Dagens outfit 30/4

196670-554

T-shirt, Vero Moda
3/4-jeans, Only
Armband, Glitter

Jobb

Idag har jag varit och jobbat, det är mycket att göra. Har lunch nu i en timme så jag ska vara tillbaka vid halv 2. Har jobbat sedan klockan 10, med att larma av kläder, och packa upp en massa nytt. Grejen är att det finns typ 20 kartonger med ouppackade kläder, och jag har ungefär hunnit med 3...:P
Som tur är måste jag inte bli klar med alla idag.:)
Nej nu måste jag börja göra det jag ska hinna med!

// Alicia

AJJ!

Ohh har blåsor under fötterna. Det gör ont!:O
Och jag som ska stå och springa runt på jobbet hela dagen imorgon.
Hur ska detta gå?

Dagens önskeoutfit

196670-553

Klänning och hatt från Lindex, skor från Topshop, väska från Indiska, armband från Roberto Cavalli och halsband från Marni.





Dagens outfit 29/4

196670-552

Jeansjacka, Lindex
Tröja, Gina Tricot
Trekvartsjeans, Only
Skor, Sko dej
Armband, Ur&Penn
Armband, Glitter
Solglasögon, Ur&Penn

Minilov!

Gud vad sköööönt!!
Ingen skola mer på hela veckan! jippi:D
Det har varit en ganska slapp dag, visserligen en lng skoldag men inte särskilt ansträngande.
Imorgon ska jag jobba på Torgett, ska bli ganska skoj faktiskt. Jag trivs där och personalen är väldigt trevlig!:)
Ikväll blir det slappt, ska troligtvis käka McDonalds senare (mums) Sen blir det väl häng framför tvn och datorn tror jag.
Eftersom jag inte har något mer intressant att skriva så bryter jag här.;)

// Alicia

Gårdagens outfit 28/4

196670-551

Palestinasjal, JC
T-shirt, H&M
Jeans, Only
Skor, Converse
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter

Vinn hemligt paket från Body shop

Gå in här för mer infortmation om hur du är med och tävlar: här.


Hur är ditt kroppspråk?

Opps, jag suger ju på det här med uppdatering asså^^ Ber så hemskt mycket om ursäkt!
Förlåten? Ah, bra;)
Idag var det lång skoldag..tråkig också för den delen. När jag kom hem käkade jag och så, satte mig framför tvn och tittade på Mannen som talar med hundar eftersom datorn var belamrad av mamma. Hon och en målarkompis till henne ska ha utställning snart så hon var tvungen att fixa med inbjudningarna. Hon suger verkligen på photoshop, så jag fick springa stup i kvarten och hjälpa henne.^^
När hon hade fått nog av datorn tog vi en snabb promenad runt maden(en sjö eller något sådant). Det var ganska jobbigt faktiskt. Men det är lika kul att se hur pass lät jag kan gå förbi min mamma. Och hon är ändå ganska känd för att gå fort, men hehe jag slår henne allt!;)
Jag tränade lite lätt när vi kom hem. Innan jag gick in i duschen tittade jag på slutet av ett program på tv4 som handlade om trillingar. Då fick man bland annat se hur varje trilling gick på en snabbdejt och så var det en som satt bakom kulisserna och studerade deras kroppsspråk. Till exempel hur de höjde på ögonbrynen när de var intresserade av den andra personen och så. Kul! Sånt tycker jag är väldigt intresant. Har jag tid någon gång ska jag försöka hitta några böcker eller så om kroppsspråk, skulle tycka det var jätteroligt att veta hur man ska tyda kroppsspråk.
Ja efter det stack jag som sagt in i duschen, när jag kom ut sorterade jag in min tvätt i garderoben och så hamnade jag här med kvällsmaten framför mig.


                                                                              That was my day!
                                                                                    Byebye
                                                                                     //Alicia

Franskalektion

Måndag igen då. Sitter och har franska som dagens andra lektion. Skönt är att vi bara går två dagar i skolan denna veckan. För på onsdag är det ju valborg! Och då ska jag jobba...:PHehe men bara till klockan 4, sen på kvällen blir det fest om jag hittar någon:P

Nej nu ska checka runt lite på internet hade jag tänkt.^^

Ha en bra dag!
//Alicia

Wild

196670-550

Jag fick ju hem gratisprover på två parfymer från XX by Mexx för några dagar sedan. Igår provade jag den ena av dom. Wild heter den.
Hemsidan beskriver parfym så här: "Förförande. Trendig. Provokativ. "Wild" är en vågad, oväntat munvattnande upplevelse av oemotståndliga marshmallows, berikade med färgglada exotiska blommor och läkra röda frukter."

Vet inte riktigt om jag tycker så, men den luktar gott. Förförisk är nog ett ganska bra ord att beskriva den med. Ingen tung doft, utan frisk och lätt. Passar bra som festparfym.
Hittade jag den i en affär för inte alltför mycket pengar skulle jag lätt köpa den!
Här kan du beställa ditt egna gratisprov!

Betyg: 4/5

Gårdagen

Oj vad trött jag har varit idag! Fast det brukar man ju bli dagen efter. Det var väldigt kul igår, åkte runt i två timmar ungefär i Tinas pappas bil.:P Man hälsade åt höger och vänster och blev fotograferad av helt okända människor. Jättekul! Vid 7-tiden åkte jag hem och åt grillad fläskfilé och potatisgratäng. Riktigt mumsigt. Sen bar det av ner till stan/parken. Träffade Theresé och Erika och hängde med dom större delen av kvällen. Kul att äntligen vara med dom igen efter 3 år!:) Kvällen var rolig fast fylld av drama om man säger så.
När jag blev hemskjutsad vid halv 1 någon gång var jag otroligt trött så jag stupade verkligen i säng.

