Dagens låt

Duffy - Mercy




In the big city

Nu är jag i Stockholm! Har visserligen varit här i typ 3 timmar men har inte suttit vid datorn förrän nu. Just nu är vi hemma hos Beas pappa, hon, jag och Adam ska bo här tills på lördag. Jag snor Gabriels säng så han ska sova hos någon kompis istället.;)

Hitresan gick bra. satt och löste korsord och spelade kort. 31 och kamelpiss.:P Haha Det var Gabriel som lärde oss Kamelpiss, annorlunda namn men ganska kul spel;) När vi stannade för att käka i ett gatukök blev man lite irriterad på personalen som jobbade där. Först dröjde maten jätelänge och sen fick jag fel mat. Fast tillslut fick vår mat och kunde mätta våra tomma magar. Ja det var ungefär det som hände under resan.:P Inte särskilt innehållsrik precis.

Imrgon ska jag och Bea in till stan. Ska bli kul! Jag ska passa på att kolla i alla affärerna som inte finns nere i våra trakter som typ Acne, Topshop och Zara.;) Hehe kan säkert tro att Ottilia och några fler är lite avis nu:P Haha

// Alicia

Åh så himla surt!

Sitter och laddar över musik till mobilen. För andra gången.
När jag var klar första gången så kopplade jag ur mobilen och
skulle kolla så att alla låtarna hade kommit med.
Istället var all musik borta, ja utom två gamla låtar då. Så himla irriterande!!
Jobbigt!

Dagens låt

Måste bara lägga upp denna innan jag åker iväg. Hittade den igår på MTVs hemsida. Himla bra låt alltså!

Metro Station - Shake it


Mycket att göra

Oj idag är det mycket att göra! Har redan gått igenom en massa med packning tillsammans med mamma. Som jag sa så ville hon att jag skulle ha med en massa mer saker - så väskan är fullproppad nu!
Om en kvart ska jag med Malin till gymmet. Sen blir det dusch och mat. Får jag någon tid över innan jag ska åka och jobba så blir det kanske lite slapp bara. Men innan jobbet så ska jag även ner på stan och köpa sollotion, ögonfransfärg och något mer..:P
När jag och Ottilia har jobbat klart så ska jag med pappa och handla det sista till resan. När jag kommer hem så ska jag göra händer och fötter fina. Naglarna ska målas med mitt nyaste nagellack så de blir somriga och fina!
Mycket att göra va?;)

// Alicia

Bra musik sökes !!

Någon som vet någon bra musik?!
Har bara en massa gammalt och
utlyssnat på min mobil och vill gärna ha lite ny musik att
lyssna på när man ligger på stranden och steker.
Så lämna gärna lite tips!!:)

Packning



Snart åker jag. Närmare bestämt på torsdag. Så det är hög tid att kolla så allt verkligen får plats i resväskan.
började pyssla lite med det idag när jag kom hem från Kalmar. Än så länge är det lugnt, fast mamma kanske vill att jag ska ha med mig vissa saker också.:P Eller plocka ur en del..har minst 7 klänningar med mig och shorts, kjolar och linnen. Jag ska vara borta i en vecka och kommer tillbringa större delen av tiden på stranden. Har därför även 5 biknisar med mig.^^ Haha


Dagens shopping

Idag var jag i Kalmar med Bea. Vi var inte inne så länge för vi pallade inte det. Vilket var bra för mig eftersom jag verkligen inte behöver handla något mer nu. Men jag hittade lite saker iaf. En klänning inne på Gina Tricot för 149 kronor. Tog ingen egen bild på den för den ligger redan i resväskan, så jag satte ihop en från Gina Tricots hemsida.



Det blev även ett par trosor från Gina Tricot och en nagellacksremover från Depend inne på Kicks för 50 kronor. Det innehåller inget aceton som skadar nageln så det är bra.:)



Hema i Nybban säger Bea att hon har tappat bort sin cykelnyckel. Yes grattis, när det är en lånecykel hon har och allt!
Hon ringde hem, mor och bröder blev sjukt förbannade på henne.:P Haha
Stackarn^^
Som tur var att när vi var hemma hos mig rotade hon igenom sin kasse och hittade nyckeln. Hmla tur de!:P


Dagens outfit 24/6



Skinnjacka, H&M Barn
Solglasögon, mammas gamla
Tunika, Only
Jeans, Only
Armband, Glitter
Skor, H&M

Sleep well



Nej, jag ska inte sova riktigt än. Ska äta lite först, magen kurrar.
Men sen ska jag krypa ner i sängen tror jag, känner hur det sticker i ögonen.
Så jag säger god natt för mig nu!!

// Alicia

K & S i ny film



Häromdagen hade Keira Knightley's och Sienna Miller's nya film "The edge of love" världspremiär. ( verkar för övrigt vara en väldigt bra film) Nog någon jag ska se med Carin. Känns som en Carin och Alicia-film.:)
Måste bara säga att Keira och Sienna har verkligen varsitt utseende som man kan vara avundsjuka på. Riktiga skönheter båda två!

Trailern till The Edge of love:


Nanny diaries

Har precis titat på Nanny diaries med Bea.
Rättså långdragen film, fast också lite gullig. Det var några skratta högt stunder
och några "aww" stunder också.:P
Men den får ändå ganska svagt betyg.

