Grattis

Grattis Lisa som fyller 15 idag!!
Nu är du äntligen byxmyndig, och så får du ju köra moppe nu ;) Hehe




                                                                         Grattis<3 //Alicia

Prinsesskalas

Har idag varit på prins- och prinsesskalas hos mitt kusinbarn Moa som fyller 4 på måndag! Man skulle då klä ut sig till, ja ni kan ju gissa vad?:P
Det var roligt :). Min släkt är ju lite annorlunda måte man ju säga, men det lyfter ju upp tillvaron lite.
Skämdes nästan dock ihjäl när vi åkte dit med pappa vid ratten med en vit peruk och krona på huvudet.
Alla hade klätt ut, visserligen olika mycket, menmen.
Vill ni se bilder så är det bara att klicka här --> 
http://aliciaaa.bilddagboken.se  . Och tryck på 30 juni.





                                                                                                            //The princess

Micron

Ahh åt middag för en liten stund sedan. Spaghetti och köttfärssås, mums!
Det var rester från gårdagen och därför värmde jag det i micron. Det kanske jag inte skulle ha gjort. För plötsligt bara poppar det till inne i den. Och när jag tar ut tallriken är väggarna och taket i micron fyllda med köttfärssås stänk ock krossade tomater. Så jag blev tvungen att torka ur micron innan jag fick äta min mat!
Så det kan gå!




Snacka om att jag verkligen inte har något intressant att skriva om när jag skriver om min micro..nåja, så kan det vara. Får väl hoppas att jag får lite bra insperation snart så jag kan skriva om något mer intressant!


                                                                                                                   //Alicia

Mat

Har precis varit och ätit hos mormor och morfar. Makaroner och köttbullar, alltid gott hos dom;)
Annars så är jag jättetrött idag. Det beror på att jag typ bara fick 6 timmars sömn, för att det var några personer som höll mig uppe vid datorn rätt länge i natt.
Så vi får väl se om jag somnar tidigt idag,:P



                                        Ha det bra //Alicia

Shopping

Igår var jag i Kalmar med mammsen och pappsen. Mamma skulle in och köpa någon ryggrej på Stadium, så jag följde med då jag inte hade något bättre för mig. Vädret var ju inte det bästa igår precis.
Det blev faktiskt lite inköp igår. Inga kläder dock, vilket man hade kunnat tro att det skulle bli när det är så mycket rea överallt, men icke då! Det blev liteaccessoarer istället.



Hårspänne med blomma, Glitter
Hårklämma, Glitter
Halsband, Glitter
Sjal, Vila (Fanns även bl a på Vero Moda såg jag)



                                                                                                                     //Alicia
Bok - Leva livet här och nu av Cecily von Ziegesar, Dillbergs

Frisyrspecial

Kolla på dessa fina frisyer! Hittade de lite varstans när jag har letat efter idéer hur man kan sätta upp håret. Och här är några förslag.

     
                      

Lite dålig kvalitet på de sista bilderna, var väl lite ostadig på handen när jag tog korten! Det blev visst många flätor:P


                                                                                                               //Alicia

Farmor

Nu blir det farmor jag drar upp! Sedan flera år tillbaka fick jag en massa skor och kläder av farmor som hon inte använde. Eftersom jag bara var ungefär 8 år då så hamnade allt i utklädningslådan, där det har blivit använt mycket. Men nu kände jag för att dra upp alla gamla klackskor. Och de här tycker jag är riktigt snygga, har dock lite väl hög klack fö att jag ska kunna använda dom hela tiden. De andra skorna var antingen förstora eller såg lite slitna ut.





                                                                               //Alicia

Skattkista

När vi var hos mormor och morfar på midsommar rensade jag mormors gamla smyckesskrin. Hittade en del bra saker. Kanske inte dom allra snyggaste med roligt med lite nytt att välja mellan. Och så var det ju gratis också;)

                           



Ger lite snygg kontrast till mer färglösa kläder.

                                                                                                                   //Alicia

Kommentera!

Detta tycker jag är lite dålig stil. Jag vill ha lite kommentarer att läsa när jag kollar min blogg. Men de senaste dagarna har det inte funnits en enda kommentar att läsa! Så nu blir jag arg om ni inte skriver!!
Så skriv en rad, så blir jag glad!

Kolla!