// Alicia


Mycket att göra

Idag är det full rulle. Sitter just nu och försöker göra mina naglar vackra. Ska träna sen också. Efter det blir det en massa, t.ex raka benen, plcka ögonbrynen och sminka mig såklart!:P När jag är klar me allt det ska jag hem till Tina en stund innan vi ska ut på stan och åka raggarrunda! Haha, låter jättekul va? Men det är så att det är den årliga crusingen på stan idag. Allt folk samlas ute och kollar när de som har sådana bilar åker runt i timtal.:P Ikväll sen blir det fest! Jag längtar.
Så jag måste gå och göra mig i ordning nu så jag hinner med allt!

// Alicia

Jag och min mamma

Har precis kommit in efter en mysig pratstund med mamma på altanen. (Kan passa på att vi har på ett ungefär den mysigaste altanen i Sverige:P) Vi har pratat om allt från löner, och hur man ska klara sig när man flyttar hemifrån till efterkrigstiden efter andra världkriget. Låter roligt va? Det är alltid kul att sitta och diskutera med min mamma, vi kan göra det i flera timmar. Känner att jag har lärt mig väldigt mycket av henne.:)
Det blev en middag ute på altanen idag. Grillade kotletter tror jag det var, och några speciella supergoda pommes typ som jag inte vet namnet på. Men det var årets första grillning, och det smakade super! Sommaren är verkligen den bästa matperioden - jag älskar nämligen grillat! :D
Idag har det varit varmare än någonsin typ. Låg och tekte ett tag i solen när jag kom hem från skolan. Sen åkte jag ut på stan med Theresé ett tag. Roligt, och kul att äntligen vara med henne igen efter alla år.:) Och så får hon veta det, eftersom jag vet att hon läser denna bloggen;) Fortsätt gärna med det! Alla ni som läser, det är så kul tycker jag!:D På tal om det så har jag haft fler besökare idag än vad jag har haft på lättelänge! Antalet nämner jag inte, för jämfört med andra bloggar är det sorgligt några.Haha
Fast jag tycker det är jättekul att det är så många som har hittat hit.


Hmm..ja det var väl allt för tillfället!
// Alicia

It's a beautiful day

196670-547


196670-549

Dagens outfit 25/4

196670-546

Solglasögon, Ur&Penn
Bolero, Lindex barn, (ny)
Linne, JC
Jeans, Only
Skor, H&M
Skarf, fått av
Matilda
Armband, Ur&Penn
Armband, Glitter
Örhängen, julklapp av Henry

Good job!

Ashley Olsen Leaving Neil George Salon In Beverly Hills, April 04, 2008

Jag gillar det.
Det är enkelt och stilrent.
Solglasögonen är lite si och så,
men coola på sitt vis.
Vad tycker du?

What happens in Vegas



Den här filmen vill jag se! En komedi med Ashton Kutcher och Cameron Diaz.
Den verkar handla om två personer som inte känner varandra och sen träffas på någon nattklubb i Las Vegas, super sig fulla och gifter sig. Sen vinner en av dem en stor vinst, och trasslet börjar.:P
Ja den verkar rolig!:D

Biopremiär 9 maj!

Dagens outfit 2 24/4

196670-545

Jeansjacka, Lindex
Tunika, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, Glitter
Väska, Indiska
Skor, Sko Dej

Innan jag och mamma åkt ut på stan bytte jag om lite för det var så varmt!:P Och jag tyckte det var tillräckligt snyggt för att det skulle få vara med som "Dagens outfit". ;)
Hope you think so too..

Dagens outfit 1 24/4

196670-544

T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Skor, H&M

Fullproppad torsdag

Dagen började med nationella prov i matte. Hur kul är det på en skala från 1 till 10? Trots det kändes det som att det gick bra. Fsat man kan ju inte veta, de senaste gångerna jag har tyckt det har gått bra på ett matteprov har det gått käpprakt åt skogen.
Men hoppas kan man ju..

Har precis skrivit klart lite skolarbete och skickat iväg det till Malin som ska sätta ihop det till en uppsats tillsammans med lite annat material. Innan dess gjorde jag so-läxan. Det gick rätt snabbt skönt nog.
Efter skolan cyklade jag och mamma till stan. Det blev inte mycket shopping, men lite. Vi hade ju 25% rabatt på hela köpet på Lindex så.;)
När jag kom hm satte jag mig framför tvn och tittade på gårdagens avsnitt av 'Top model usa och Sex and the city. Sen blev det lite läsning och sen var det dax för mat, hade ju inte ätit sen skollunchen. Det är typ det jag har gjort idag. Hunnit med en del ändå.;) Utom att ha suttit här tidigare, det är fy skäms på mig faktiskt. Men datorn har varit upptagen stor del av tiden faktiskt av Henry, så det är inte bara mitt fel.(A) Haha, hoppas ni förlåter mig;)


// Alicia

I'm out of here

Har precis skrivit klart ett mejl till min mailkompis i USA.
Så nu ska jag gå och göra mig i ordning så smått inför ridningen.