Betyg: 2,5/5


A new day

Måndag idag. Börjar känna mig smått stressad nu eftersom det är på torsdag redan som vi åker upp till Stockholm (!)
Ska alldeles strax åka och städa klart hos Susanne. Sen drog vi i oss en massa chips igår så jag känner att ett hårt träningspass står next på "att göra-listan". Vid klockan 6 sen ska jag möta upp med Ottilia som vanligt och så ska vi jobba. På kvällen sen blir det förhoppningsvis Bea.:)
Ja det var min dag det!

// Alicia

Sova

Nu ska jag gå och sova typ.
Få inte bli för sent ikväll.

Sov så gott!
// Alicia

A normal Sunday

Kanske inte riktigt men, inte särskilt speciell heller. Efter lite tvspel åkte jag och städade, eller jag gjorde inte allt för golvskrapan var borta så jag kunde inte göra så mycket. Så jag ska dit imorgon också och göra klart städningen. Sen blev det taco och ännu mer tvspel;)
Oväntat nog kom landeskogarna på besök då så då spöade jag fullkomligt skiten ur dom allihop i Mariokart.
Sen tittade vi på första halvan av fotbollsmatchen Italien - Spanien. Alla tröttnade på det utom Bea så vi satte igång John Tucker must die, mest Gabriel som ville de:P Så han kunde glo på alla snygga tjejer. Haha:P

Nu sitter de andra och kollar på resten av matchen medan jag sitter här. Är ju inte precis fotbollsintresserad^^


// Alicia

27 dresses

Jag, Bea och Cecilia tittade på 27 dresses igår medans de andra tittade på fotbollen. En himla bra film!
Den bästa jag har sett på länge. Det är en mysig romantisk komedi som ofta får en att skratta högt. En riktigt feel good-film som absolut skulle kunna bli en favvofilm att ta fram när man känner för en uppiggande film.

Betyg: 4.5/5

Genomsnittsbetyg för oss tre: 3.5/5



Dagens outfit 21/6



T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Only
Armband, H&M Herr

Egensydda byxor

På syslöjden i nian så sydde jag ett par baggyjeans typ. Fast det är inte riktigt jeanstyg tyvärr. Men jag hann inte riktigt klart, utan det jag hade kvar var att sätta i resårband nertill, och det gjorde jag i förrgår. Det är därför jag inte lägger upp dem förrän nu.;)
Tror inte jag kommer använda dem, men jag är ändå nöjd med resultatet måste jag säga.:)



// Alicia

Midsommaroutfit 20/6



Cardigan, Gina Tricot (NY)
Klänning, Gina Tricot
Väska, Lindex
Halsband, H&M
Gladiatorsandaler, Lindex

Glad midsommar

Hoppas alla får en bra och rolig dag idag!:)
Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har ätit den årliga midsommarmaten. Tradition. Eftersom jag inte är så himla förtjust i den maten har det blivit köttbullar, potatis och brunsås för min del. Mormor gör himla god brunsås så jag är inte så ledsen för det.;)

Vid klockan halv 7 idag kommer Bea, Gabbe och Adam hit från Stockholm. Vid 7-tiden ska vi hem till ett par kompisar till familjen allihop. De har värmt upp sin pool så det kommer nog bli bad oavsett väder. Så det blir kul. Sen får vi se hur pass kul det blir, kommer ju typ bara vara en massa vuxna annars. Men Bea och jag kanske sticker hem till oss efter ett tag, vem vet. Kul ska vi försöka ha iaf.;)


// Alicia

Dålig

Mår inte sådär jättebra.
Vet inte om det beror på att jag är jättehungrig
eller något annat. Men har ont i huvudet, och magen känns orolig.
Får hoppas det går över efter maten.:)

Nedräkningen pågår

Nej nu ska jag väl gå och städa mitt rum då..

7 dagar kvar till Stockholm.
9 dagar kvar till Kreta<3

Gårdagens storshopping

Igår blev det som sagt mycket shoppat i Kalmar. Sånt är lite härligt.:P Mindre härligt när man räknar ihop summan på alla kvittona, men det struntar vi i^^



Vi börjar med skorna. Ett par svarta ballerina (som jag har letat efter ett par svarta ballerinaskor!) men rosett, 129 kr från H&M.
Åker man till Kreta så måste man ju har ett par flip-flop. Mina gamla är helt söndergångna så ett par nya var helt på sin plats. Ett par svarta från H&M för 50 kr.



Ett par små shorts från H&M för en 50-lapp.



En snygg hatt från Glitter för 99,50 kr. Tycker jag var ett bra köp.:P



Nagelvitpenna heter den här saken. Man målar vitt under toppen på nageln så det ser ut lite som fransk manikyr. 40 kr från Kicks.



Ännu ett par solglasögon. Dessa kommer från Carlings och kostade 199 kronor. Tycker pilotglasögon är helläckra och dessa hade perfekt stora glas för mig:P



Ännu ett par skor.:P Haha. Var på väg att köpa dom när de kostade 300 kr. Nu när de var nedsatta till 150 kronor gjorde jag såklart det. På Euro Sko.



Tajt fodralklänning från Gina Tricot. Jättesnygg enligt mig.:) 129 kronor.