Titta in på denna sidan! Så otoligt fina kläder! Till superpriser också. Det är så att även vanliga människor har råd. Det enda du behöver göra är att flytta till Usa eftersom de inte fraktar varorna internationellt. Så det är ju inte bara lite dåligt tycker jag...

www.forever21.com

Product Picture                          Product Picture                        Product Picture                         Product Picture                        

Product Picture             


Här är några av mina favoriter från sidan. Även om du inte kan beställa några av dom så tycker jag det är värt att kolla in sidan!


                                                                                                          //Alicia


Påryd

Som släkttraditionen bjuder så åkte vi till Påryd idag och badade. Varje år dagen efter midsommardagen åker vi till Påryds utomhusbad tillsammans med mammas sida av släkten och badar. Kanske inte det roligaste men jag hade inget bättre för mig än att följa med. I den kiosken som finns där finns det lakrisremmar som jag alltid brukar köpa! Dom är så goda, dom finns visserligen på andra ställen också, men jag kollar dom till Påryd. Och så är dom bara slut idag! Då blev jag inte jätteglad...
Men men, så kan det vara. Vädret var väldigt växlande, smådroppande när vi kom dit, solen sken, åska, muller och stora regndroppar på slutet.

Om en stund kommer kusinerna hit och ska äta tacos. Så gott! Mums!



                                                                                                   Ha en bra fortsatt dag//Alicia

Bilddagbok

Eftersom jag inte har något mer intressant att säga för tillfället så kan jag ju berätta att jag har skaffat en bilddagbok.

http://aliciaaa.bilddagboken.se


Jag skaffade den inte förrän igår, så jag har inte hunnit ladda upp så många bilder, men det kommer väl!


                                                                                                                            //Alicia

Hemma igen

Nu är jag tillbaka från Öland. Det var roligt, fast det regnade ju så otroligt mycket igår.Det var inte lika kul. Men vi satt i förtältet och hade det mysigt.
Pappa hämtade mig idag, och när vi ändå var på öland tyckte jag vi kunde passa på att avlägga ett besök på ölands köpstad. Hittade dock ingenting. I Kalmar gick vi också n på Calmare outlet. Fanss ju en del fint, men ingen för mig direkt.

Tidigare så har jag bestämt med Sofi och Ottilia att vi ska se Harry Potter och fenixorden tillsammans på bio. Och idag bokade jag biljetterna, så den 13 juni ska vi på bio! Det ska bli kul. Hoppas filmen är bra!


                                                                                                             //Alicia

Midsommar

Så imorgon är det midsommar. Som vanligt enligt traditionen så börjar det med att vi åker till mormor och morfar för att äta den vanliga misommarmaten. Sen på eftermiddagen drar jag över till öland. Där Lisa och Matilda väntar på mig. Blir säkert jätteskojsigt!
Fast enligt mig så skulle det säkert ha varit hur superduperkul som helst om man hade kunnat samla ihop ett gäng tjejer och killar och typ campa själva på öland. Men när jag väl frågade så var alla redan uppbokade. Det får väl förhoppningsvis bli nästa års firande!
Men i allafall så kommer jag stanna över natten hos Lisa, så det blir nog inga skriverier här förrän på lördag.





          Ha en bra midsommar allesammans!!//Alicia

Sov gott!

Nu är det hopp ner i sängen som gäller för mig!! Så man orkar med resten av dagenn!!




                                          Hej hopp!!//Alicia

Dagens önskeoutfit

image63

Skor

Vad säger ni om dessa?



Skor, Asos


Lite annorlunda måste man ju säga, väldigt fint motiv tycker jag, men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om klacken...Vad tycker du?

Promenad

Var ute och gick med Lisa och Tina idag. Var kul!:D Intressanta samtalsämnen....väldigt intressanta..:P
Fast både jag och Lisa fick ont i våra hälar..Men det är såna smällar man får ta.
Vi gick även förbi McDonalds för Lisa blev hungrig. Och jag passade på att söka om sommarjobb. Kanske lite i senaste laget, men jag har haft så tråkigt under dagarna, så jag behöver något att sysselsätta mig med. Vi träffade även på Nisse som jobbar där. Han hade lite problem med ketchupen, det såg ju för roligt ut. Han fick stå och pumpa länge. Fast han gav ju upp sen.
Ska nog ta en tur förbi där imorgon och lämna ansökan så man har det gjort.