Hej hopp!
//Alicia

Onsdag

En varm dag idag igen. Slapp skoldag, väldigt skönt. Slutad emed ett musikprov som gick rätt åt h-vete.:P Men man kan inte få allt här i livet. Har trots allt möjligthet att nå betyget jag vill ha i musik så.
Carin och Lisa tappade fullständigt fattningen typ efter mattelektionen. Fast roliga var dom. Sprang runt och hoppade och skrek, och tjabbade lite på de små fyrorna.:P gud vad man skrattade! Haha

När jag kom hem tog mamma i kamomillextrakt i mitt hår, sen gick jag ut och la mig i solen med det, lika bra att försöka få lite färg samtidigt. Ska försöka bleka hårbotten nämligen. Återstår bara att se om det funkar! Hoppas det, det är ju så fruktansvärt dyrt att färga utväxten hos frisören. Ikväll blir det ridning. Ska bli kul.:) Hoppas det går bättre än vad det gjorde förra gången bara!


// Alicia


Parfymprover

196670-543

Fick hem två små prover på de nya parfymerna Nice och Wild från XX by Mexx.
Har inte hunnit prova dem än,
men jag tänkte att jag skulle ha någon av dom på lördag
då det är lite fest här i stan.

// Alicia

Dagens outfit 23/4

196670-542

Solglasögon, mammas gamla
Kofta, JC
Klänning, Indiska
Palestinasjal, JC (ny)
Strumpbyxor, Lindex gissar jag på
Skor, Converse
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter

Ring, Glitter

Strejk

Idag är det strejk på stan. Kommunen vill minska på bidragen till socialen och liknande, som är till föratt hjälpa barn och ungdomar som har det svårt. Istället vill man typ lägga pengar på utsmyckningar på stan! Ofta liksom!
Varför ska man ta bort pengarna som hjälper alla ungdomar? Det är ju vi som är framtiden liksom. Man vill även ta bort nåot som kallas "Vuxna på stan", vilket är att vuxna går runt ute på stan och så på kvällarna om helgerna för att se till så att det inte händer något, eller om det kanskeär ungdomar som har blivit för fulla eller liknande. Varför ska man göra de? Det är ju bara bra att de finns liksom!

Annars så har jag varit en sväng på stan idag. Köpte ett par svarta shorts (igen) och en palestinasjal. Bilder kommer väl imorgon skulle jag tro.;)


Ha det fint!
//Alicia

Dagens outfit 22/4

196670-541

Solglasögon, mammas gamla
Skjorta, Vero Moda
T-shirt, Only
Jean, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Ring, fått av mamma
Skor, Sko Dej

Ännu en franskalektion

Nu sitter jag här här i datasalen igen och har franska lektion.
Renskriver det jag har kladdat ner om Coco Chanel.

Så där ja, klar med det.:) Nu kan jag ägna mig åt lite roligare saker.
Haha, typ att skriva här istället. Låter bra va?


// Alicia

TV-tittande!



Nu blir det lite Top model usa. Förra veckans program som jag inte har sett än. Vid klockan 9 blir det Cashmere mafia, och ett fotbad samtidigt. Nu när sommaren börjar närma sig måste ju man ha fina sommarfötter!:)


I think the pictures say the words..

196670-540196670-537196670-539196670-538

Jag vill beställa från
Forever21! Varför ska frakten vara så dyr för?

Dagens outfit 21/4

196670-536

Klänning och cardigan, Gina Tricot
Strumpbyxor, gamla, säkert från Lindex
Armband, Ur&Penn
Armband, Glitter
Solglasögon, Ur&Penn

Hade mina nya svarta ballerina med kilklack till.:)

Tjollahopp!

Fin dag idag! Riktigt varmt har det varit, och klarblå himmel. Helt fantastiskt, negativa är ju att man måste gå i skolan när vädret är som finast...
Jag kan tala om att killarna (vissa av dom i allafall) i min mattegrupp är väldigt omogna. Eftersom vi inte hade någon lärare i klassrummet under dagen lektion började några av dom kasta blöta papperbollar. På mig. Mig av alla i klassrummet, det är snällt va? Eller inte. Så ni kan tro att jag blev blöt, och sminket bara rann. Tur att det var sista lektionen...

196670-535
Klarblå hmmel idag
.

// Alicia

Ser det konstigt ut?

När du är inne på min blogg, ser det konstigt ut då?
Den kolumnen med profilbilden och calendern och allt det i, kommer den längst ner på sidan, eller kommer den som den ska, alltså bredvid det senaste inlägget?
På min dator är det som det ska, men jag har fått höra från flera andra att den hamnar under. Är det någon som vet hur man gör något åt det?

Tack på förhand!

//Alicia

Veckans outfits

 

Vilken är favoriten? Min är onsdagens, lördagens och söndagens! :)

Hemma igen

Visserligen har jag redan varit hemma i typ en timme, men shit the same!:P
Sitter vid pappas bärbara dator nu, den andra är upptagen av pappa.:P
Kan hälsa att Meja är hur gullig som helst. Hon kryper verkligen upp hur snabbt som helst för trappan. Går på två röda typ.:P
I alla fall...vet inte riktigt vad jag ska skriva nu..:P
Försöker få Carin att komma hit och titta på Pretty woman med mig om en 25 minnuter typ. Den¨går ju på 3an eller vad det är ikväll vid klockan 9. Se den om du vill!:D

Haha

//Alicia

Dagens outfit 20/4

196670-533

Tunika, Gina Tricot
Väst, Fått av Matilda
Jeans, Vila
Skärp, mormors gamla
Armband, Glitter
Örhängen, H&M
Skor, farmors gamla


Strålande söndag

Hej! Snacka om vårväder! Det har varit över 30 grader i solen idag, nu är det typ 25, men klockan är ju också 4 typ. Det är inte klokt! Fast jag gillar det så klart! Så jag låg ute och solade en stund innan. Fick allt lite färg. Har gjort klart städningen också, och nu ska vi åka till Elin och Micke!


