Festivalbiljett!

Ikväll hjälpte pappa mig att fixa biljett till Emmabodafestivalen i sommar. Jag ska på den tillsammans med Nils och hans kompisar. Och så hoppas jag att några av mina kompisar också ska dit såklart!:)
Ska du på någon festival i sommar?


Glöm inte ställa om till sommartid!

//Alicia

Plugg

Sitter här och skriver en massa om amerikanska inbördeskriget. Har fastnat för tillfället så jag tar en pause och skriver lite här istället. Vill mycket hellre se en film med Lillefot oc alla hans vänner. :P Någon mer än jag som brukade titta på Landet för länge sedan när ni var små?
Jag spelade en omgång av Bloons innan på svårighetsgrad medel, jag dog på sista leveln, med typ 10 ballonger kvar att skjuta..Det är riktigt surt.

Kolla detta! :)

Har ni tråkigt?
I så fall har jag en idé på vad ni kan göra.
Nämligen spela lite bloons tower defence 2 !
Skitkul spel där man ska placera ut apor och kanoner m.m. för att skjuta sönder ballonger.
Väldigt kul spel!!
Finns
här.

Shoppingen!

OKay, har har vi torsdagens shopping. Allt är från Lindex för mamma hade en rabattkupong där som vi såg till att uttnyttja. Det blev en jeansjacka, en enkel vit klänning och glansspray. Allt för typ 350 kronor eller nåt! Inte så farligt.



Och igår köpte jag en fodralklänning på Indiska för 149 kronor. Det fick bli en grå för de svarta var slut, och även om den ceriserosa var jättesnygg så tänkte jag att den gråa kan man ha året runt. Fast det är möjlit att den rosa får hänga med hem någon annan dag.


God morgon! :)

Hej, nu ska jag ta och väcka Nils för han har sovit tillräckligt nu tycker jag. Glömde tala om att det blev lite shopping i torsdags, och igår. Fast jag hade talat om det tidigare om det inte var så att cpade att logga in på bloggen. Men nu ver´kar det ju funka. :) Fynden får ni se senare idag när jag kommer hem till nybban.



Have a nice day!!

// Alicia

Iiiiii!!

Jag hatar skräckfilmer! Nils, Henry och Sofie sitter och tittar på en nu. Jag tittade också i typ en halvtimme sen vågade inte jag mer , och då har det ju inte ens börjat bli läskigt. Men så jag satte mig här istället. Ska spela ett nytt spel som Nils visade mig. Väldigt beroendeframkallande. :)


// Alicia

Iiiiii!!

Jag hatar skräckfilmer! Nils, Henry och Sofie sitter och tittar på en nu. Jag tittade också i typ en halvtimme sen vågade inte jag mer , och då har det ju inte ens börjat bli läskigt. Men så jag satte mig här istället. Ska spela ett nytt spel som Nils visade mig. Väldigt beroendeframkallande. :)


// Alicia

Dagens outfit 27/3

196670-474

Skjorta, Vero Moda
T-shirt, Aima
Jeans, Only
Hatt, JC
Solglasögon, mammas gamla
Ring, Glitter
Armband, H&M Herr
Väska, gammal från H&M

Skinnjacka, scarf och svarta converse till det! :)

Solen skiner idag så solglasögonen får åka på nu när jag ska ut på stan. Vårvädret är här, det är bara snön som skabort också!

Promenad

Kom hem för en liten stund sen från en promenad med pappa. Det är inte vanligt att vi är ute och går tillsammans kan jag säga. Men det var skönt att komma ut kan jag säga, har ju suttit inne hela dagen! MEn gud vad han går söligt, haha:P Jag är van vid att gå fort, särskilt när jag går med mamma, men pappa han håller typ 1 km/h ungefär.  Fast jag fick upp hans tempo lite grann i alla fall. Han tyckte vi gick jättefort, fast vi egentligen gick sakta (enligt mig :P )




// Alicia

Plugg

Nu ska jag gå och plugga lite grann. hmm får se,
det blir nog lite svenska plugg tror jag.
Roliga saker jag gör på lovet va?:P

Godmorgon!

Eller god eftermiddag kanske jag borde säga, klockan är ju trots allt efter 12. Och jag har varit uppe i över två timmar, jag ligger inte och latar mig på loven inte (liar).:P Enda anledningen till att jag har gått upp så tidigt är för att jag måste ta min medicin, vet inte om den hjälper, halsen gör fortfarande ont, det har bara lagt sig lite grann. Och det borde ha lagt sig mer vid det här laget om man jämför med de andra gångerna jag har haft halsfluss.
Memen, det löser sig väl, jag håller på att fixa Landet för länge sedan-filmerna! Haha, det var åratal sen jag såg dom! Vi hade några av dom på band tidigare men ni kan ju inte tro att pappa skulle välja att ha kvar dom framför sina älskade band med hockeymatcher eller hård-rockskonserter.
Annars så blir det ännu mer plugg idag, ska väl även försöka övertala mamma att låta mig följa med ut på en promenad. Kanske borde jag övertala henne att åka ut på stan också, måste fixa någon present till Nils när han fyller år.