                 Ha det fint!!//Alicia

Matlagning

Sedan förra året inne sommaren en annan sak också, hemarbete. Det vill säga, laga mat, fixa tvätten, trädgårdsarbete, gå ut med hunden och liknande. Och idag var det min tur at laga mat. Det blev något enkelt. Hamburgare och pommes! Men även om det är enkelt så smakar det desto mer;) Hade ju tänkt att jag skulle ta kort på det jag lagar nu under sommaren och lägga upp här så det blir lite blandat att läsa om. Men ja var så hunrig så jag kom inte ihåg det. Får se till att göra det nästa gång!
Men jag kan säga att det smakade väldigt gott - Kock nästa kanske? ;)




                                                                                                                 //Alicia  


Solen!

Äntligen har solen tittat fram igen, och det ordentligt. Så jag har passat på att ligga och sola idag, så man får lite färg.













//Alicia

Träna!

Ska snart äntligen träna! Har inte gjort det sedan i torsdags typ..har varit lite krasslig. Men först ska jag bara kolla upp några övningar eftersom jag ska träna hemma!

Kolla denna sidan, intressant.
www.iform.se Där kan du hitta allt möjligt som har med mat, motion,stress och liknande att göra. Det finns olika tester man kan göra, hitta bra recept och hitta olika träningövningar som man kan göra hemma. Bra sida tycker jag!!





//Alicia

It's raining

Nej, jag vill att solen ska skina!! Så man kan bada och sola! Det är ju så det ska vara på sommaren, inte ösregn som det har varit dessa dagar..Nåja, man kan hoppas att det blir uppehåll till midsommar i alla fall.




                                          

Bloggen

Se där! Jag lyckades få till ett lite annorlunda utseende på den! :) Efter en massa knep och knåp så går det mesta;)
Det kanske inte blev det bästa, men jag tycker den va bättre än den jag hade innan! Haha



                          //Alicia

Klart

Nu så äntligen har man jobbat klart...för denna veckan. Men jag är så sugen på att ha sommarjobb. Haha ingen som vill anställa mig? (A)

Nåja;) Får väl vänta till nästa år!      //Alicia

Pirates

Igår tittade jag och Markus på Pirates of the caribbean - At world´s end. Ojojoj, vad det var svårt att hänga med! Haha, nej men man måste verkligen ha de andra filmerna i fräscht minne när man ska kolla på trean.
Fast när man hade rett ut vissa delar av handlingen så blev den riktigt bra :) Ska se om den någon dag snart, men då ska jag ha sett tvåan innan dess!


                                                                                                    



 
                                                                                                                          Hade finfint!!//Alicia

Jobba

Ska alldeles strax palla mig iväg på cykeln och börja jobba. Men innan dess ska jag göra mig i ordning!!




                                                                        //Alicia

Skolavslutning

Fan vad kul det var alltså! Längtar redan efter en liknande fest. Jag orkar inte berätta i detalj vad som hände, men det var så kul!!



                                                                                               //Alicia

Mig själv

Hade inget att göra idag, så jag prydde min dörr med bilder - på mig själv!
Resultatet blev kanske inte det bästa men det var kul att kolla igenom alla foton. Vid sådana här tillfällen är man väldigt glad över att mormor och morfar envisas med att använda sin gamla hederliga kamera.


Så här blev resultatet (suddigt, men i allafall)

                                                               //Alicia

Fredag

Idag har jag varit med älskade Ottilia, Sofi och Hedda. Vi har hittat på en massa skojs. Fast jag gjorde illa mig i finget :S Det var inte lika kul!

 
Orkar inte skriva mer nu!!                              //Alicia

Stipendium

Jag fick ett litet stipendium idag, för bra studieresultat, typ god insats till klassammanhållningen och för att jag tydligen är en glad och trevlig tjej.
Och det jättespännande stipendiumet bestod av en bok som heter "Vem vill bli miljonär?" ( efter tv-programmet) med frågor på olika svårighetsgrader. Blir väl sommarens underhållning! Haha! Tyckte det var ett väldigt skrattretande "pris", men det är ju alltid roligt att veta att man gör bra ifrån sig.