Ha en bra dag!
//Alicia

Dagens outfit 19/4

196670-532

Skinnjacka, Only
Hatt, JC
Solglasögon. mamma gamla
Sjal, Indiska
Väska, H&M
Skor, Converse
Klänning, från nya Elle-tidningen
Skärp, Lindex
Tights, JC
Ring och armband, Glitter
Armband, H&M Herr

Gårdagskvällens outfit 18/4

196670-531

Cardigan, Gina Tricot
Klänning, Vero Moda
Jeans, Vero Moda
Skor, Vagabond (nya)
Armband, Ur&Penn

Vi promenerade hur länge som helst igår kväll i kylan.
Fick därför skoskav av mina nya skor.
Inte skönt!

Hemma hos Per

Så, nu är jag hemma hos Per.
Var och städade i tre timmar, så jag har lite kvar som jag ska göra imorgon.
Ska bara äta och sen åka hem.
Får se vad jag gör hemma sedan.
En lat kväll blir det säkert.:P


// Alicia

Lördag

Gud vad trött jag är! Då gick jag ändå och la mig igår vid halv 2 och sov till halv 11 typ. Menmen, det är sådant man får ta. Ska iväg nu och städa, har lagt över lite musik till mobilen så man har lite att lyssna på. ;) Anledningen till att jag gör städningen idag är för att vi ska till Elin och Micke imorgon. Men nu är det bråttom för vi ska till Roy och Majvor vid klockan 5!


Ha en bra dag!

// Alicia


Provat nya Venus Breeze

Jag provade den nya Venus Breeze från Gilette igår. Den var jättebra tycker jag! Det gick snabbt och resultatet blev väldigt bra, lent och mjukt. Det enda dåliga var att det var ganska lätt att slinta med den, eller så var det bara jag som hade bråttom...:P Priset är inte heller det bästa, minst 150 kronor får man punga ut med.

Betyg: 4/5


Nya Elle

196670-530

Pappa kom precis hem med Elle-tidningen till mig.
Som present i tidningen fick man en snygg tisha!
Tack pappa!!

Dagens låt

Britney Spears - Break the ice



Detta var ovanligt, att jag lägger in en Britney Spears-låt som
"Dagens låt". Något som aldrig har hänt tidigare.:P
Inte är det särkilt troligt att det händer igen heller. Men detta var faktiskt en helt okej enligt mig.
Så den får vara med.:)

Fredag

Hejsan, har varit hemma ett tag nu, har fixat om ännu lite till med bloggens utseende. Carin dissade den blommiga bakgrunden fullständigt på sidan, så nu blev det rosa istället. Får se om hon tycker det är bättre.;)

Ikväll ska jag rida igen, måste ta igen alla de gångerna jag missade när jag var sjuk. Efter det ska jag hem till Lisa och umgås lite med henne, Lisa och Matilda tror jag det var. Ska bli kul!:)

Åh, jag vill ha en valp igen! Mammas kompis visade precis lite bilder på ett par valpar som hon har varit och kollat på. Gud så gulliga!! Älskar valpar!


// Alicia

Dagens outfit 18/4

196670-529

Kofta, JC
Blus, Vila
Jeans, Vero Moda
Ring och örhängen, H&M

Godmorgon!

Hejsan hoppsan!
Är lite smått morgontrött.:P
Ska snaaaart, väldigt snart bege mig till skolan för ännu en skoldag.
Vi ses!

// Alicia

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig.
Imorgon är det fredag, och efter det är det helg.
Gud vad jag längtar!

Sov så gott!

// Alicia

Bloggens nya utseende

Ja, så här ser det ut nu då. Var det bra?
Jag vet inte riktigt vad jag tycker, kanske lite mycket...Men jag vr så trött på den förra, så jag ville ha lite förändring. Lite mer sommar..

Aja, säg gärna vad du tycker!

// Alicia


Nya skor!

Även om jag lämnade tillbaka de skorna som jag köpte förra helgen, så betyder inte det att jag inte köpte ett par nya idag.;) Nämligen dessa. Inte stor skillnad, men de här är mycket skönare, och 50 kronor dyrare. dessutom kommer de från Vagabond.

 196670-524 

Dagens outfit 17/4

196670-522

Kavaj, H&M
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vero Moda
Armband, Glitter ( det har blivit ett av mina favoritarmband!)
Armband, H&M Herr
Ring, fått av mamma

Torsdag

Först vill jag bara be om ursäkt för att jag inte har skrivit så mycket på sistone. Anledningen är att jag har haft för många bra böcker att läsa. Läsning är nämligen en stor passion hos mig, och när jag hittar en bra bok kan jag bara inte lägga den ifrån mig!:P Men nu har jag läst ut de böcker som jag har för tillfället, så jag ska försöka ägna bloggen lite mer intresse.
Idag blev det en ganska lugn skoldag, när den var slut kutade jag hem på cykeln och åkte med mamma till Kalmar. Lämnade tillbaka skorna och shortsen jag köpte i helgen. Mamma tvingade mig även att ta med mig den blommiga klänningen jag köpte på Gina Tricot. Så jag tog med den för att få henne att sluta tjata, fast jag hade inga som helst tankar på att lämna tillbaka den. Och när hon såg de andra färgerna som den fanns i blev hon mycket mer positivt inställd till den jag har eftersom det var den finaste av dom. Så pass positiv att hon blev sugen på att köpa en själv, fast det gjorde hon inte, istället provade hon min så fort vi kom hem.:P
Ikväll blir det pizza. Mums! Är vrålhungrig, har inte ätit sen skollunchen, så det ska bli jättegott. :)



// Alicia

Magdans

Imorgon ska jag hålla i idrottslektionen! Spännande, hehe.
Eftersom jag är så innerligt trött på alla de gamla sakerna vi brukar göra på idrotten så ska jag göra något nytt, nämligen magdans. Kul va?! Är säker på att alla killarna håller med mig,;)
Men det går säkert bra tror jag. Jag hoppas det i alla fall.!