En jättemysig vit cardigan med fickor från Gina Tricot den också. Kommer bli perfekt till alla lite kyliga sommarkvällar. 199 kronor.

Inte lite shopping va?:) Men nu har jag snart allt jag behöver till Kreta..

Torsdag

Trots att man typ har sovit i 10 timmar så är man ändå jättetrött. Kanske är så att man har sovit för länge? Brukar ju inte sova så länge i vanliga fall.
Har redan varit så duktig att jag har plockat in min tvätt idag. Ett stort berg med kläder eftersom jag inte orkat göra det förrän nu. Märkte då att jag börjar få ett stort problem. Jag får i princip inte plats med mer kläder i min garderob! Och jag har inte något att rensa ut heller. För tillfället löste jag det, men det är verkligen knökafullt i min lilla garderob.

Ska vara ännu duktigare idag och städa mitt rum också. Skrivbordet är som ett bombnedslag och ja..hm..det skulle nog behövas en tur med dammtrasan och dammsugaren också. Men det ska göras nu innan Bea och dom kommer ner!

Efter det ska det tränas. Jag och Malin bestämde att vi skulle träna idag, fast på olika håll. Det kanske faktiskt får mig att göra det när jag vet att hon också tränar, och isf kan jag ju inte bara sacka efter liksom.;) Hehe, smart av mig va?


// Alicia

Vad gömmer sig i påsarna?



Storshopping idag. Riktigt stor faktiskt. Det var länge sen så det var kul:)
Letade som tusan igår efter någon att åka in till Kalmar med idag men hittade ingen, så jag åkte med mamma och Cecilia istället.
20 i 11 kom hon och hämtade mamma och mig. Vi checkade till hennes cykel som var på lagning sen åkte vi vidar mot Kalmar. Efter 3 oändligt långa timmar på IKEA och ett riktigt flummköp inne på Elgiganten av Cecilia (jag berättar allt för dig när du kommer ner sen Bea:P ) åkte vi till slut vidare till stan. Jag sprang iväg själv och kollade i affärer hellre än att dras med dom.:P Snällt, jag vet^^

Halv 6 var vi hemma, då var det bara att proppa i sig lite mat sen bar det av till stan för att städa med Ottilia. Himla tur att den städningen inte tar mer än en timme. Har inte hunnit med mycket mer än att sätta mig här sen jag kom hem.:)

Vad jag köpte visar jag senare ikväll om jag orkar. Sofie snackade om att hon tyckte att vi skulle köra en girls-night med 8 avsnitt av Sex and the city. Får se hur det blir med den saken. Vi kommer ju inte vara klara förrän klockan 4 i morgonbitti typ.:P Men det är ju lov så..


// Alicia

Dagens outfit 18/6



Solglasögon, Glitter
Jeansjacka, Lindex
Byxor och linne, Only
Skärp, kan komma från Kosta Outlet är inte säker dock
Armband, Glitter
Skor, Vagabond

Tisdag?

Det är tisdag idag va?
Jo, vi säger att det är det iaf.
Varit på gymmet idag, åkte dit en timme för tidigt, hade glömt bort att de va stängt. Så Malin och jag tog en extra runda på cykeln för att slå igen lite tid.
Åt en megagod köttfärsås och skruvar när jag kom hem. Mammas köttfärssås är verkligen bäst!
Spelade lite Mariokart med Henry och Sofie för en stund sen också. Gick väl sådär...

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna nu.

// Alicia

Jag börjar bli duktig

Malin smsade för någon timme sen och frågade om jag skulle med till gymmet idag.
Självklart, annars blir det väl bara av att jag inte tränar och det måste jag!:P Hehe, så det är tur att jag har någon att träna med nu för då blir det verkligen att man tränar och inte tänker "äh, jag kan lika gärna göra det i morgon istället".

Skönhetsbehandlingar

Igår kväll fick jag plocka fram  "Alicias spa" igen. Den här gången var det båda mamma och Cecilia som skulle behandlas. Cecilia skulle typ ha hela kitet - händer, fötter, ansiktsmask, ögonbrynsplockning och ögonbrynsfärgning. Mamma var lite snällare och skulle bara ha fot - och handmassage, ansiktsmask och ögonbrynsplockning.
Mellan 3 och 4 timmar höll jag på, fatta ont jag hade i huvudet och ryggen efteråt!
Frågan var om det var värt 175 spänn?:P Menmen, jag behöver alla pengar jag kan få nu.

Pedikyr och manikyr ska jag göra på mig själv en gång innan vi åker till Kreta, sen tror jag de kommer dröja ett tag innan jag håller på med något sånt här igen!:P
Jag skulle visserligen vilja jobba med sånt här någon gång i framtiden, men i så fall ska jag definitivt skaffa mig en bättre arbetsställning:P Haha

Fruktdrink



Igår gjorde jag en mumsig fruktdrink åt mig själv, mamma och Cecilia. Jag tyckte den var helt okej, vilket är ett bra betyg från min sida eftersom jag inte är så förtjust i sånna här saker. De andra två slurpade i sig sina på ungefär 2 minuter. Så jag antar de tyckte den var god.;)

Ingredienser:
För 4 pers

1/8 vattenmelon
1 banan
ca 3/4 ananas
1 apelsin
8-12 frusna jordgubbar

Mixa ihop allt så är det färdligt att dricka sedan!:)
Är det en riktigt varm dag kan man också slänga i lite isbitar så den blir riktigt kall.
Drick och njut!