                                                   //Alicia

Sommarlov!!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! Tycker det ska bli jätteskönt!
Ikväll blir det med kompisarna ute! Ska bli kul;)




 Nu ska jag äta!!//Alicia

Tisdag

Igår var det sista långa skoldagen. Kändes väldigt skönt när den var över. På kvällen skulle jag åka till friskis och köra ett step pass. Men självklart så ska det vara instält! Fatta att man blir arg när man har cyklat som en galning i typ 7 minuter i 30 grader värme, och sen bara måste cykla tillbaka igen! Inte kul!
Men eftersom jag hade bestämt mig för att träna igår så krde jag ett pass här hemma, och det gick ju bra.
Efter att ha duschat och ätit lite snabbt satte jag igång med min ´"spakväll". Vilket innebar fotbad, ansiktsmask, ögonbrynsplockning, målning på tånaglar och (finger)naglar. Kändes väldigt skönt efteråt. Fast det var lite stressigt eftersom jag började rätt sent....

Nåja, det är skönt att ägna sig åt sig själv ibland!!   //Alicia

Uppfriskande promenad

Har precis varit ute på en lång rund med hunden. Kändes svalt och skönt efter en sådan varm dag.
Men jag fick dock ont i hälarna :S Beror säkert på att jag gick runt i mina ballerina skor, hehe inte världens bästa promenadskor. OCh så har jag ju dom senaste dagarna gått runt i vanliga flip-flop, så mina fötter ha fått ta några hårda smällar!

Men nu ska jag alldeles strax in i duschen, man blir varm efter en sådan här dag.
Och sen ska jag ta mig en god kvällsmat! Mums!


                                                                                                                                                               //Alicia

Jakten på den runda rektangeln

Har varit lekdag i skolan idag. Tävlingar klassvis hela dagen. Vår klass var verkligen hur dålig som helst! Kom typ sist på allt!
Hehe, men man orkar ju inte ta i denna värmen!!
Nåja, i morgon är det final, men vi lär ju inte precis ha gått vidare! Haha!


 
                                                                 På onsdag slutar jag skolan!! Så jäkla gutt!!//Alicia

Lunar

Idag var det någon helt okänd kille från Skåne som gav mig Pro3 på lunarstorm. Tycker jag var väldigt snällt gjort!
Tack så mycket!



                                                                                                                                            //Alicia

Värme och pool

Otroligt vad varmt det har varit idag! Runt 38 grader i solen hela dagen, snacka om varmt! Inte behöver man åka utomlands när vädret är så här, inte!
Men det har varit lite väl varmt tycker jag, på altanen har man nästan inte kunnat gå utan skor utan att riskera att bränna sönder dem.
Men ett plus med värmen är att det har fått pappa (och mig) att sätta upp poolen! Så den håller på att fyllas just i detta ögonblick. Visserligen är det ingen stor pool, men den svalkar skönt när det är sådant här väder. Den något större nergrävda poolen kommer förhoppningsvis nästa sommar!

Får se om den hinner bli fylld innan solen har gått ner, för i såfall ska jag inviga den med mitt första dopp i år! :D




                                                                                    C ya!//Alicia

Studenten..

..har inte jag tagit idag, ne. Men jag vet några som har det, så jag var och uppvaktade dem!
Det var så otoligt varmt idag, över 30 grader, och så ska man stå mitt i solen och vänta på att de ska bli uppropade, jobbigt!
Men jag lyckades hitta Emil och Markus ( trängde mig fram längst fram så jag inte skulle missa dem, hehe) och gav dem blommorna och presenterna jag hade köpt till dem.
Hoppas de blev glada, de såg ganska förvånade ut över att se mig, de hade nog inte väntat sig mig. :P
Men men, i och med detta så fick jag ledigt halva dagen från skolan, så;)




Och förlååååt Anna-carin för att jag glömde bort dig! :S (om du nu läser detta, så önskar jag dig grattis till studenten i efterskott!!!)
Hade ju inte en tanke på att du också slutade.

På onsdag är det min tur...fast jag slutar ju bara åttan, så det är ju inte så mycket att skryta med..:S



                       Nåja, ha en bra natt allesammans!! Sov sött!//Alicia


Dagens middag

Kolla vilken middag jag fick idag!
Klyftpotatis och antricôte , låter väl supergott?
Och det kan jag lova att det var också!

image60

I like!

