt!;)

Dagens låt

Alice in Videoland - Ladykiller


Dag med musik och sol

Gårdagen var jättehärlig. På eftermiddagen tittade jag och Therése på Hoffmaestro & Chraa, de var jättebra! Solen sken hela dagen så det nästan var outhärdligt varmt, trots det hoppade publiken runt som galningar.:P Var rätt kul att se faktiskt. Maten blev pizza på stan sedan, efter det pallade vi oss tillbaka till festivalområdet. Då blev det lite mer musik, bl.a Doktor Kosmos och Alice in Videoland. De senare var faktiskt skitbra! Tror jag faktiskt ska kolla om jag inte kan hitta något av deras musik. Vi träffade även på några från Emmaboda, en tjej som Tess kände och några av hennes kompisar. Himla shyssta.=) Så vi var med dom resten av kvällen, och framåt 12-tiden åkte vi hem, då var man helt slut kan jag säga!


// Alicia

Rätt ner i brevlådan



Igår fick jag hem Ellos höstkatalog.
Har inte hunnit kolla i den än, och kommer inte göra det riktigt än heller.
Men jag hoppas det är snyggare kläder i den än vad det var i Halens katalog som kom häromdagen.
Den var en besvikelse.

Emmabodafestival

Igår var jag och Therése på Emmabodafestivalen. Vi ska dit idag också.=)
Det var skoj! Träffade lite nytt folk, hade hoppats på att träffa fler men det kanske vi gör idag då;)
Det blev inte så mycket att vi lyssnade på musiken, på dagen var det så sjukt varmt att stå framför scenen och på kvällen tyckte vi inte det var så bra band:P
Men idag ska jag se Hoffmaestro & Chraa åtminstone=) Tycker dom är jättebra.

Nu ska jag kolla tågtider så vi kan komma in till Emmaboda också;)


// Alicia