Jobba

Riktig jobbdag idag. Vid 1 stack jag typ och städade hos Susanne. Vid 4 sen drog jag hem och åt lite, åkte sen tillbaka dit igen för att göra klart resten av städningen. Vid klockan 6 sedan så åkte jag till mitt andra städjobb där jag mötte Ottilia och så städade vi i en timme där också. Duktigt va? Tjänat rikligt med pengar idag.:P Haha

Än är det inte slut. Ska fixa ansiktsmask på mamma och Cecilia, tror jag får betalt för det också.:P Sen ska jag även prova på att göra lite fruktdrinkar tll dom. Hoppas dom smakar bra!


// Alicia

Dunder och brak

Vaknade vid halv 6 typ idag av att åskan mullrade på som tusan över huvudet på mig. Det var verkligen att blixten och mullret kom precis samtidigt. Lite smått läskigt faktiskt. Det låter verkligen högt då!:O Samtidigt så regnade och haglade det. Lätt att somna om då va?
Men gjorde det i alla fall någon gång vid 7-tiden.
Vaknade sen igen vid halv 10 kanske, då håller mamma på att slå täcken och kuddar utanför mitt öppna fönster. När hon är klar med det drar hon igång med dammsugaren i hallen. Hur tusan ska man kunna sova då?
Så efter att ha legat och väntoch vridit på mig ett tag så ger jag upp och stiger tillslut upp vid klockan 10.
Inte bästa sättet att vakna på kan jag säga!
Som tur är har jag aldrig haft något speciellt morgonhumör.;)


Hoppas ni får en bra dag!

// Alicia

Movies

Satt ju och glodde film med Malin och Carin i fredags. Attans trevligt alltså:P
Eftersom Carin och jag är "nyttighetspersonerna" så blev det gurka och morötter med dip, och så loka till det. Malin och jag käkade lite chips också men..:P
Filmerna dårå, de var väl kanske inte precis de bästa om man säger så!:P

Temptation Island. Tjejfilm med en ful manlig huvudrollsinnehavare. Eftersom tjejfilmer brukar vara lite smått b så är en snygg manlig karaktär ett måste för att filmen ska vara det minsta bra!:P Vilket denna inte var.

Betyg: 1.5-2/5



Kärleken checkar in. En avsevärt bättre film, men inte precis den bästa den heller.Gullig kärlekshistoria, några småroliga scener. Den funkar.

Betyg: 3/5


Helt slut

Fy tusan det var ett jobbigt träningspass kan jag lova! Bra de. Det blev mycket armar och axlar idag på gymmet. Vilket jag inte är såå van vid så skakig jag var efteråt!!:P Haha, fast då vet man ju att det tar.;)

Mamma och pappa åkte precis iväg på kalas till kusinen. Elin och Moa som firas, men jag känner mig inte särskilt pigg på det så jag valde att stanna hemma. Rolig man är va?:P
Men jag är helt slut och orkade inte fixa till mig och så.


// Alicia

Träna

Alltså fy vad lat jag är!!
Jag har inte tränat mer än 1 gång denna veckan!! Det är dåligt!
Hade tänkt att träna igår men jag orkade, kände mig fullkomligt slut som ni kanske kan förstå. Men idag ska jag träna iallafall. Drar med mig Malin till gymmet om en halvtimme. Då ska det köras hårt kan jag lova!

// Alicia

R.I.P



Kan inte säga mer än att jag kommer sakna dig så otroligt.
Du hade nog inte kunnat bli älskad mer än vad du blev av oss.
Hoppas du får det bra nu, du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Molly
09.08.98 - 14.06.08

Gårdagens shopping

Igår var jag, Carin och Malin på stan och shoppade. Eller det var väl mest jag som shoppade om man säger så.:P Hehe, Ni vet sånna där "nödvändiga" saker.:P
Det blev ganska mycket köpt på Lindex för ovanlighetens skull.



En väst från rean + 10% rabatt eftersom Carin lånade ut sitt Lindexkort.:P Så den kostade inte mer än 116 kronor.
En megasnygg t-shirt, enligt mig iallafall. Har gått och hållt på den flera gånger men inte förrän igår orkade jag prova den. 149 kronor.
Ett vanligt grått baslinne, som jag inte har något, 79,50 tyckte jag det var värt.;)
En väldigt snygg väska från rean den också! 161 kronor!

Hittade en förbannat snygg väska till inne på Lindex, en röd. Jag har ingen röd väska....Bli inte förvånade om jag kommer hem med den nästa vecka!:P



Sen blev det lite annat smått och gott också. Inne på Cassandra köpte jag ett nagellack från Isadoras nya sommarkollektion - extrapris 49 kronor!:D Och så köpte jag Super shine-nagelfil från Depend för 49 kronor. Hur mycket extra supershine den ger återstår ju att se.:P Jag fick även med ett doftprov på Paris Hiltons parfym Heiress.

Inne på Hälsobutiken köpte jag ett paket Party feet från Scholl. Gelkuddar som ska göra så man inte får ont i hälarna när man har högklackade skor. Hoppas verkligen att de funkar! 58.50 kronor.