Kolla in dess nyinkomna tröjor från David & Goliath!
Helt underbara tycker jag, med roliga tryck.






Finns på www.junkyard.se

Sommaren 2007

Saker jag förhoppningsvis kommer göra i sommar: 

  • åka till öland
  • bli brun
  • bada i massor
  • spela tennis
  • umgås så mycket som möjligt med mina kompisar
  • rida
  • hitta kärleken (något som gäller året runt:P)
  • spela volleyboll
  • äta glass
  • bada i havet
  • Malmö med Ottilia, Sofi och Bella

6 juni

För alla dem som har missat det (hur nu det är möjligt) så är det ju Sveriges nationaldag idag!




  Det var allt för mig för tillfället! :D //Alicia

Dagens outfit 5/6

Det var ett tag sen, så här kommer dagens utstyrsel!

image59


T-shirt, gina Tricot
Shorts, Only
Leggins, Lindex
Armband, JC
Halsband, present


 Bara så att alla vet så är jag typ glad idag! :D //Alicia

Måndag

Vanlig skoldag idag. Kan hälsa att jag var på bättre humör idag. Men det blir så, i skolan har man så mycket annat att tänka på att man inte hinner känna efter på djupet, i allafall inte så mycket.
Söndagarna är på något sätt värst, men förhoppningsvis blir det ändring på det!





               Ha en bra vecka!<3 //Alicia

Söndag

Söndag, den värsta dagen. Det betyder över tre timmars städning varje vecka, så det är inte så mycket att se fram emot.
Dels så blir det ännu jobbigare när man inte har fått tillräckligt med sömn, arbetsgivaren glömt säga till att de skulle jobba så inte jag kunde göra mitt jobb, fick åka hem igen, och sedan att man ska iväg till sin kusin som fyller år och vara glad och pigg. Det funkar inte. Särskilt inte när det finns något som tynger mig ännu mer, som följer efter mig som ett mörkt moln. Fast ibland kan detta mörka moln förvandlas till en sol och jag känner mig som den lyckligaste människan på jorden, men allt som behövs är bara ett par få ord för att förstöra allt. Varje dag, varje timme, varje minut kretsar du runt i min hjärna, får mig att undra, att önska, att hoppas. Varför kan jag inte bara släppa taget? Jag vet ju att det är lönlöst ändå, Men jag vill inte, inte när det för en liten stund fyller mitt hjärta med gjädje. Hela tiden är tårarna på bristningsgränsen, men jag håller dem inne, för jag vill inte visa mig svag, även om det inte är någon som ser mig. Det bästa skulle vara om jag bara lät dem spruta, så kanske jag skulle få det ur mig, vem vet? Men jag vill inte, jag vill vara stark, frågan är om jag är tillräckligt stark?
Hur långt tänker jag låta det gå innan jag kan släppa taget? Kommer jag någonsin kunna göra det? Jag undrar det jag...
Jag är så glad att jag har er när jag mår så här. Carin jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan dig denna veckan. Tack för att du är med på alla mina stolliga ideér som får mig att glömma för i allafall en liten stund. 


                                                                          

Varför måste livet vara så svårt?

Jag orkar snart inte mer....

...

Hur vill du ha det?
Du gör mig helt snurrig
Kom igen och bestäm dig någon gång,
fast vågar du?
Eller är du för feg?
Jag vet vad jag vill
men vet du vad du vill?

Leker du bara med mig
eller är det på riktigt?
Jag vet vad jag vill
men vet du vad du vill?

Ena dagen är du min prins
nästa är du mitt helvete
Ta och bestäm dig någon gång
för jag orkar inte vänta
Jag vet vad jag vill
men vet du vad du vill?



Var bara tvungen att skriva av mig lite :P //Alicia


Lördag

Ojoj, vad jg sov länge idag, fast jag hade mina skäl. Jag kom inte i säng förrän halv 4, eftersom jag var ute och gick.
Alltså så sov jag till halv 12, det var väldigt skönt, men jag har varit helt slut idag.
Har spelar volleyboll idag också. Med mina kompisar :) Det var kul, även om vi fick vänta 1 ½ timme innan planen var ledig:P Haha
Annars har jag suttit vid datorn idag typ. Det är rätt skönt att göra det också ibland.


     Ha det bra!!//Alicia