// Alicia



Movienight!

Har precis tittat på Ya-ya flickornas gudomliga hemligheter som visades på trean. Den är rolig! Väl värd att se. Hon som spelar professor Mcgonagall i Harry Potter-filmerna är med i den filmen, och hon är ju bara för rolig. :)
Japp, se den!

Betyg: 3.5-4/5


Save the last dance

Har tittat på filmen "Save the last dance" med Julia Stiles. Handlar om en tjej som förlorar sin mamma i en bilolycka och i samband med det slutar hon att dansa balett. Hon blir tvungen att flytta till sin pappa som bor i ghettot där det nästan bara finns svarta ungdomar. Hon skaffar nya kompisar, blir kär bla bla bla. Det gamla vanliga ni vet.


Betyg: 3/5


Omg!!

Hahahaha, har So you think you can dance på på tv.
Och alldeles nyss var det en vad det såg ut att vara 60-årig tant som körde stiptease!!
I'm just like, what?!
Då är man verkligen ute efter att skämma ut sig. :P

This is why we love Forever21

196670-473


196670-472
Allt är såklart från
Forever21.





Tisdag

Hejsan! :)
Hur mår ni denna soliga (men ack så vita) tisdag?
Jag mår väl lite bättre, tror jag. Eller det kanske är samma som igår, det onda i halsen har flyttat lite på sig, om det är bättre eller sämre vet jag inte riktigt. Men jag hoppas att det vänder till det bättre under dagen. Måste fösöka plugga lite idag, men det är svårt att orka när man inte mår så bra.



Ha en bra dag!
// Alicia

Nancy Drew

Har precis tittat på Kitty och Hollywoodmysteriet, och jag måste säga att det var en besvikelse. Jag har läst många Kitty-böcker och jag gillar dom väldigt mycket. Men den här filmen är inte alls som böckerna enligt mig i alla fall. I böckerna framställs Kitty som en väldigt vacker, populär och cool tjej, och hon är typ 18 år. I filmen är hon barnslig och typ 14..? Det gör hela filmen barnslig, visst den kanske är mer riktad till åttaåringar men ändå. :P Nej den går bort för min del.

Betyg: 2/5


Veckans outfits

      

Vilken är din favorit?

// Alicia

Måndag

Kom nyss hem från vårdcentralen. Hade såklart halsfluss igen. Så jag har börjat med pencillin igen. Man, jag hinner ju knappt snula med den ena kuren förrän jag måste börja med nästa. Men jag håller tummarna för att de ska ta slut efter det här.
Inte blir det något jobb idag heller, som om jag orkar det liksom?
Istället ska jag väl försöka hinna med lite plugg.


Hoppas ni får en bättre dag än mig!!

// Alicia

Söndagens outfit 23/3

196670-471

Klänning, Vero Moda (ny)
Jeans, Only

I lördags så var jag på stan med Bea och Cecilia ett tag innan jag åkte hem till Nils, och då hittade jag denna fina saken inne på Torgett. Visste är den underbar? För er som kommer ihåg så har jag nämnt
den tidigare i bloggen. Och nu har även Kelly och Frida Fahrman bloggat om den.

Så även om jag inte har kännt mig så pigg idag så har jag i alla fall kännt mig fin. :)

// Alicia

Helvetes jävla skit!

Ursäkta mitt språk, men fan också!
JAG HAR BLIVIT SJUK IGEN!!
Nu blir jag riktigt arg alltså.
Jag som trodde jag var frisk. Men nejdå, när man kommit hem från Nils så kände jag mig bara sämre och sämre, och nu har jag knappt ett hål i halsen utan bara två stycken svullna mandlar. Trevligt va?
Nej, nej, NEJ!

Önskar jag var frisk!


// Alicia

Grattis vännen min

Och så kan jag meddela att Nils ska vara med i tv.
Han kom med i den där tv-serien.
Så det ska visas på ettan tror jag.
I något program som heter Ramp eller något sånt?
Jag vet inte så noga, mer om detta kommer!