Produkter

När jag håller på och kör lite skönhetsvård så är jag ganska noga av mig. Och jag har skaffat mig en lite olika produkter som jag använder mig av och som funkar bra.



Olika grova nagelfilar, även en poleringsfil, nagelbandspetare, nagelborste, fotfil, nagelsax, nageltång, nagelbanskräm (min kommer från ACO), nagelbandsremover (min kommer från Depend), nagelolja (köpt på någon salong), fotbad (Scholl, finns bland annat att köpa på Åhléns) fotkräm (min kommer från Sasco och funkar jättebra), nagellack - använd baslack för att slippa missfärgningar på nageln och överlack för att lacket ska hålla bättre, manikyrset (inte världens bästa men vissa av sakerna är bra:P)

Lättförtjänta pengar

Igår kväll tjänade jag ihop 100 kronor. På vad? Jo att göra iordning mammas händer och fötter. Då var det ju att göra det ordentligt, vilket jag såklart gjorde.:) Filade, lackade, smörjde in nagelbanden och avslutade med massage/insmörjning av händer och fötter. Hon blev väldigt nöjd med resultatet kan jag säga!:)
Kanske tjänar 25 kronor till idag på att göra en ansiktsbehandling, vem vet?:P

Grattis



Stort grattis säger vi idag till Ashley och Mary-Kate Olsen som fyller hela 22 år.
Grattis!

Fredag den 13:e

Just de, läste precis att på en blogg att det är den trettonde idag...och fredag.:P Hade jag glömt bort!
Grejen är ju att det ska hända något dåligt då, men jag ser det inte på det sättet. Istället ser jag det som en lyckodag. 13 är nämligen mitt turnummer (udda eller hur?)  och eftersom det aldrig är fredag den 13:e särskilt ofta kan man ju se det som att det skulle vara något speciellt med den dagen. Hur mycket det funkar vet jag ju inte, det enda braiga som har hänt mig idg är att jag fick veta att jag slipper jobba idag. Alltid något men tror inte det räknas så mycket.^^
Något bra eller dåligt som har hänt er idag?


Jahopp:P

Nähä nu hann jag inte skriva något för nu kom maten!
Pizza idag igen!:P

Sommarlov

Första dagen på lovet. Vad har du gjort idag?
Själv har jag tagit en riktigt lång sovmorgon, tagit det lugnt och sedan åkt och jobbat.
jobbet tog inte mer än någon timme så det var rätt slappt.
En rättså slapp dag alltså:)
Får se vad det blir resten av kvällen, en film kanske?

// Alicia

Åska

Nu är det fina vädret helt klart slut.
Det mullrar och det har iallafall regnat idag,
vet inte om det gör det just nu men,
så jag ska dra ut datorn och hitta på något annat istället!

Fest

Som avslutning på skolåret blev det fest i gårkväll. Särskilt lyckat vet jag inte om det blev. Till att börja med skulle klassen ha haft klassfest i ett ställe i skogen. Men jag och Tina lyckades cykla vilse på vägen dit, vilket var tur för medans vi irrade omkring kom polisen dit och beslagtog allas dricka. Så man kan säga att vi hade tur i oturen. ;)
Tina och jag cyklade istället hem till henne och efter en stund kom även Lisa, Lisa och Jon.  Lisa och jag drog oss ner mot parken sen efter en stund, fast först mötte vi upp Carin och Malin på vägen.
I parken var det inte så mycket folk men det kom allt fler hela tiden. Som alltid gick jag runt och pratade med nästan varenda kotte som jag kände där. Det tråkigaste med hela kvällen var att det var så många poliser, fältare och vuxna på stan ute i parken igår. Det var nog säkert fler vuxna än vad det var ungdomar.
Menmen, jag hade ändå en helt okej kväll. Visst, den kunde ha varit bättre, men den kunde också har varit sämre!


// Alicia

The last day

Idag var det alltså den absolut sista dagen för mig på Madesjöskolan. Grundskolan = avklarad.
Fick ett bildstipendium. Kul va?:D Visserligen var det bara en bok om konstnärer men iaf^^ Bildläraren sa att jag var typ den bästa eleven på hela skolan i bild.(a) Sånt är kul att höra när man tycker bild är ett sånt roligt ämne.
Sedan åkte vi runt i en vagn. Ku i början men sen blev det väldigt kallt i kortärmad klänning och fötterna var helt bortdomnade typ.

Väl hemma blev det pizza och jordgubbar. Riktigt gott!!
Ska väl ta en slap-off snart så man är pigg för allt festande ikväll. Då blir det första och sista klassfesten med klass 9D!!


// Alicia

Skolavslutningskläderna!



Klänning, Lindex
Skärp, tillhör en av mammas tunikor
Skor, Manwo shoes

Väldigt enkelt blev det.:P Hade även skinnjackan till en stund eftersom det blåste så mycket!

Nytt på skönhetsfronten



I måndags var jag ute en stund på stan och då köpte jag ett nagellack på Lindex. Det blev ett ljusrosa som jag ska ha imorgon. färgen heter Riga och märket är Mavala. Sen idag var jag med pappa en jättesnabbis in på apoteket, där köpte jag en nagelbandskräm för 39 kronor. Från ACO såklart:)

Så nu ska jag gå och göra mig fin inför morgondagen!!

// Alicia

Sista dagen..