Regniga onsdag

Blött är det var det är. Vill inte ha regn, men som Lisa sa, hellre regn nu än under sommaren. Och det håller jag med om! En solig sommar är ju det man vill ha!
Det blev en låång promenad igår kan jag tala om! Lätt att vi gick 10 000 steg. Vi begav oss ut runt kvart i 7 och jag var tillbaka hemma kanske vid 10 över 9. Fast då ingick typ en halvtimmes pause eftersom vi träffade några av Lisas kompisar som vi satte oss och snackade med. Man får göra så också.:P

Skoldagen började med det sista (tror jag) nationella provet i engelska. Uppsatsdelen. Oh my, tänker man då, men det var faktiskt inte så farligt. Säger jag nu innan vi har fått tillbaka dom rättade och klara, men det kändes som att det gick bra, skrev ungefär 3 sidor. Det som gör mig nervös är att i vanliga fall när det gäller prov brukar jag inte bli klar förrän det bara återstår typ 10 minuter av lektionen. Nu var jag klar typ 40 minuter innan! Det känns lite skumt...:P

Ikväll blir det ridning. Får inte glömma bort att kolla om det är ngon ridning nästa vecka, det kan det ju inte vara..det är ju valborg för tusan!:P



// Alicia

Dagens outfit 16/4

196670-507

Skjorta. Second hand
Tights, gamla från JC
Skor och skärp, Lindex
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Ring, present av mamma

Tisdag

Idag hade jag hemkunskap i skolan. Vi fick laga lite mat för ovanlighetens skull. Eftersom dom andra i min grupp ville göra pannkakor så gjorde jag våfflor.:D Mums!
Det blev gott! :)
Men så då slapp man att äta när man kom hem eftersom man redan var mätt då.;) Inte bara lite skönt.

Senare ska jag ut och gå en lång runda med Lisa och hennes hund när hon hade kommit hem från stallet. Molly får inte följa med för det är alldeles tillräckligt med hennes hund då han fortfarande är ganska mycket valp.:P



// Alicia

Dagens outfit 15/4

196670-506

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vero Moda
Ring och armband, Glitter

Franska lektion

Coucou!

Har franska idag igen. :)
Sitter här och "letar fakta" så klart.:P
Nää, har svarat på ett mejl och skrivit lite här istället. Hehe mycket roligare. Kommer bli svårt att översätta allt de jag och Julia har hittat om franska modeskapare till franska. Men det ska nog gå! Får vi hoppas....

Aja, nu ska jag väl återgå till att leta fakta....:P




 

Au revoir!

Cashmere mafia



Alldeles strax börjar Cashmere mafia på 3an. Då sitter jag bänkad framför tvn!:)
Så detta blir nog mitt sista inlägg för kvällen.
Sov så gott sedan!;)

// Alicia

Buzzador

196670-505

Detta damp ner i brevlådan idag. Ett paket fullt med Neutrogenas 2-1 face mask-prover, broschyrer och en tub till mig;) Det är meningen att jag ska dela ut alla prover till kompisar och så, och sen att de ska prova dem och säga vad de tyckte om produkten till mig så jag kan skicka in en rapport till Buzzador.
Enkelt va? Och gratis är det också!:D

Vill du också bli medlem?
Gå in
här i så fall. Och va gärna extra snäll och ange "Liitenflicka" vid Rekryterad av Buzzador - Användarnamn.
Grejen med det här Buzzador är att man blir medlem, sen får man kampanjerbjudanden, där man då får hem prover som man ska dela ut till sina kompisar och sen lämna en rapport till Buzzador.


Dagens outfit 14/4

196670-504

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vero Moda
Armband, Glitter (nytt)
Ring, fått av mamma
Halsband, present

Haha, mina byxor är helt prickiga på låren på grund av regnet.
Hade precis cyklat hem från skolan i ösregn. 

Hej hopp!

Idag har jag varit i skolan, och städat klart på jobbet. Det har ösregnat idag,..tråkigt!
Vill ha solsken ju!
Men vi håller tummarna för att det blir det imorgon istället. :)

// Alicia

God morgon!

Eller god förmiddag eller vad man säger^^
Sitter och har franskalektion just nu. Ska leta fakta om franskt mode. Kul va?
Hade varit om det inte hade varit på franska, för jag fattar ingenting.
Menmen, hehe


// Alicia

Veckans outfits

     

Vilken är bäst? Jag gillar torsdagens och fredagskvällens.

Jag säger då de!

196670-502

Igår gav pappa mig två kassar fulla med saker som han hade fått av sin bror i Stockholm när han var där. Men farbror är nämligen inköpare på Coop eller något sånt så han får en massa gratisgrejer att prova, och en del av dom brukar han ge till oss. Det var mest en massa tvål, men även lite andra, lite mer roligare saker. Bland annat så fanss där med den nya rakhyveln från Venus, med inbyggd rakgel. Helt perfekt, gav till ett skrik när jag fick se att det var den!:P Haha. när jag var med mamma och handlade i torsdags så frågade jag nämligen om inte vi kunde köpa en sån, som tur var sa hon nej, för två dagar senare har jag den ändå, gratis till ochmed. Annars hade den kostat mig över 170 kronor. Det fanns även med en massa krämer, någon ny tandkräm, peelingprodukter och plåster och så. Men det som överraskade mig mest var ändå kondomerna. Japp ni läste rätt. Och till mig var dom också. Jag säger bara ofta liksom. Jag har inte träffat min farbror på flera år, och han ger mig aldrig något i födelsedagspresent, men han skickar med pappa kondomer till mig. aa, gud. Tydligen är det nyaste förpackningen från Rfsu eller något sånt.:P Varför ger han dom inte bara till sina söner eller nåt, eller till min bror? Det är ju han som är ihop med någon!