//Alicia

Söndag

Vad är det för dag idag? Påskdagen, påskafton..annandag påsk kanske? Aja, jag håller inte så stor koll.:P
Gårdagskvällen blev en riktig höjdare! Gud vad kul det var att äntligen få festa igen. Fick ju även träffa några fler av Nils's kompisar. Bruno och Charlie visade sig vara två störtsköna killar verkligen.
Förfesten hemma hos Lisette blev jättekul. Sandra blev inte riktigt lika roligt, det var inte så mycket folk. Fast det hindrade ju inte oss från att dansa loss ordentligt. Jag kan lova att det kändes i både benen och fötterna efteråt. :P Men det är sånt man får ta om man vill ha roligt. Blir ingen outfit från igår, men jag kan tala om att jag hade ett grönt linne från JC, gråa jeans från Only och svarta converse. Vädret var ju inte det bästa så man var ju tvungen att klä sig lite varmare.


// Alicia

Vilken jacka??!!

Vilken jacka ska man satsa på i vår/sommar? Skinnjacka är ju checkad, kavajen likaså. Funderar på att köpa en jeansjacka också om jag hittar någon bra. Men mest är jag sugen på antingen trenchcoat eller parkas. Men vilken ska man ta?! Jag vet verkligen inte, vilket är snyggast? En beige trenchcoat eller en grå parkas?

196670-470196670-469

Båda för 398 kronor från H&M.

Besök!

Hejsan! Nu har jag varit med Emma ett tag. Hon är på besök nere över påsken, så man får ju passa på att träffa henne nu. Senare idag ska även Bea komma. När vet jag inte, jag hade räknat med att hon skulle vara här vid det här laget, men snön som faller kanske har hejdat dem. Det är fasligt vad det snöar! Jag vill inte ha den, jag vill ha vår!!
Jag hade tänkt att träna på friskis idag också, så pappa körde dit mig, men det var helt smockfullt på gymmet så jag åkte hem igen och träna hemma istället. Men det känns skönt att ha satt igång med träningen igen.


// Alicia

Snäll pappa

196670-468

Titta här vad pappa kom hem med idag.
Snällt eller hur? Hade tänkt köpa den,
men nu slapp jag det.
Snäll pappa jag har!

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll.

Halsband

Som jag sa så gjorde jag två halsband på bilden igår.
Och så här blev resultatet:

196670-467

Om man har det till rätt kläder så tror jag faktiskt det kan bli rättså snyggt. :)
Jag hoppas det i alla fall, för jag tycker det är coolt. Diggar pärlorna ;)

Påsklov!

Jag välkomnar lovet med glädje! Så skönt att vara ledig igen. Hehe.
Hra varit på utvecklingssamtal idag också. Tog en timme, för min lärare är rättså pratglad. :) Men det är alltid trevligt fö han är väldigt shysst.
Hade provi världsreligionerna idag också. Carin kom med det klockrenaste svaret på en fråga.
Man skulle skriva vad det fanns för likheter mellan islam och kristendomen. Ett svar hon gav var:
"Deras bönehus har båda torn :D "
Den tyckte jag var bäst, inte pecis något man tänker på bär man menar likheter mellan två olika religioner. Så dagens fulaste tillägnar jag här med Carin.



// Alicia

I've got a blue day - Dagens outfit 20/3

196670-466

Cardigan. Gina Tricot
T-shirt + jeans, Vero Moda
Armband, Glitter

Hejsan! Franska lektion

Hejsan, sitter nu i datasalen i skolan och har franska.
Letar lite brevvänner bland annat.
Allt väl med er?
Eller ska jag säga: Ça va? Hehe :P
Dagens outfit kommer.


Tu es bien!!

// Alicia

Onsdag

Gick ganska bra på no-provet. Fast är lite missnöjd faktiskt. Men det var dumma frågor.:P
För första gången på väldigt länge hade jag bild igen. Eftersom jag var klar med det de andra höll på med så gjorde jag två stycken halsband. Jag tycker de blev rättså coola faktiskt. Ni får se bild imorgon. Orkar inte med det nu.
Ska äntligen få rida igen, var ju jättelänge sen! Ska bli extra kul idag, för Ida-Sara ska vara med och rida. Så då är det någon med som jag känner.
Sitter här med so-böckerna framför mig. Prov på världsreligionerna imorgon. Så jag måste fortsätta plugga nu!!


// Alicia

Dagens outfit 19/3

196670-465

T-shirt, Carlings
Jeans, Vero Moda
Armband, H&M Herr
Pärlarmband, Lindex
Ring, present av mamma

Ny mobil?

               

Den här snyggingen är jag intresserad av. W760i is his name. Den har visserligen inte kommit ut en, men jag kan väl vänta. ;) 3.2 megapixel-kamera, mediaspelare, SensMe, TrackID, motionsprogram, 3D-spel, bildbloggning, shake-kontroll m.m. Visst låter den bra?! Inte är den särskilt dyr heller, runt 3000 kronor. Billigt för att vara en ny mobiltelefon nu för tiden.
Jag har tröttnat sedan länge på min bra men ack så sega W800i. It's time to switch. Och jag vill ha den här uppskjutbara saken!