..före skolavslutningen!! Hur mycket bättre kan det bli?! Om mindre än 24 timmar har jag slutat skolan! härligt :)
Idag var det finalen på Jakten på den runda rektangeln. Vi gick vidare till semifinal, inte längre tyvärr.
Sen var det en fotbollsmatch mellan lärarna och eleverna, lärarna vann såklart. De var faktiskt bättre, men vad tusan!:P

Morgondagen är ju den stora dagen efter hela högstadiet.
Programmet ser ut så här:
8.30 samling i klassrummet
9.00 kyrkan
9.45 samling i matsalen för lite fika för niorna:P
10.20 återsamling i klassrummet
10.40 niorna går ut!!

Sen blir det åka runt i staden i vagn och skrika och tjoa!:P
Ska bli så kul!

Dagens outfit 10/6



Skinnjacka, H&M Barn
T-shirt, Gina Tricot
Skärp, Lindex
Armband, H&M Herr
Armband, glitter
Ring, H&M
Chinos, Second hand
Skor, Vagabond

Jakten på den runda rektangeln

Idag var det tävlingar hela skoldagen. Kul va?
Det var allt från att skicka en pingisboll mellan munnarna på varandra till att kryparunt i hund- och kattmat. Låter väl skoj?:D Det är det faktiskt. Under tiden medans de här lekarna höll på så skulle man lösa en massa uppdragsom stod på ett papper. Vi klarade oss bra på allt tycker jag så vi hoppas på att vi går till final i år! Vilket vi inte gjorde förra året, men i år kändes vi mer taggade. Aja, om vi har gått vidare eller inte får vi veta i morgon, för då är det final på morgonen!

Så var det

Har varit och städat nu då på jobbet.
Otroligt mycket enklare än mitt andra städjobb.
Och så gick det mycket snabbare också;)
Så det var ju bra.


Nya jobbet

Nu ska jag åka och jobba:)
Hoppas allt går som det ska;):PHaha

Hejdå!
//Alicia

Dagens outfit 9/6



T-shirt, H&M
Solglasögon, mammas gamla
Shorts, Only
Armband, H&M Herr
Armband, Ur&Penn

Hade även skor från Sko Dej!:)

Söndag

Oh tjena vad varmt det har varit idag!
Henry och jag kastade lite pil ute tidigare under dagen och då gick det
knappt att stå på altanen för att träet var så himla varmt!
Åkte och jobbade vid klockan 3, väldigt varmt var det också kan jag säga:P
Så jag ska snart gå och ta en dusch och sen fixa något att äta.
Vid klockan nio ska jag antingen se Kärleken checkar in eller Shall we dance?
Vilken tycker ni?:P

Armband




Läderarmband med berlock från Tokyo Jane, 149 kr
Rött peacearmband från Ms Bijoux, 99 kr
Svart peacearmband från Ms Bijoux, 69 kr
Svart armband med hjärta från Ms Bijoux, 69 kr
Skinnarmband i olika färger från Littmarck, 595 kr
Armband i ormskinn från Rachel Leigh, 595 kr
Svart skinnarmband med silverspänne från Åsahjärtaniklas, 495 kr

Alla armband finns att köpa på
Accessora.

Veckans outfits

None

Vilken är favoriten denna veckan?
Min är nog måndagen...:)

Gooodmorgon!

Någon som steg upp precis? Det gjorde inte jag. Kan stolt meddela att jag har varit uppe i en hel timme.:P Haha. Okej inte mycket att skryta med, men iaf;)
Vad ska ni hitta på denna soliga dag då?
Jag ska nog ut och sola ett tag eftersom jag inte kan åka och jobba förrän klockan 2 (det är ju bal idag så de jobbar).
Det är det jag har planerat!:P Hehe

Ha en bra dag!
// Alicia

Step up 2 The streets

Har precis tittat på filmen Step up 2 The streets. Den var så där. Ettan är sååå mycket bättre, men det finns en del sköna dansmoves med fast jag tycker inte det är tillräckligt för att göra filmen bra. Den är helt okej, men inte mer.

Betyg: 3/5


Stackars vovve!

Mamma ringde precis. Hon och pappa har varit med Molly på djurkliniken uppe i Läckeby eftersom Molly har blivit allt sämre. Och nu är hon inlagd. De ska ta en massa prover på henne och se om hon möjligtvis kan opereras och så.
Hoppas att dom lyckas hitta vad det är för fel och att dom kan göra något åt det, för jag vill ha min hund tillbaka! Fast jag antar att hon har det bättre där just nu bland folk som vet vad dom gör.


// Alicia

Nytt från Vero Moda







Snyggt va? Kan tänka mig att om den randiga blusen finns i blått så kommer det bli en väldigt söt sailor-blus:)
Tishan är jättecool, kjolen hoppas jag finns i någon annan mer somrig färg och klänningen ska jag kolla på eftersom jag har letat efter ett fodral länge!
Tröjan med tryck och klänningen kostar båda 129.95 kronor vardera. Blusen 159.95 och kjolen får du för 259.95 kronor!
Inte alltför farligt eller hur?;)

Nej så får det inte vara!!

Vet ni vad jag läste i tidningen innan?!
Jo, nämligen att det ska regna på vår skolavslutning, det kan ju inte bara vara sant!! Det får det inte! Jag vill ha sol då ju!
Tror jag alla vill, så då kan det banne i mig vara det också.