Gårdagens shopping

             
   

Ett par skor blev det igår. Svarta med låg kilklack från Peperoni 349 kr. Ett par svarta shorts, som jag ska lämna tillbaka tror jag, men de kommer från Aima i alla fall och kostar 199 kr. Ett silvrigt armband som föreställer en orm. Helt underbart att jag hittade det, har varit inne och kollat på cocoo.se flera gånger på just detta, och så hittar jag det inne på Glitter för 129 kr! Fanns även i guld, och jag är sugen på att ha ett sånt också. Och så till sist en tunika/klänning från Gina Tricot. Ger den hippiekänslan jag gillar så mycket. Fast mamma gillar den inte så värst mycket, hon tycker jag ska lämna tillbaka den, men inte! Den har redan fått sin plats i garderoben och ska ingenstans. Den är verkligen i kortaste laget, och ganska så genomskinlig så ett par diskreta trosor behövs! 199 kr på GinaTricot alltså.

Japp det var min shopping de!:)

Söndag

Ursäkta för att det inte har blivit så mycket uppdatering. Lovade ju att jag skulle visa gårdagens inköp, ´men antingen vad datorn upptagen igår eller så hade jag inte tid. Men nu så.
Har varit och städat ett tag idag, men jag hann inte göra allt för jag fick sådan sjuk mensvärk så jag åkte hem. Gör resten imorgon istället! Och när jag kom hem så gjorde jag lite på den engelska bokresencionen. Ska bara renskriva den så är den klar sen. Annars kommer jag precis från matbordet där jag har ätit en väldigt god taco! :)


// Alicia


Snart godnatt..

Först ska jag bara skriva lite skolarbete tror jag,om jag orkar. :P
Ögonlocken håller på att slå igen typ.
mm..men godnatt till er!

Dagens outfit 12/4

196670-493

Cardigan, Gina Tricot
T-shirt, H&M
Jeans, Only
Armband, H&M Herr

Shoppat!

196670-492

Jag kom precis hem från Kalmar. Har varit och shoppat med Tina. Kul har det varit, och ännu roligare att vara med Tina igen!
Och visste blev det lite inköp, vad för nåt får ni veta senare nu får ni nöja er med att gissa på vad som finns i kassarna.


// Alicia

Ny visningsbild

196670-491196670-490

Jag vet inte om det syns än, men jag har i alla fall bytt min visningbild till denna. Kul med lite nytt.

Kvällens outfit 11/4

196670-488

Klänning, Vero Moda
Strumpbyxor, Lindex
Armband, UR&Penn

Skapat av mig!

196670-489

Japp detta simpla armband är gjort av mig. Ungefär det  jag är kapabel att göra, hehe nej, lite mer än så klarar jag av.:P Jag är ganska nöjd, nu har jag ett svart tunt knytet armband som jag ville ha, men det håller på att snurra sig hela tiden! Jättestörande.
Funderar på att göra ett till ialla fall, är det snyggare med två stycken än vad det är med ett?

Äntligen helg!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag, men jag har haft fullt upp. Efter skolan åkte jag, Carin och Malin direkt till Friskis-gymmet, och körde järnet.;) Sen åkte jag med mamma och köpte lite godis till idag. Pappa har fyllt år nämligen så släkten är här just nu och firar honom. Ännu en anledning till att jag inte har hunnit skriva. Har såklart duschat och sminkat om mig å så med. Men nu kommer det nåfgra inlägg i alla fall! :)


// Alicia

Dagens outfit 11/4

196670-487

Tröja, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Ring, Glitter
Armband, gjort själv

Konsum kallar

Nu ska jag med mamma för att åka och handla lite.


Bye!

Thriftwares, you just have to look

Tittade in lite Donnasandras sida. Hon tipsade om en tjej som säljer secondhandkläder på ebay. Så jag kollade inte det, och oh gud va snyggt! Den tjejen säljer några riktigt snygga plagg. Många jättesnygga jackor som jag verkligen skulle vilja ha, likså med klänningarna. Med tanke på att dollarn står så lågt är det inte särskilt dyrt heller..om man räknar bort frakten, men.
Här är ett urval av plaggen hon säljer, visst är de snygga?!


Vad tycker ni?

Lily Allen, Vad tycker ni om det blonda håret?!   Lily Allen, Lily Allen förlorade sitt barn!

Vad tycker ni om Lilly Allens nya hårfärg? Med sin nya hårfärg tycker jag hon ser ut lite som Jessica Sipmson på den vänstra bilden. Men jag tycker hon passar i båda hårfärgerna.

Dagens outfit 10/4

196670-486

Cardigan, Gian Tricot
Fordal klänning, Indiska
Strumpbyxor, gamla från Lindex kanske?
Skor, Converse
Armband, H&M Herr
Armband och ring, Glitter

Oh yeah baby! ;)

Yes, Jag fick MVG på mitt svenska prov!!:D Jippi! Blev jätteförvånad, hade jag inte alls väntat mig. Känns väldigt bra.
På idrotten blev det en promenad i det fina men ganska kalla vädret. Annars har det inte hänt mycket idag, en vanlig skoldag helt enkelt.
När jag kom hem var jag duktig nog att laga mat; köttbullar och makaroner.:D Haha, sååå svårt.;)
Medan jag åt tittade jag och mamma på ett avsnitt av Mannen som talar med hundar.
Japp det var min dag hittills.