Tisdag

Okay, tisdag..hmm. Jag har haft hemkunskapsprov. På ekonomi typ, tror jag det var? (a)
Bra gick det i alla fall. Det känns så. :P
Hade hk som sista lektion så jag fick sluta en tjugo minuter tidigare, alltid härligt. Följde med mamma och Eva på en promenad runt maden när jag kom hem. Blött var det att plumsa omkring i snön. Men nu har jag i alla fall rört på mig idag. :)
När vi kom hem hjälpte mamma mig med att plugga lite till genetik-provet imorgon. Kommer nog gå bra, eller jag hoppas det! :P Ska plugga lit emer sedan, behövde en pause bara. Har precis druckit en kopp latte också, så jag får lite mer energi. Annars kommer jag säkert somna när jag pluggarm, som igår.


// Alicia

Dagens outfit 18/3

196670-464

Cardigan, Gina Tricot
Tröja + jeans, Vero Moda
Halsband, konfirmationspresent från mormor och morfar
Ring, present av mamma

Örhängen, julklapp från Henry

What?!

Oh, godmorgon.
Men vet ni vad?!
När jag vaknade och drog upp rullgardinen, vet ni vad som ligger på gräsmattan då, ja överallt?
Jo, nämligen snö, massor av snö!
Vet tusan vill ha det i mitten av mars liksom.
Jag hoppas verkligen att den försvinner snarast.
Och jag hoppas ni får en bra dag!

// Alicia

Måndag

Ursäkta för den sena uppdateringen. Men jag har haft fullt upp. Det var en lång skoldag idag, enda till klockan 4. Sen var det hem och äta, blev en liten bit Batmanpizza från gårdagen. Stan nästa. Kollade in Lindex, JC och Torgett. Inget av större intresse. Åkte till bibblan sen, var tvungen att fixa en bok till engelskan. Det blev Guldkompassen, både som vanlig bok och ljudbok. En spabok och någon roman åkte också med hem. Har även prov i hemkunskap imorgon, så när jag kom hem blev det lite pluggning på det. Och det blev jag precis klar med. Så nu sitter jag här! :)


// Alicia

Dagens outfits 17/3

196670-463

Cardigan, Zara
T-shirt, H&M
Jeans, Vero Moda
Armband, Lindex
Ring, Glitter
Klocka, mammas gamla

Lördagens outfit 15/3

196670-462

Kofta, Only
T-shirt, GinaTricot
Jeans, Vero Moda
Armband, Ur&Penn

Finalen i MF 2008



Var det någon som såg finalen? Antagligen en dum fråga. :P Men jag själv såg den faktiskt, trots att jag inte har sett någon av deltävlingarna. Vilket bidrag var er favorit? Jag hade ingen som var sådär riktigt "wooow, den ska vinna!!", uran jag tyckte väl typ Amy Diamond tror jag faktiskt. Visst Charlotte var duktig men det känns ju som att man redan har hört den låten, den låter juprecis som vilken annan låt som helst. Och gud vad smal hon har blivit! :O
Men jag kan bara säga att jag är överlycklig över att Christer Sjögren inte gick vidare, det hade varit skandal.
Nej, vi borde skicka Björn Gustafsson istället. :D Då skulle det ju bli lite skratt i allafall! Han var ju en höjdare igår, som vanligt!
Men lycka till Charlotte Perelli.

Söndag

Nu har Nils precis åkt hem. Har varit med honom hela helgen. Och vet ni vad, jag har inte ont i halsen heller! Vilket jag alltid har haft de senaste söndagarna. Men Nils var och tog ett svalgprov (för min skull(A) ) för att kolla så han inte hade några bakterier, och det hade han inte som tur var. Nästa helg blir det nog fest med Nils och hans kompisar. Kul, jag är nyfiken på att träffa dom! :) Plus att jag är väldigt sugen på att festa nu, har ju inte kunnat göra det nu när jag har varit så sjuk. Ska åka och städa snart med, fast ska nog äta först..Och sitta lite här innan med. hehe.



Vi hörs!! // Alicia

Fredag

Hej hopp! Nu är jag hemma hos Nils. Vi har tittat på typ halva The cable guy(?), med Jim Carrey i huvudrollen. Det vi såg var bra, men jag tror inte vi orkar se klart den. Hans mamma bjöd på en jättegod kycklinggryta med ris till middag. Mumma!
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, se en annan film sen kanske, vi får se.:)


Ha en bra kväll!

// Alicia

Dagens outfit 14/3

196670-461

Kofta, Only
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vero Moda
Ring, Glitter
Armband, Glitter
Armband, H&M Herr

Och:
Skor, svarta Converse

Godmorgon!