Men jag ska väl ut och lägga mig och sola ett tag så man iallafall kan ha lite färg på avslutningen!

// Alicia

Gårdagens shopping

Hittade inte alls mycket igår. Det blev endast en bikini från Lindex och parfymen Nice från XX by Mexx ifrån Kicks.
Bikinin är jag inte säker på än, fast jag kan ju inte byta den för jag glömde be om att få den plomberad. Vi gick nämligen in på Åhléns efteråt och där inne fanns det en massa fina bikinisar! Kanske väljer att köpa en till då..:P

 

What happens in Vegas

Filmen vi såg igår var riktigt bra! Det var länge sen jag såg en så bra film.
Handlingen är rolig och skådespelarna bra. Räkna med mycket skratt när du ser denna filmen.
Det enda som är lite dåligt är att man fattar hur den ska sluta.
Men rekommenderar den starkt!!

Betyg: 4/5


Gårdagens outfit 5/6



Linne, JC
Solglasögon, mammas gamla
Shorts, Only
Armband, Glitter
Armband, H&M Herr
Skor, Sko Dej
Väska, Indiska

Vilken lyckad dag!!

Gårdagen var hur bra som helst!
Vädret var perfa.Dagens började med lite lekar i parken med klassen. Sen blev det bowling (som jag förresten vann - stort!:P). Fast jag bröt tyvärr 3 naglar, typsikt eftersom jag har sparat till skolavslutningen.:P
Det blev hamburgare till lunch. Sen lite allmänt slapp med tjejerna på gräset där vi pratade om allt möjligt. Ni vet, det typiska tjejsnacket^^
Igår var det även så att studenterna gick ut här i staden så vi drog oss och tittade lite på det en stund.

Sen drog jag, Lisa, Carin och Malin in till Kalmar. Där blev det myyycket skoj.
Började med att shoppa runt både på stan och på Baronen. Oväntat nog så blev det Lisa som shoppade mest. Eftersom hon var skadad så kunde hon knappt bära alla sna kassar så vi var såklart snälla nog att hjälpa henne med dem.:)
En gubbe kom fram till oss och höll på att sätta eld på mitt hår innan han drog vidare, läskigt!
Vi stack till McDonalds och käkade sen efter att ha hämtat ut biljetterna till bion.
Det blev mest killspaning inne på donken. Lisa blev typ kär i en kille så Carin tjänade 40 spänn på att gå ut och fråga om hon fick ta ett kort på han åt henne. Vilket hon fick!:P Hahaha, ja gud vad vi skrattade. Jag hittade också en som inte såg helt fel ut, men han stack med sina kompisar innan man hann göra något, så.:P Hehe
Det är så mycket roligare att spana på killar i Kalmar för de är så mycket snyggare där än vad de är här i Nybro. Tyvärr, men det är sant faktiskt. Så det ägnade vi oss åt rättså mycket igår.
Lisa och jag fastnade i hissen upp till bion sen men lyckades ta oss ur efter ett tag som tur var. Vi missade bara dörren på andra sidan^^haha. Ja så kan det va´!
När vi åkte hem sen vid halv 11 blev det en väldigt högljudd ( men väldigt rolig) åktur hem!

Ja det var länge sen jag var med om en så rolig dag. Så det måste vi göra om snart!!!


// Alicia

Godmorgon!

Hejsan på er!
Tog lite fel p tiden idag så jag är ungefär 45 minuter för tidig. Börjar en halvtimme senare än vanligt och jag ställde klockan på en halvtimme senare så jag förstår inte riktigt hur det går ihop...^^:P
Idag blir det nog inte mycket mer skrivet än så här, kanske senare ikväll i så fall. För att jag kommer vara iväg heela dagen.
Det ska bli shopping och bio på eftermiddagen/kvällen. Kul va?!:D
Så ha en bra dag!!

// Alicia

Nyslingad

Kom hem för 40 minuter sen kanske. Det tar ju sin tid när det är Minna som slingar eftersom hon aldrig hade gjort det innan. Men jag tycker det blev bra!:) Har gjort ljusa slingor i håret, mest i överhåret för att få bort den grådassiga färgen.
Jag har en bra "före"-bild, men ingen bra efterbild, för det syns inte skillnaden när man knäpper bilderna i olika ljus.
Så ska försöka ta någon ny "efter"-bild imorgon eller nåt^^

Köpte ett hårwax också från L'Anza. Urban Elements Design Wax för 179 kronor!:)



Färga!