Ha det bra!
// Alicia

Bara för att säga godnatt..

Och för attsäga att jag fick ont i rumpan idag efter ridningen, och i magen till och med! :P
Det säger hur mycket jag har tappat av att inte träna på flera veckor. Men det börjar ändra på sig allt mer.. som tur är.^^

Menmen, Godnatt! :)

// Alicia

Dagens låt

Jason Mraz - I'm yours



Bara för att den har börjat spelas om och om igen. ^^

Dagens outfit 9/4

196670-485

Cardigan, Gina tricot
T-shirt, H&M
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Ring, Glitter

Onsdag

Hejsan! :)

Idag blev det en kort skoldag, halv 3. Men den känns rätt kort för det är inte så ansträngande lektioner. :P Förutom idrotten ( som var den första idrottlektionen som jag var med på sen i januari typ:P ) och matten. På bilden idag lekte vi med lera, :P alltid kul. Fast rättså svårt faktiskt.
Adam var för härlig på musiken, när vi inte visste rktigt vad vi skulle göra drog han igång och började sjunga lite dansband. Vi andra satt som fån och skrattade åt han. :P
Just de, hade ju svenska prov idag också, direkt på morgonen. Hoppas att det gick bra.
Imrogn blir det franska prov (hjälp!) Har suttit och övat på det i någon timme nu, sen orkar jag inte mer.
Har även läst ut en bok idag och tittat på ett avsnitt av "Mannen som talar med hundar" (ett otroligt bra program).
Ikväll ska jag rida. Ska bli kul, var väl två eller tre veckor sen jag red senast.


// Alicia

Snart så..

En sak från posten väntas vilken dag som helst.
Vad det är får ni se när det har kommit. :P

Dagens outfit 8/4

196670-484

Cardigan, Gina Tricot
Tröja, Vero Moda
Jeans, Only
Skor, H&M
Armband och örhängen, Glitter





Tisdag

No provet gick bra kan jag meddela. Elelr jag tror det gjorde det i alla fall. Har ju inte fått reda på resultatet än, men det kändes som att det gick bra. När jag pluggade igår så somnade jag vid matbordet. Då är det man läser om intressant eller hur? :P Sov i en halvtimme ungefär så jag inte kunde somna förrän vid halv 2 ungefär på kvällen sen, kanske inte det smartaste.
Det blir plugg idag också. Fast inte lika mycket som igår, idag ska jag "bara" läsa ett antal sidor i några böcker om några författare. Och kanske skriva en bokrecension, fast det är inte säkert.
En dog-walk ska det bli också senare.


Hejdå!
// Alicia

Haha

Nu ska jag bara säga en sak. :P Fick Mvg på filmrecesionen jag skrev om Populärmusik från Vittula. Det fula är att jag inte alls gillar den filmen, en av de sämsta jag har sett, och bken var ännu värre.^^ Men det är ju kul att man kan få Mvg på något man inte tycker om. ;)

Ikväll är det Cashmere mafia på tv3 också. Ska ni se? Jag ska! :)

Nu ska jag gå och plugga!



Dagens outfit 7/4

196670-483

Cardigan, Zara
Skjortklänning, Vero Moda
Jeans, Only
Ring, H&M
Armband, Ur&Penn

Till hade jag vita tygskor från H&M.

Dagens frisyr är blev en halvfärdig fläta. Beskrivning för den finns i aprilnumret av tidningen Elle.




Måndag

När jag vaknade idag småregnade det uteoch det såg ut att bli en grå dag. Men när man kommer hem från skolan står termometern på 20+ och solen steker på! Det hade man inte kunnat gissa, så det var en glad överraskning. ;)
Kom nyss hem från bibblan, har varit där med mamma och lämnat tillbaka en massa böcker, och så lånade jag är även 3 nya. Det blir inte så mycket data-sittande idag, för det hinner jag inte med. Har ett jobbigt no-prov i morgon som handlar om Naturens minsta byggstenar. Uuuusch, jobbigt värre.
Jag blev även klar med so-uppsatsen igår vid halv 12 ungefär på kvällen. Det är härligt..verkligen^^


// Alicia

Nästan klar

Ja, nu är jag nästan klar med dagens skolarbete. Har näst intill gjort klart sammanfattningen till uppsatsen, och sen så har jag läst igenom lite av anteckningarna till no-provet på tisdag. Duktigt va? Sen ska jag kanske läsa lite i Hemsöborna också, men det är en sån tråkig bok så jag vet inte om jag orkar med det idag. Duscha ska jg göra sen i alla fall.



// Alicia

Eragon

Igår kväll tittade jag på Eragon också. för er som vill se den så går den på kanal + -kanalerna denna månaden.
Malin sa att hon hade hört många som tycker den är dålig. Men jag tycker den faktiskt var riktigt bra!


Betyg: 3.5/5


Gud va härligt!

Detta är inte någotjag brukar vara med om ofta. Att ha städningen klar redan vid klockan 2. :P Känns otroligt skönt, nu kan jag bara njuta resten av dagen...med en massa plugg. :P
Menmen, ingen mer städning idag i alla fall. det är skönt!


// Alicia

Mmm..Marabou



Mmm...Marabou.