Oj vad trött jag är. Är ju inte van vid att vara uppe så här tidigt. Hihi
Menmen, en dagens outfit kommer alldeles strax, men först:
Godmorgon!


// Alicia

Godnatt!



Nu ska jag gå och lägga mig.
Ska äntligen tillbaka till skolan imorgon!
Längtar verkligen! Haha, det är inte vanligt kan jag säga.
Fast det jag längtar efter är ju att träffa alla kompisar igen.
Men nu ska jag pysa.

Sov så sött!

// Alicia

Torsdag

Puh, kom hem för en liten stund sen från en promenad med mamma och Molly. Jobbigt var det! Att jag blev så varm skyller jag på att jag hade en fleecekofta på mig, inte att jag inte har tränat på så länge. Hehe
Annars har det blivit en slappare dag än vad det var igår. Har som sagt tittat på film, och räknat lite matte. Det är typ allt jag har gjort. Men man får ha sånna dagar ibland också. Imorgon hoppas jag på att jag kan gå till skolan.


See ya!!

// Alicia

Aquamarine

Som jag sa innan så skulle jag titta på Aquamarine, och det gjorde jag också. Den var faktiskt bra!
Det var så att jag skrattade högt ibland. Och det är ju ett bra betyg. Lite smågullig film, lite barnslig ibland kanske..


Betyg: 3/5

Den förtjänar faktiskt en solklar 3:a. Så pass bra var den ändå!


Torsdag

Okaay...Är hemma idag också som ni kanske märker. Jag är visserligen bättre, men jag och mamma var överens om att det är bättre att jag är hemma en dag extra och verkligen blir frisk än att gå till skolan och vara lite halvförkyld de närmsta två veckorna. Har varit uppe och tagit min medicin, ätit frukost och läst lite i Hemsöborna. Har typ bara halva boken kvar nu. Ska snart sätta mig och titta på Aquamarine som går på canal+.



// Alicia

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig.
Sov så gott!
Dröm sött!


// Alicia

Dagens låt

Janet Jackson - Feedback


Riktig pluggdag

Ojojoj, min hjärna är helt slut. Jag har pluggat från klockan 11 typ till klockan halv 5 ungefär, men bara en kort lunchpause emellan. Men nu har jag gjort det mesta av allt skolarbete Carin bar hem åt mig igår. Det enda jag inte har gjort något på är svenskan, men det är för arr Carin hade glömt böckerna som man behöver för att hitta all information i skolan. Så jag hade inte kunnat göra svenskan även om jag hade velat, inte för att jag ville det men i alla fall. :) Istället har jag skrivit av Carins anteckningar till no:n, letat ännu mer information till specialarbetet i so:n tillsammans med mamma, läst i svenskaboken, räknat matte, gjort lite på franskan och svarat på lite frågor angående trivseln på skolan. Puh! Det är typ mer än vad man gör en vanlig skoldag. Det var i allafall länge sen jag pluggade så mycket, så jag är väl lite ringrostig. Men förhoppningsvis ska jag till skolan imorgon så då kanske hjärnan sätts igång igen.

Ingen ridning ikväll igen, utan det blir väl Top model. Innan dess ska jag nog ut och ta en promenad och duscha.


// Alicia

Godmorgon!

Hej på er!
Usch vilket väder det är idag. Ösregnar ju typ. Det är skönt att man inte ska till skolan idag då. Är ju ledig idag som sagt, skolan la in en extra studiedag för att det har varit så mycket strul å skolan på sistone, så lärarna behövde en dag på sig att försöka ordna det. Inte mig emot! :)
Menmen, har varit uppe och tagit min medicin och startat en nerladdning, sen tror jag jag ska hoppa ner i sängen en stund till!


// Alicia

Sukkercookie!

Snygg stavning va?
Av någon anledning brukar jag uttala sockerkaka så, mycket enklare..och åå mycket roligare! :P haha
Yeah, jag har bakat sockerkaka nu ikväll.
Till pappsen min.
Jag själv gillar det inte.
Jag gör det för pengarna, 20 kronor rikare! :P

196670-460

Dagens låt

30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie


Step up

Precis tittat klart på Step up.
Riktigt bra film tycker jag!
Otrolig dans, enligt mig.
Vill dansa jag också nu! :) Det är så kul!
Nae, men skådespelarna var bra, och musiken och allt:)

Betyg: 4/5


Film-time!

Nej nu ska jag titta på Step up
och sen blir det mat tror jag!