Nej nu ska jag gå och äta lite
och sen vid klockan 5 ska jag
iväg och färga utväxten!!:P
Hoppas det blir bra;)

// Alicia

Fotboll




Idag var det sista riktigt skoldagen på hela grundskolan!! Woho!:P
Vi hade fotboll på idrotten idag. Jag hann värma upp och skjuta ett skott sen skadade jag mig efter det. Vrickade till foten vilket inte var så skönt. Men den är bra nu så det var inte så allvarligt. På eftermiddagen var det fotbollsmatch mellan stadens båda högstadieskolor. Det blev lika, så vårt lag sög inte lika mycket som det har gjort de senaste åren.:P


Dagens outfit 4/6



Klasströja
Shorts, Only
Armband, Glitter
Solglasögon, mammas gamla
Skor, Vagabond

Dagens önskeoutfit



Solglasögon, H&M
Klänning, Forever21
Väska, Miu Miu
Halsband, Forever 21
Skor, Topshop



Stackars vovve


Molly<3

Vi har en liten hund här hemma som det är jättesynd om. I någon vecka nu har hon skrikit som en stucken gris när som helst, och vi har inte vetat var det har varit. Så idag tog mamm henne till djurkliniken där de kollade på henne och röntgade henne, och det verkar som att det är ett diskbråck. Stackars lilla Molly. Hoppas det inte är alltför allvarligt, vi vill ha kvar henne flera år till ju!!

Dagens outfit 3/6



Tunika, Gina Tricot
Solglasögon, Glitter
Örhängen, H&M
Skärp, mormors gamla
Shorts, Only
Armband, H&M
Skor, Sko Dej

Måste ju bero på vädret

Är trött...igen. Kan inte tro att det är någon längre som blir förvånad om dom hör att jag är trött, jag verkar ju vara det hela tiden.:P Men har tagit en lite tupplur idag, blev så himla trött efter maten så gick och la mig i soffan en halvtimme. Missade visst ett samtal från Carin. Men hon ringde alldeles nyss så jag fick veta vad det var hon ville iaf. Nämligen att hon undrade om jag och Malin skulle med och träna om en stund istället för senare i kväll som vi hade tänkt. Och visst, det kunde vi väl göra;)

Igår hade jag många  fler läsare än vad jag normalt sett har. Så himla kul!! Fortsätt gärna att besöka min blogg!

Nej nu ska jag gå och fixa i ordning mig för gymmet, dagens m.m kommer senare troligtvis!


// Alicia

Biljett till försäljning!!!

Säljer min Emmaboda-fetivalsbiljett för 720 kronor. Priset nu är på över 800 kronor.
Skriv i kommentarsfältet om du är intreserad!

Varma måndag

Först måste jag bara säga detta: Jag kommer få MVG i matte! Lalalala^^ Så himla gutt! Hade jag inte väntat mig, men va fan:D Härligt!!Woho!=)

Haha sitter här och känner på mitt hår hela tiden. Känns så nytt, det var ju ett halvår sen jag klippte mig och så luktar det så gott.

Precis som det har varit under helgen så var det så sjukt varmt idag. Lätt över 40 grader i solen. Men det är härligt. fast kanske lite varmt ibland^^ Men nu ska jag inte klaga när man äntligen har så fint väder.


Har väl inte så mycket mer att säga för tillfället^^
Ha en bra kväll!
// Alicia

Nyklippt!

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Var och klippte mig, gratis. Nice va?
Det är så att dottern till min vanliga frisör ska börja jobba lite som frisör (hon har inte gått någon utbildning för det) så hon ville ha någon provdocka om man säger. Så jag ställde gärna upp när jag fick det gratis=) Susanne, hennes mamma, stod ju med hela tiden och visade och så så det var inga problem.
Är jättenöjd än så länge iaf:)
På onsdag ska jag tillbaks igen och färga utväxten för 100 kronor billigare än i vanliga fall.

Före:



Efter:



Se så mycket roligare håret faller!:) Innan var det ju helt platt och tråkigt..^^

Fick även en flaska Magic Bullet från märket Lanza helt gratis, så nu kommer det inte slitas lika mycket på mina toppar. Jag gillar det här med att känna frisörer!;)



// Alicia

Dagens outfit 2/6

196670-645

Klänning, Gina Tricot
Solglasögon, mammas gamla
Armband, Glitter
Armband, H&M Herr
Skor, Sko Dej

Hade även min bikerjacka från H&M Barn på morgonen, men det var så sjukt varmt när jag tog kortet så jag pallade inte att ha den på mig!:P

Veckans outfits



Vilken är snyggast?
Jag gillar faktiskt min utklädnad och lördagens!:)

Gårdagens outfit 31/5

196670-644

Skinnjacka, H&M Barn
Linne, Gina Tricot
Kjol, Second hand (+ att jag har sytt upp den)
Armband, Glitter
Skor, Vagabond

Hade även ett par röda Wayfarers från Glitter

Sista dagen på veckan

Hade som jag hade trott en jättekul kväll igår tillsammans med Ottilia. Efter att jag hade klått henne ett antal gånger i Mariokart så åkte vi till kebaben och käkade. Gott det var!:) Vi var typ de enda på hela kebaben så vi hade terassen för oss själva, det var skönt. Det blev mycket skratt och "ta igen-snack" medans vi åt. Vi har ju inte träffats på jättelänge!

Idag har jag varit och städat, var sjukt varmt som ni kanske förstår. Mumsade i mig lite mat när jag kom hem, gick sedan ut och solade. Jag blev sjukt varm efter bara en kvart så då gick jag in och tog en snabbdusch. satte mig sedan och spelade lite Super Mario Sunshine. Gick megadåligt så jag valde att sätta mig här istället!:P

Mmm..det är väl ungefär min dag, och gårdagskvällen ungefär. Mamma och pappa håller på med maten nu så snart blir det grillat. mums vad gott! Hoppas oxfilén blir blodigt denna gången.:P Haha

// Alicia