Pappa kom hem med en massa choklad igår,
så jag tror jg ska gå och ta lite nu. (a)


See ya!
// Alicia

Dagens låt

Johnny Nash - I Can See Clearly Now


Färgfest hos Bianco

196670-482
En av vårens trender på skofronten är färgglatt.
Är du sugen på att haka på trenden?
Titta in på
Bianco där du hittar skor i alla regnbågens färger!



Lördag

Hej bloggen.
Ska snart åka och städa. Mamma tvingar mig typ. :P För hon tror att jag kommer ha feber imorgon å då kommer jag inte kunna göra städningen i så fall. Hon kan ju tänkas ha rätt, och det skulle faktiskt vara rätt skönt att ha söndagen ledig för ovanlighetens skull.

Hemkommen och trött

Har precis kommit hem från Carin. Borta med vinden-filen som jag hade hittat var kanske inte den bästa. Den var blandad engelska och spanska och med regisörrens kommentarer under filmen. jobbigt! Så efter 1 timme eller något sånt så gav vi upp. När ännu en timme framför datorn hade gått gick vi över till Carin och köpte hem pizza. Mexicana för min del ;) Gud den är stark! Men god.
Vi skulle ha sett Juno efter det, men vi var så mätta och hade så kul så vi satt kvar ute på altanen och pratade och skrattade (väldigt mycket) istället.
När Malin gick hem satte jag och Carin oss framför tvn och tittade på Anastasia. Fast först försökte vi klura ut hur sladdarna skulle sitta föratt VHS:en skulle funka. Efter si så där ena 10 minuter kanske så klarade vi det.
Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är jättetrött!!


Sov gott!!
// Alicia

Hej hopp!

Hejsan!
Som sagt så hade jag nationella prov i engelska idag, både hör- och förståelse. Det bästa var att vi slapp friskvården och eftermiddagens engelskalektion. Så jag slutade vid kvart över 11 ungefär;) Det är härligt en fredag. Carin och Malin hade bestämt sig för att åka till gymmet efter skolan, så då hängde jag på, fast jag gick typ bara på löpbandet. Men det kändes väldigt bra att vara tillbaka i gymmet igen! :)
Som tur är har jag inte mer ont i halsen efter det, utan det känns snarare bättre, hade jag haft ont hade antagligen mamma dödat mig.
Snart kommer Carin och Malin hit och ska titta på Borta med vinden tillsammans med mig. Jag har sett den typ 3 eller 4 gånger redan, men det är en film som man kan se måååånga gånger!
Sen blir det pizza ikväll! Mums! Riktig fredags-mat. ;)





Ha en bra fredag!!
// Alicia

Dagens outfit 4/4

196670-481

Tisha, mammas gamla
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter
Stor ring, Glitter

Godmorgon!

Idag är det rätt kallt ute, eller aa, typ 4 grader. :P
Men solen skiner inte eller något utan det är lite halvgrå moln på himlen.
Oavsett väder så hoppas jag du får en bra dag!!


// Alicia

God natt!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Ska nämligen till skolan imorgon.
Har nationella prov på morgonen i engelska. Blä.
Menmen, har  tittat på Lords of Dogtown idag. rätt bra film faktiskt. Handlar om några killar på 70-talet som skejtar och surfar å så. Med bland anat Heath Ledger och Johnny Knoxville.

Betyg: 3.5/5


Åh vad jag vll ha!!



Titta på denna absolut underbara klänning från 50-talet. Jag vill ha!!Jag vill, jag vill, jag vill!!
Den riktigt skriker ju Alicia!!:P
Tyvärr är inte måtten på den övre delen riktigt rätt för min kropp, annars hade jag tvingat mamma att låta mig köpa den. :P
Finns på Ebay
här.

Kellys tävling!

165121-2798

Kelly har en tävling där man kan vinna ett par jeans från Dr. Denim i valfri storlek., värde 599 kronor!



image2800image2799

Onsdag

Ja, nog alltid sov jag innan! Från halv 9 till halv 2 var jag helt borta. Men jag har inte känt mig så utvilad på hur länge som helst. Käkade lite och läste i en bok. Carin kom med mina franskaböcker eftersom jag har läxförhör imorgon behövde jag något att öva på. Medan vi stod och pratade kom Lisa förbi med receptet på en club sandwich som jag hade bett henne om. Snällt av henne! Så en sådan ska jag göra senare i kväll. Har skrivit lite på uppsatsen också. Är nästan klar med avhandlingen, ska bara skriva lite till på slutet och fixa bilder så är det klart sen.
Blir såklart ingen ridning idag heller, istället ska jag nog titta på Top Model. Var det någon förresten som såg Cashmere Mafia i måndags? Jag tittade på det igår och jag tyckte det var riktigt bra. Mycket bättre än Gossip girl enligt mig. Så jag ska fortsätta titta på det! Visas på tv3 måndagar klockan 21.00.


// Alicia

God morgon!

Kom precis hem från läkaren. Har varit och gjort en allmän undersökning + lämnat en massa prover för att se vad det är för fel på mig. Lämnade svalg- och näsprov och typ 5 rör med blod. Så jag har jätteont i vänsterarmen nu.
Ska inte till skolan idag, jag har inte feber men halsen är värre än vad den var igår, och jag är fortfarande jättetrött. Det är som att jag inte har sovit något.
Så jag ska gå och lägga mig nu, ska bara avboka ridningen först!


// Alicia

Hemma

Uscha, åkte precis hem från skolan.
Mår inte särskilt bra idag, har känt mig halvt om halvt som en zombie.
Trött som tusan och kanske  på väg att bli sjuk igen..
Får hoppas att läkarbesöket imorgon kan ändra på det..

Gårdagens outfit 31/3

196670-479

Kofta, Only
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, H&M Herr
Pärlarmband, Lindex