Dagens önskeoutfit

196670-459
Tröja, Delias.
Kjol, Forever21
Skor, Topshop
Solglasögon, H&M
Klocka, Ur&Penn






Tisdag

Hej på er!
Vad hittar ni på för något?
Själv sitter jag med so-arbetet och en överstrykningspenna och markerar allt det viktiga som jag ska ha med i uppsatsen. Kul va?:P
Har ägnat lite tid åt att komma ifatt på de vanliga so lektionerna också. Annars har jag inte gjort mycket mer än att äta frukost och läsa. Man får ta det lugnt när man är sjuk! På tal om det så mår jag mycket bättre idag. Antagligen pencillinet som börjar hjälpa nu. Fast det är ändå sknt att man är ledig imorgon också, så man får en dags extra vila.
Nej nu ska jag ägna överstrykningspennan lite mer uppmärksamhet, sen blir det nog Step up.



Ciao!!
// Alicia

Mischa, hit eller diss?

Mischa Barton Out And About In West Hollywood, March 06, 2008

Vad tycer ni? Är outfiten en hit eller en diss? Jag kan inte riktigt bestämma mig, kjolen är ju jättecool, och pannbandet är ju gulligt, men tillsammans? Njaa...

Step up

Nu har jag fixat filmen "Step up".
Jag har velat se den länge,
så jag tror jag ska se den ikväll eller imorgon.



Måndag

Ska jag berätta ett sätt som inte är roligt att väckas på när man ligger och sover?
Jo, det är när ens mamma och storebror skriker på varandra med fulla lungor. Nej det är verkligen inte kul att vakna så, särskilt inte när man har jätteont i halsen och inte kan skrika tillbaka till dom att hålla käften, utan det enda du kan göra är att gömma dig under täcket och uthärda tills dom tröttnar på att skrika.

Mamma var och hämtade resten av min medicin idag också. Och snacka om stora tabletter! Jag har vanligtvis inga problem med att svälja tabletter, men dessa är inte små alltså. Både långa och tjocka. Får se hur det går. :) Antagligen finfint.

Letade lite information om amerikanska inbördeskriget tidigare. Ska skriva en uppsats om det på so:n, så nu har jag kommit en liten bit på väg. Måste bara komma igång och skriva också.



// Alicia

Dagens låt

Jack Johnson - Banana Pancakes



Gårdagens outfit (och halva dagens) 8/3

196670-458

Klänning, Gina Tricot (ny)
Strumpbyxor, gamla som gatan, men gissar på Lindex eller nåt?
Skor, Lindex
Ring, Glitter




Sunday shit

Sjuk igen! Varför liksom?
Mådde inte alls bra i gårkvällm halsen och öronen sprängde, och inte var det mycket bättre på morgonen idag. Så när jag hade ringt till mamma så ringde hon till vårdcentralen och bokade tid till mig. Pappa fick köra till Kalmar i ilfart för att hinna hämta mig, men vi hann fram som tur var. Jag fick ta svalgprov igen, den här gången gick det mycket bättre för sköterskan invisades inte med att använda den där pinnen som man trycker ner halsen med. Provet visade positivt för halsfluss. Så jag fick med mig lite pencillin hem, ska åka och köpa mer imorgon på apoteket. Alltså blir det ingen skola för mig imorgon.



// Alicia

God morgon!

Är ni vakna?
Jag brukar inte vara vaken redan halv 11 en söndag nu för tiden,
men Nils och jag gick och la oss lite tidigare igår.
Just nu ligger han och försöker vakna så jag ska väl
gå och ge honom en morgonpuss!!



// Alicia

Hos Nils

Ja, nu har vi varit framme ett tag. Solen har skinit hela dagen och det har varit runt 10 grader ute, så när vi kom fram tog vi en promenad i skogen. Härligt var det! Vi letade blommor men hittade inte särskilt många. Jag åkte in i högklackat och klänning, för jag hade inte väntat mig en promenad i skogen. Men som tur var så lånade Nils mamma ut ett par skor till mig som var lite bättre anpassade för att gå i skogen med. Fast de var lite stora, men strunt samma! Hellre det än ett par skor som man vinglar runt i.
Nu är Nils i duschen, vilket han har varit rättså länge så han borde komma ner snart.
Imorgon får ni förhoppningsvis se dagens outfit från idag, om inte så berättar jag då vad jag har på mig just nu! :)

Have a good day!
// Alicia

Dagens låt

Jack Johnson - Better together



Ännu en låt från skivan Nils gav mig. Visst är den fin? :)

God morgon

Nej, jag och Nils har faktiskt varit uppe i snart 2 timmar redan. Vi har käkat frukost och tittar på Vänner. Eftersom Henry är så lat med att komma upp ur sängen gjorde Sofie oss sällskap vid tvn. Nu ska Nils välja något att titta på medans jag ska in och duscha. Halv 2 åker vi sen hem till Nils. Få se om det blir något mer skrivande idag, förhoppningsvis blir det ju det. :)


// Alicia

Jippi!

Äntligen funkar det att lägga in bilder från mobilen igen. Vet ni vad felet va? Jo på något sätt hade jag lyckats välja att bilderna jag tar skulle sparas på telefonminnet och inte på memory sticket som det ska för att man ska kunna lägga över dem till datorn. Men nu är det fixat, så snart kanske det kommer lite beskrivningar på olika håruppsättningar om ni skulle vara intresserade av det?



// Alicia

Dagens outfit 7/3

196670-457

Cardigan, Gina Trcot
T-shirt, H&M
Jeans, Vero Moda
Armband, H&M Herr
Armband, Glitter

Våfflade underhåret vid rötterna idag för att få lite volym. Syns det? Jag tycker det blev en jättestor skillnad.
Sen ser jag ju ut som en röd tomat i ansiktet! Vet inte vad som är fel, har varit så hela eftermiddagen, kinderna riktigt kokar! :P

Topshop

Topshop har nu börjat shippa till Sverige så det firar vi med ett litet kollage av några plagg från den nya kollektionen "modern romance".
+ att Just nu ger "TSBDAYNEW" 10% rabatt hos när man beställer över 40 pund.


image2630


196670-456




You make my day




Det här är kul!
Allt fler har börjat kommentera! Härligt!
Det är jättekul att ha något att läsa när man loggar in,
även om det bara är något litet,
Så fortsätt med det snälla!



// Alicia

Dagens outfit 6/3

196670-455

Basker, Gina Tricot (ny)
Tröja, Gina Tricot (ny)
Jeans, Vero Moda
Ring, Glitter (ny)
Armband, H&M Herr
Pärlarmband, Lindex
+ Svarta Converse till!

Goooood morning!

Hello, god morgon på er allesammans!
Är ni pigga?
Jag är ganska så halvtrött om man säger så,
det sticker i ögonen,
men de kommer säkert gå över under dagen.

Men jag önskar er en bra dag i alla fall!! :)


// Alicia

Dusch

Nej, nu ska jag låta Henry få sätta sig vid datorn igen och jag ska ta en dusch.
Sen blir det äta, är vrålhungrig! Sen ska jag läsa lite i en av romanerna jag var och lånade igår på bibblan.
Efter det blir det sängen för jag är trött!!

Så det blir det sista från mig idag!
Godnatt!

// Alicia

Shoppingen!

Här har vi fynden jag gjorde. Love solglasögonen! Visst är dom coola?! Jag börjar få en rättså ordentlig samling av solglasögon nu, 6-7 par har jag, får visa som någon dag! :)


Skjortan är från Vero Moda och kostar 259.50 kronor, jag är inte riktigt säker på om jag ska behålla den eller inte, så jag tog den på öppet köp. Randiga tröjor var ett av mina mål idag, den här kommer från Gina Tricot och kostar 129 kronor. Och en sådan här klänning tror jag alla vet vid det här laget var den kommer ifrån, japp Gina Tricot där med,149 kronor.



Röd basker från Gina Tricot den med, gutt att jag har hittat en, jag som har letat efter en röd basker! 79 kronor.
Och här! Dagens bästa fynd verkligen! Ett par röda Ray Bans-look-a-like från Glitter för 79.50. De otroligt cerise rosa kommer från Ur & Penn och kostade 98 kronor.



Folk kanske kommer ihåg min svarta ganska stora ring som jag hade tidigare från Lindex. Well, jag lyckades ju slarva bort den, så jag tyckte det var på sin plats att köpa en ny svart ring då. Den här gången en mycket större (och lite dyrare), men mycket snyggare! Kanske blir svårare att tappa bort den då? Köpte på Glitter för 59.50 kronor.
Örhängena kommer från Glitter de också, det var nämligen "Ta 3 varor betala för 2" så jag fick dem på köpet. Gulliga eller hur? Kostnad normalt: 39.50 kronor. Och till sist, 3 stycken armband från Ur & Penn. Här var det "TA 3 smycken betala för 2" som gällde. Det guldiga kedjearmbandet kostade 59 kronor, det blommiga 49 kronor och det blåa 29 kronor (fast blev gratis då).



En lyckad shopping tycker jag!
Eller hur? :)


// Alicia

Onsdag

Vi slutade så tidigt som klockan 1 idag. Bilden var inställd och rektorn var så snäll att han lät oss slippa musiklektionen som vi skulle ha haft efter typ 1 ½ timmes håltimme. Så av en impuls åkte jag själv till Kalmar för att shoppa lite. Eller lite och lite, jag kom visst hem med rätt mycket..:P
Av någon anledning så kändes det som att jag tröstshoppade och då blir det väl att man handlar mycket. Men inte vet jag vad jag har att vara ledsen över, kanske det bara kändes så för att jag är så trött. Höll på att somna på bussen på vägen hem!



// Alicia

Dagens outfit 5/3

196670-445

Kofta, Only
T.shirt, Aima
Jeans, Vero Moda
Ring, H&M
Armband, Glitter
Halsband, gammalt från någon tidning
Klocka, mammas gamla

Dagens outfit 4/3

196670-444

Kofta, Only
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Vila
Armband, H&M

Godmorgon!

Hej hopp!
Jag är jättetrött, ögonen bara värker. Och halsen är värre idag..grr...
Men ska ändå gå till skolan, förhoppningsvis blir det ju inte sämre!

// Alicia

Så..

Då var det klart med pluggningen. Promenaden gick ju ganska så bra. Det var redan halvmörkt när vi gav oss ut, och att gå i en skog med en massa vattenpölar utan ficklampa är inte det bästa då. Men vi klarade oss med bara lite småblöta skor som tur var.
Pluggningen blev det inte mycket av i början, utan mer prat och skratt. Men vi tog oss samman tillslut och fick i alla fall lite gjort..under mycket skratt och prat. :P
Pappa var och handlade under tiden och när han kom hem hade han med sig en burk med Nescafé latte. Den var faktiskt väldigt god! Smakar inte alls så blaskigt som snabbkaffe kan göra, utan den här hade en krämig god koncistens. Gillar du latte så köp en sån!




// Alicia

Carin

Nu ska jag ut och gå med Carin,
sen ska vi plugga till no-förhöret imorgon. Oj, vad jag ligger efter...

Och oj vad jag måste skynda mig nu!!

Hejdå!
// Alicia

Dagens outfit 3/3

196670-443

Kofta, Only
Blus, Vila
Jeans, Vila (nya)
Skor, H&M
Armband, fått av Matilda (köpte i Thailand tror jag..?)

196670-442

Dagens frisyr idag blev en halv inbakad/halvt vanlig fläta gjord av luggen.
Kul med lite annorlunda! :)

Godnatt!

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen,
och sen är det sova!
Imorgon blir det äntligen skolan igen,
jag längtar faktiskt! :O:D

// Alicia

Och...

Här är de andra skorna jag luskade fram från mina utklädningskläder.

Dessa har ni sett innan. De åkte fram ett tag blev aldrig använda,
åkte tillbaka ner i lådan,
och så nu då är de tillbaka uppe.
Får se om jag använder dem nu då.




Dessa
är de från förra inlägget.
När blixten är på blir färgen jättekonstig.
De är mörkare i verligheten och mycket snyggare.





Och dessa! Äkta krokodilskinn.
Väldigt hög och smal klack.
Det är riktigt synd att de är för små för mig,
men de får fungera som prydnad istället, på hyllan.


Snyggt,eller hur?

196670-438

visst är det snyggt?! I love it, i alla fall. Tänk er det en vacker vårdag på stan. :) Det var detta jag fro på mig i fredags kväll. Jag var ute och rotade runt i utklädningslådorna och hittade dessa stövlar. De är verkligen precis att de passar. Mamma är så avis för att de inte passar henne.

Väst, fått av min kusin Matilda
Klänning, Indiska
Skärp, mormors gamla
Strumpbyxor, Lindex (nya)
Stövlar, farmors gamla
Väska, second hand

Pizza

Igår mumsade jag i mig den här goda pizzan. Om jag minns rätt så är det ost, tomater, basilika och mozzarella på den. Bara in med den i ugnen i 10 minuter och sen är det klart! Knaprig och god! :)
Try it!


Dagens låt

Hoffmaestro & Chraa - Young Dad



Detta är min favoritlåt på skivan som Nils gav mig i födelsedagspresent. Visst är den fin? Textenär dock inte lika fin...:P

Hej hopp!

Nu är jag hos Nils, äntligen.
Resan började jättebra. Hade lånat pappas 10-resorkort till tåget, sen när jag satt på tåget kom jag på att jag hade glömt pengarna hemma. Jippi! Vilket betydde att jag inte kunde komma vidare med bussen hem till Nils. Men som tur var hade jag mobilen med mig så jag ringde hem till Nils och sa vad som hade hänt, och sedan kom han och hans pappa och hämtade mig med bilen. Så allt slutade ju bra i alla fall. Får väl låna lite pengar imorgon också så att jag kan komma hem med. ;)

Annars har jag och mamma varit ute och gått en långrunda idag. Det var jobbigt, det märks verkligen nu att man inte har tränat på några veckor.
Men jag känner mig helt frisk idag så förhoppningsvis kan jag börja träna igen nästa vecka! Jag hoppas verkligen det. Då blir det bl.a gymmet med Carin.

När jag kommer hem sen ska ni få se vilka fina kläder jag satte på mig igår kväll. Jättefint var det! Mer än så säger jag inte förrän ni får se bilderna.


// Alicia